Jednoduchý mulťák
Pravidla fóra
Jednoduchý mulťák
Zdarec hledám nějaký multiefekt pod nohu. Nemám žádnou představu o tom co chci, jen mám požadavky aby tam byl delay, chorus, nějaký ten drive, nois gate možná i compresor a reverb, ale ten nemusí být a taky aby se dal nastavit jako volume pedál. Dále by měl být ten efekt velice jednoduchý na uživatelské nastavení, přehledný a samozřejmě co nejlevnější. Budu ho zapojovat do smyčky, tak bych chtěl aby co nejmíň "kur..l čisté zvuky a aby nebyl moc umělohmotný(zvuk) Zkuste něco nadhodit, napsat zkušenosti... Ale víc jak 4K do toho nechci dát. Je mi jedno jestli bude nový, nebo bazarový, ale ať je plně funkční. A žádnou složitost, ve které 90% věcí nevyužiju;-)
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Re: Jednoduchý mulťák
No na takéto srandy by som o podlahovke moc neuvažoval - tieto mašiny na vstupe rátajú so signálovou úrovňou snímača, a nie výstupu slučky. Preto je takmer isté, že ti to bude ku*rviť zvuk, zanášať šum, nežiadúce skreslenie atď ... Do slučky sa hodia rackové mašiny, ktoré sú na tento účel stavané a s týmto linkovým signálom rátajú. Ale tam sa zasa nevojdeš do 4k ...
Moja rada je, vyprdni sa na to, lebo len vyhodíš prachy, trochu si došetri a kúp si bazárový G-Major a k nemu behringerácky MIDI footswitch, ktorý má aj relátka na prepínanie kanálov. Potom si budeš môcť jedným stisnutím pedála prehodiť kanál na zosíku a k nemu sa ti prepne aj zodpovedajúci preset na mulťáku.
Alebo sú ešte podlahové efekty, čo toto všetko obsahujú (aj tie relátka na prepínanie kanálov), napr. TC Electronic G-System, či jeho zjednodušená verzia Nova System (ten ale relátka nemá), ale opäť sa táto mašina za 4k proste nedá zohnať.
Moja rada je, vyprdni sa na to, lebo len vyhodíš prachy, trochu si došetri a kúp si bazárový G-Major a k nemu behringerácky MIDI footswitch, ktorý má aj relátka na prepínanie kanálov. Potom si budeš môcť jedným stisnutím pedála prehodiť kanál na zosíku a k nemu sa ti prepne aj zodpovedajúci preset na mulťáku.
Alebo sú ešte podlahové efekty, čo toto všetko obsahujú (aj tie relátka na prepínanie kanálov), napr. TC Electronic G-System, či jeho zjednodušená verzia Nova System (ten ale relátka nemá), ale opäť sa táto mašina za 4k proste nedá zohnať.
Momentálne bez kapely, stále hľadám
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Pokud teda něco do racku pak co tohle? Já tomu moc nerozumím. Dá se k tomu dát footswitch? http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Zkus se mrknout na Zoom-G7, nový sice stojí 7tis, ale bazarový by se dal sehnat za 4tis jak chceš. Jinak efekty má všehny co potřebuješ a co se týka zkreslení-má jednu lampy a zní to hodně dobře. Taky o něm uvažuju....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!