Aparát kolem 15K? (Orange,Ampeg,Ashdown,Mark bass...)

Baskytarová aparatura ...
Makis
Kontaktovat uživatele:

Aparát kolem 15K? (Orange,Ampeg,Ashdown,Mark bass...)

Příspěvek od Makis »

Zdravím chtěl bych koupit aparát kolem 15K. Libí se mi zvuk Né moc přebasovaný spíše i plechovější a třeba i mázlí overdrivem. Hraju post-hardcore. Jinak pro mě nejlepší varianta by byla hlava+box 4x10. Bazaru se nebráním a možná mi ani nic jiného nezbyde. Díky za názory
Spoustu nervů a IBANEZ SR300 Pearl white, EDEN WT550+EDEN EX410 EX-SERIES 600 W, 4x 10", 4 Ohm. Hlavně aby to pěkně bouchalo, a´t z toho máme radost... :-)
Dr.Stein

Re: Aparát kolem 15K? (Orange,Ampeg,Ashdown,Mark bass...)

Příspěvek od Dr.Stein »

Makis píše:Zdravím chtěl bych koupit aparát kolem 15K. Libí se mi zvuk Né moc přebasovaný spíše i plechovější a třeba i mázlí overdrivem. Hraju post-hardcore. Jinak pro mě nejlepší varianta by byla hlava+box 4x10. Bazaru se nebráním a možná mi ani nic jiného nezbyde. Díky za názory

Markbassu se vyhni. Neatraktivní, nezajímavý aparát.

Mrkni se na Ampeg B sérii, nebo Ti ještě poradím GK. (ten se hodí prakticky do jakéhokoliv stylu)
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
Makis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makis »

Mark bass nezajimívý...mě přišel fajn nedávno jsme hráli na festu a borec ho tam měl a bylo to slušný. Jinak ten ampeg B serie mě moc nezaujal. Te´d začínám silně uvažovat o ashdownu nebo tato kombinace http://www.youtube.com/watch?v=h-rN4glWmTs , nadruhou stranu na nový nemám a starší nejspíš neseženu.
Spoustu nervů a IBANEZ SR300 Pearl white, EDEN WT550+EDEN EX410 EX-SERIES 600 W, 4x 10", 4 Ohm. Hlavně aby to pěkně bouchalo, a´t z toho máme radost... :-)
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

Makis píše:Mark bass nezajimívý...mě přišel fajn nedávno jsme hráli na festu a borec ho tam měl a bylo to slušný. Jinak ten ampeg B serie mě moc nezaujal. Te´d začínám silně uvažovat o ashdownu nebo tato kombinace http://www.youtube.com/watch?v=h-rN4glWmTs , nadruhou stranu na nový nemám a starší nejspíš neseženu.

Je to Hifi aparát... ono to zvuku moc nepřidá jako třeba GK...
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Dr.Stein píše:
Makis píše:Zdravím chtěl bych koupit aparát kolem 15K. Libí se mi zvuk Né moc přebasovaný spíše i plechovější a třeba i mázlí overdrivem. Hraju post-hardcore. Jinak pro mě nejlepší varianta by byla hlava+box 4x10. Bazaru se nebráním a možná mi ani nic jiného nezbyde. Díky za názory

Markbassu se vyhni. Neatraktivní, nezajímavý aparát.
Beru to jako ironii :D Tady fakt padaj cim dal lepsi moudra na tom foru :D
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

LOL. Hráls na Marka? Můžeš o něm říct skoro cokoliv, ale rozhodně ne, aby se mu vyhl a že je nezajímavý... IMHO zvukově mnohem dál než B série od Ampegu :-D
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
permooon

Příspěvek od permooon »

srovnávat markbass s B od ampegu??? ital jednoznačně vede :twisted:
Warwick Corvette $$ NT ASH 5str., Harley Benton PJ5DeLuxe
MarkBass LM250 Black, Warwick WCA 210,Warwick BlueCab 60
Makis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makis »

Jak řkám mě přišel mark bass hodně zajímavý...jinak prosím te´d se celkem odbučuje od tématu na které jsme se ptal. Co by jste tedy nejvíce doporučili? Já jsem se dostal na nulový bod
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

Ano! Vlastním Markbass LM250... Hraju přes box od Kustom Deep End 410 s baskytarou Fender Jazzbass...

Mrzí mě, že se už nevyrábí GK RB400 rozhodně by to byla lepší koupě jako MB...

Domluvil jsem.
A chuť do hry...
permooon

Příspěvek od permooon »

jaktože se nevyrábí??? pořád je v nabídce tak na co čekat?? :D
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

V nábídce je, ale mimo sklad.

GK přestal tyto stroje vyrábět 1. polovinou roku 2010. (není už zařazeno ani na of. stránkách)
A chuť do hry...
permooon

Příspěvek od permooon »

www.musiccenter.cz v praze je skladem :D
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

Špatná taky není "klasika" Hartke HA 3500 + nějaká 4*10 :lol: :wink: do 15k se vlezeš když pohledáš na bazaru :)
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
rene

Příspěvek od rene »

No za patnáct hlavu a velikej box a aby už to hrálo hezky, to neni uplně nejlehčí vybrat. Jeví se do ceny ten zmiňovanej Hartke ojetej. Možná by ti stačil 2x10 box, pokud budeš mít dobrej tak ti rozdíl ani nepřijde. Btw pokud umíš hrát tak i ten "neatraktivní" Markbass bude znít hezky :wink:
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Dr.Stein píše:Ano! Vlastním Markbass LM250... Hraju přes box od Kustom Deep End 410 s baskytarou Fender Jazzbass...

Mrzí mě, že se už nevyrábí GK RB400 rozhodně by to byla lepší koupě jako MB...

Domluvil jsem.
Je to teda fakt hodne ud ucha! Vim, o tom ze se rika, ze jak MB jen prenasi zvuk basy, tzn. pokud mas na prd basu, poleze ti naprd zvuk. Ale JB od Fendera, by nemel byt zas takove problem... Tak nevim kde se stala chyba. :(
Nicmene ja trvam na svem, ze pokud bych nemel GK, tak mam MB..

Pokud jde o Hartke 3500, taky mohu doporucit...dobry napad, na bazaru se vyskytuje celkem casto i dost levne...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Makis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makis »

A co kdybych tedy přitlačil a koupil tuhle hlavu http://www.muziker.cz/Default.aspx?Oran ... d_id;13907 a k tomu nějakej bazarovej reprobox. Třeba ashdown? Nebo jak jsou na to GK? Nebo něco doporučte :-P
Makis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makis »

Takže jsme asi vybral, hlavu bych chtěl tuto http://www.muziker.cz/Default.aspx?Oran ... d_id;13907 + reprobox http://www.muziker.cz/Default.aspx?Ashd ... d_id;15193 co na to říkáte. Ještě mě zájimalo jaký je rozdíl mezi tímto reproboxem a tímto http://kytary.cz/ashdown-abm-410t/HN107264/ zdá se mi jen že na tom muzikeru ho mají ještě tu starší sérii v těch hezčích barvách :-P
Makis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makis »

Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

Nechci odrazovat od tohodle aparátu. Co se týče Hifi přenosu tak 1*! zvukově bych doporučil do jazzu, bluesu, funk) Jde na zesilovači taky nakroutit zvuk ala Marcus Miller, což je asi jedna z předností.

Ale chybý tomu drive...
A chuť do hry...
Makis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makis »

Zatím mě asi zaujal nejvíc ten orange, ale vůbec nevím co k tomu za box. Ještě jsme narazil na toto http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“