Možnost si u mě vyzkoušet

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
cesna

Možnost si u mě vyzkoušet

Příspěvek od cesna »

Ahoj zdravím trochu netradiční ale když dovolíte, když bi měl někdo zájem si vyzkoušet model keybordu Yamaha psr s 910 jakoš tonejvišším modelem v řadě psr s tak má příležitost v Praze Domluva je vždy na místě a pro lepší s kontaktování je tu i skype můj nick je cesna17 Díky za jaké koliv přízpěvky či články zatím pá Petr
Naposledy upravil(a) cesna dne 16.07.2010 19:37, celkem upraveno 1 x.
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Re: Možnost si u mě vyzkoušet

Příspěvek od Scorpi.03 »

Teď se tě na něco zeptám: Proč sis koupil samohrajku drahou jak...a ne třeba nějaký synstetizátor, podle mě je totiž synstetizátor daleko lepší :)
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
cesna

Příspěvek od cesna »

Ahoj dobrý dotaz poněvadž ta samohrajka má schopnost také sintézu tedy vytvářet vzorky jsem sice v něčem omezen to bezesporu ale na ty mé nároky to stačí a hlavně mi to vyhovuje ale děkui za dotaz klído se ptej dál. S pozdravem Petr
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpi.03 »

Bych to tipnul na to takové domácí hrání :D, ale ikdyž zvuky to má dobré, ale zas tak dobře upravovat nejdou, prostě je to furt skoro to samé ( pro mě ). Ale tak před pár měsícama sem ještě chtěl koupit jak se říká velkého bratra PSR S910 a to je S710. Tady mi ho samozřejmě vymluvili a jsem za to rád, protože s tímhle bych asi moc nedokázal :). Zdar S.
cesna

Příspěvek od cesna »

Rozumím já mám malý sintetizátor, ale ten už stojí za prd. Můžu se zeptat, jaký máš sintetizátor nebo co máš za nástroj abych se když tak podíval na net.
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpi.03 »

Nemám ještě žádný, budu si ho snad kupovat, nejdřív sem chtěl tenhle: http://korg.cz/?page=produkty&pid=206, ale ten si asi nedovolím, takže tenhle: http://korg.cz/?page=produkty&pid=35. Snad sem si vybral moudře a doufám, že tyto klávesy budou stačit na koncerty a nahrávání.
cesna

Příspěvek od cesna »

Doufám že ž ti ty klávesy udělaj radost a že tedy na co je budeš potřebovat, aby uměly. Já to mám spíš na svadby a různé sešlosti apodobný. se můžeš eventuálně podívat na video www.youtube_a název kláves znáš
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpi.03 »

cesna píše:Doufám že ž ti ty klávesy udělaj radost a že tedy na co je budeš potřebovat, aby uměly. Já to mám spíš na svadby a různé sešlosti apodobný. se můžeš eventuálně podívat na video http://www.youtube_a název kláves znáš
Uprav ten odkaz prosímtě
cesna

Příspěvek od cesna »

utube.cz a pak ve vyhledávači na stránkách youtube napiš psr s 910
Psr s 910 se liší harmonyzérem pro zpěv a obozacením doprovodů a mnohem kvalitnějších zvuků než ty předchůdci viz ( psr s 700 apod.
Olihen

Příspěvek od Olihen »

ale všechny ty PSRka jsou uplně na houby v porovnání se synthem.
Přednastaveny doprovody jsou pro muzikanta nevyužitelná věc.Max jako podklad pro imrpovizaci.
Pokud člověk hraje nějakou písničku konkrétní,tak je v 99% případu lepší si sehnat MIDI
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“