Aparát kolem 8.000 Kč.
Pravidla fóra
Aparát kolem 8.000 Kč.
Sháním aparát kolem 8.000 Kč. Chtěl bych to na rock do zkušebny a na menší akce. Předem říkám, že nechci Peavey Valveking, nelíbí se mi ten zvuk.
Přemýšlel jsem o tomhle kombu, ale na živo jsem ho neslyšel, jen na netu a zvuk to má hezký, má s tím někdo zkušenost? http://www.muzikant.cz/kytary-6/aparatu ... -30967.php - Za ty peníze mi nepřijde špatné, ale v kapele si myslí, že je to moc peněz za takový aparát.
Jinak další požadavky: alespoň 2kanál, repro 12", hezčí overdrive, čistej clean. Nebazarový.
Vaše názory? Děkuju za odpověď.
Přemýšlel jsem o tomhle kombu, ale na živo jsem ho neslyšel, jen na netu a zvuk to má hezký, má s tím někdo zkušenost? http://www.muzikant.cz/kytary-6/aparatu ... -30967.php - Za ty peníze mi nepřijde špatné, ale v kapele si myslí, že je to moc peněz za takový aparát.
Jinak další požadavky: alespoň 2kanál, repro 12", hezčí overdrive, čistej clean. Nebazarový.
Vaše názory? Děkuju za odpověď.
Re: Aparát kolem 8.000 Kč.
Můžu se zeptat, proč ne bazar? Za tyhle peníze a s těmito požadavky jsi silně omezený při výběru (víceméně na trandy a simulace) a nižší bude samozřejmě i úroveň toho, co si přineseš domů.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Jak říká bummer, za tyhle prachy ňejakou lampu z bazaru, za nový tto nemá cenu ....
Také se přidávám k názoru, že by byl lepší bazar. Nehledě na to, že tohle kombíčko sem slyšel hrát a přišlo mi za tu cenu slabé. Prostě nemělo šťávu. doporučil bych třeba přidat a za 10K koupit na bazaru laney LC30. těch 30 w ti zahrajevíc jak tady u toho 65. A ten zvuk a kvalita je úplně někde jinde. za 10 se dá sehnat i marshall dsl 401, ačkoli mně se ten zvuk nelíbí tobě třeba sedne. vyzkoušej.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Dobrá voľba, celkom slušná celolampa za výborné peniaze.
Momentálne bez kapely, stále hľadám
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Kdysi jsem o tomto přemýšlel. Jdi po tom, těžko hledat něco lepšího za ty peníze.
Bojím se toho, jak s tou danou věcí bylo zacházeno před tím. Někdy to třeba nemusí být hned vidět, že je něco v háji.Bummer píše:Můžu se zeptat, proč ne bazar? Za tyhle peníze a s těmito požadavky jsi silně omezený při výběru (víceméně na trandy a simulace) a nižší bude samozřejmě i úroveň toho, co si přineseš domů.
Každopádně ten laney lc 30 vypadá dobře. Jak je na tom se zvukem?
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Měl ho, tuším, Dark Axel.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že toho se bát nemusíš. Pochybuju, že by jsi narazil na nějakého "vyžívače" v tom, že bude ničit součstky uvnitř, takže když důkladně zhlédneš aparát a nebude poničen z vnějšku, je malá šance, že by nehrál. Popřípadě budeš muset vyměnit lampy, navíc když pro to přijedeš měl by ti předvést jak hraje. Tkaže uvidíš, že funguje 
To byla myslím VC30DL píše:Měl ho, tuším, Dark Axel.