Levná kytara pro začátečníka

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
(:janca:)

Re: Levná kytara pro začátečníka

Příspěvek od (:janca:) »

tak jo, diky....co říkáte na http://www.a-znastroje.cz/?akce=show&id=5534 nebo http://kytary.cz/squier-bullet-strat-hss/HN108564/ ? Máte někdo zkušenosti? Jinak to kombo....myslíte tohle že bude nejlepší http://www.pekra.cz/doporucujeme/cube-15x ? Poradtě popřípadě k těm kytarám nějakou lepší jestli máte zkušenosti...díky :wink:
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

(:janca:) píše:tak jo, diky....co říkáte na http://www.a-znastroje.cz/?akce=show&id=5534 nebo http://kytary.cz/squier-bullet-strat-hss/HN108564/ ? Máte někdo zkušenosti? Jinak to kombo....myslíte tohle že bude nejlepší http://www.pekra.cz/doporucujeme/cube-15x ? Poradtě popřípadě k těm kytarám nějakou lepší jestli máte zkušenosti...díky :wink:
Ten Cort...myslím, že bude dobře sloužit. Kombo ok, ale lepší je 20x...případně je docela dost zajímavé i micro cube varianta. Pokud s tím budeš hrát jen doma, tak je to asi nejlepší varianta, protože s tím nebudeš moc rušit a mimoto to má i docela dobré efekty...

Tady máš video.http://www.youtube.com/watch?v=0qSf0mYO3R4 Na domácí hraní, zcela postačující. Ale bylo by fajn si v obchodě vyzkoušet jak tu 15x,20x a micro a pak se rozhodnout podle tvého subjektivního názoru.
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Kdybych měl ze zkušenosti říct, tak to Micro je prostě šušnítko, takovej chrchlounek, ale ty verze 15,20 ty jsou na tom lépe, na doma bomba :)

No nevím...ještě to zvážím ale bydlím v řadovce a pod nama je ještě babička...:D....vidím to spíš na tu 15....ta 20 je skoro o 1500 dražší a zas moc peněz nemám. To micro by bylo docela dobré, ale jesti je to opravdu takové to chrastítko...nechci zase vyhazovat peníze za něco, co bych si kdybych hodně hrála pořizovala stejně za chvíli lepší. :wink: Jinak co říkáte na tu druhou kytaru?
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Jo je to chrastítko, vem tu 15X verzi a ohledně toho Squiera, ta Bullet série není nic moc, raději bych důvěřoval té první co jsi sem dala, té Cortce :wink: Skus mrknout na bazar...bývají tam slušné kytary !

Na bazáči je teď dost levná fokuska, nová je za 3600, ale člověk by ji musel vidět...ale ta cort bude asi lepší, ale fokusky taky nejsou zlý http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =15&order=

No podívám se, ale bazarům moc nedůvěřuji tady v okolí myslím nic není a přes internet, tam si člověk nemusí všimnout několika vad...těžko řct v jakém je kytara stavu... :) Nevíte ještě o nějaké dobré a ne moc drahé kytaře kterou by ste mi mohli doporučit?
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Rozhodně se neboj bazaru, jak říká Flajtr. Pro tebe možná i dobrá nabídka bude tohle:

trziste/p-esp-viper-50-t20461.html

Je to člověk z fóra, můžeš mu věřit a na rock a metal to určitě je, dokonce i vzhledově :wink:

Nakonec srazil na 3 000.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Tak tak, bazar je určitě lepší, ale teď jsem ještě chvilku brouzdal, a našel tam dle mě dost zajímavou nabídku, je to Yamaha a i vzhledem k tomu, že vypadá dost udržovaně a i vzhledem k ceně za novou, by to nemusela být vůbec špatná volba, spíš naopak :D
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =15&order=
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tam bych se bál jen toho dvojzvratného tremola. Aby to nebyl nějaký aušus. I sám prodávající píše, že rád vymění za kytaru s pevnou kobylou. Ty levné tremola nebývají nejlepší, gor když je to dvouzvratné.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

To je fakt, ale není problém ho nepoužívat a zbytek se mi zdá dost slušnej !

No nevim....ještě se rozhodnu, ale určitě díky za tipy :wink: jinak kdybych se nakonec přece jen rozhodla pro tu cort...ta myslíte že je teda dobrá? Ten bazar určitě zvážím...díky :)
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Ta Cort bude dobrá to se neboj, ale ta yamaha bude o dost lepší, samozřejmě za předpokladu, že nebude poškozená atd :wink:
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

Flajtr píše:Kdybych měl ze zkušenosti říct, tak to Micro je prostě šušnítko, takovej chrchlounek, ale ty verze 15,20 ty jsou na tom lépe, na doma bomba :)
No s tím rozhodně nemůžu souhlasit. Ta 15x je už na panelák docela silná, má v sobě sice zabudovaný omezovač na 2W. Ale Micro je opravdu dost slušné a rozhodně "nešuští" a nechrchlá. To dělá třeba micro kombo od Masrhalu. Nebo levné komba od Staggu. Rozhodně by stálo za to dotyčné vyzkoušet ho. Protože je to malé, přenosné, ozvučí to v pohodě celou místnost a má to dost efektů. Ta 15x jich teda moc nemá.
Furch Durango
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

S tím nebudu souhlasit, proč by si pořizovala micro cube, který má možná nějaký efekty, ale je to šustidlo, když může mít normální 15W kombo, dost vychytaný s dobrým zvukem ? Mimochodem to kombo má takové kolečko u kterého je napsané Volume... :roll:

Mimochodem je verze Micro dokonce dražší...no podle mě by to bylo dost uhozený na hlavu :| Ale jak je libo

Já se do toho nemůžu plést, protože tomu moc nerozumím, ale jak jsem se dívala...tak se mi to zdálo docela drahé ve srovnání s 15X na to že je to micro...ale nevím....na kombo musím stejně zatím šetřit :D Jinak od Cort sem našla ještě jednu verzi asi o 1000 levnější...zatím uvažuji teda o té na kterou jsem sem dávala přetím odkaz, ale co si myslíte o téhle? http://kytary.cz/cort-g110/HN103324/ díky :wink:
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Co jsem vyčetl z jejich stránek, tak ta verze 110 má tělo z agathisu, suché mechaniky, jiné snímače a tremolo a ta 210 verze má lipové tělo, olejové mechaniky což je sakra výhoda, taky jsem měnil ze suchýcg na olejové a ty jiné snímače a kobylu...hele nechcu nijak tlačit ale ta yamaha by byla nejlepší řešení, nová stojí 9 tyček a na bazaru je za 3...ale to už musíš sama vědět...
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

Flajtr píše:S tím nebudu souhlasit, proč by si pořizovala micro cube, který má možná nějaký efekty, ale je to šustidlo, když může mít normální 15W kombo, dost vychytaný s dobrým zvukem ? Mimochodem to kombo má takové kolečko u kterého je napsané Volume... :roll:

Mimochodem je verze Micro dokonce dražší...no podle mě by to bylo dost uhozený na hlavu :| Ale jak je libo
No nepovídej, že to má volume... :D Ale nemá cenu flamovat...
Furch Durango
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Jde vidět, že jsi nepochopil podání té věty :D no co...ne flamovat nebudem :wink:

Rozmyslím si to, ale stejně mám z toho bazaru trochu strach.....jinak...ovlivňuje něco to dvouzvratné tremolo?
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

Ale co se týče toho komba...ať už tak nebo tak. Doporučuji bazar. Já jsem tam svého Rolanda 15x koupil za 1200kč...A Micro taky tak nějak. Micro používám hlavně na přenosy a Jamy. Přece jen je lepší tahat v tramvaji menší kombo, které jde schovat do batohu a dá se s ním hrát i venku. Ale je to o prioritách. 15x Má lepší zvuk o tom žádná, hlavně kvůli většímu repru. Ale i to micro není špatné, a má teda o dost lepší zvuk než třeba hraní přes komp.(Zase jen můj subjektivní názor).
Furch Durango
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“