Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Nero »

Viděl jsem a četl sem. A co má být? Já jeho vystupování absolutně chápu a nedivím se mu. Tudíž za ním stojím - dřív nebo později bych udělal to samé, jen můj "threshold" je jinde než Bullův.

Mj. v daném threadu jsou mnohem horší věci, než za co se zamykalo teď. To, že doposud thread lock nepotkal je jen výraz benevolence.

Edit: "Končení účasti" je jen forma úniku v situaci, kdy člověk není schopný dál argumentovat či se srovnat s názorem jiných... Budiž, ale ať se pak nediví, že se věc nevyvíjí podle jeho představ či se na jeho starší připomínky nebere ohled.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

V mém příspěvku ty trenky nadnesené byly :)
Z příspěvků v tomto tématu vyplynulo, že zamčené je - já to nečetl, nemyslím si, že by to pro vyjádření mé myšlenky bylo potřeba.

Od sysifovské práce by myslím pomohlo to banování. Prostě nerespektuješ pravidla, tak si dej na týden klídek. Oni už si to pak ostatní rozmyslí. Pak jim to takto budete stále dokola mazat, dělat na ně bu bu* a ono je poznat, že se mi nemůže nic stát.

ban (amen)

*(měl jsem rozepsaný dlooouhý odstavec o Red Bullovi, ale postovat ho nebudu. Doporučuju mu kurz "povznesení se nad zlobivé uživatele" a nesnižování se na jejich úroveň arogancí v jeho příspěvcích)

"Končení diskuze s někým" je úplně stejné jako někomu prásknout dveřmi uprostřed konverzace v reálu, působí to silácky, ale znamená to neschopnost toho druhého... nero to napsal hezky.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Jeslti si to vybavuju dobře, tak tam padly dva dočasné bany, jeden půl hodinový, jeden hodinový. Je to jen forma onoho "bububu", nic zas tak velkého.

Jestli se zde shodneme, že máme přitvrdit v banech, nemám s tím vůbec žádný problém.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Myslím to tak. Osobně mi takový půlhodinový nebo hodinový ban přijde házení hrachu na stěnu.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

IMHO je ban dobrým řešením - denní, dvoudenní, týdenní, měsíční... ukáže "nepřizpůsobivému" uživateli, že ho nikdo nepotřebuje a fórum kvůli jeho nepřítomnosti nespadne, tudíž, záleží-li mu na členství ve fóru, měl by se začít "bát" :wink: :twisted:
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Pulhodinovy ban je sice dobry symbolicky naznak, ale...moc podle me nezabere, osobne bych pritvrdil.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

mycountry píše:Myslím to tak. Osobně mi takový půlhodinový nebo hodinový ban přijde házení hrachu na stěnu.
Nicméně sám vidíš, jakou vlnu nevole to vyvolalo. Jsem zvědav, jaké pak budou rakce na bany... :wink:

Jinak bany zde aktuálně vedeme minimálně týdenní, ať to má smysl.

PetrPeter 1975 - 2008
Varach

Příspěvek od Varach »

Myslím, že zatím žádný BAN dosud nepadl, jen bylo vlákno zamčené nebo se pletu :?:
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Nikdo ban (zatím) nedostal. A ani se o žádném mezi mody nediskutuje.

PetrPeter 1975 - 2008
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Až budu moc nějak rozumně psát tak tu vyplodim něco hrozně chytrýho, ale zatim se budu jen chytat za hlavu jakou vědu tady děláte z nejmenších hoven. To klobouk dolu.

Ale neřikejte mi, že tohle co napsal redbull "Toto nastolení pořádku jste si vysloužili pouze zde, a co je na tom nejlepší, že to tu budu kontrolovat a trestat já osobně. Tudíž snažte se pánové." neni jak vod největšího dicka...
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

žebrák píše:Až budu moc nějak rozumně psát tak tu vyplodim něco hrozně chytrýho, ale zatim se budu jen chytat za hlavu jakou vědu tady děláte z nejmenších hoven. To klobouk dolu.

Ale neřikejte mi, že tohle co napsal redbull "Toto nastolení pořádku jste si vysloužili pouze zde, a co je na tom nejlepší, že to tu budu kontrolovat a trestat já osobně. Tudíž snažte se pánové." neni jak vod největšího dicka...
Potvrdila se ma osobni teorie ze nechapes mnohe typy humoru, napriklad Red Bulluv tipicky satiricky humor, kterym se vsak nikoho nesnazil urazit (nedejboze treba tebe), jen taktne naznacil, ze pokud nebude poradek, osobne zasahne, coz je jeho prace tady na foru, a je naprosto v poradku kdyz ji dela tak, jak ji dela...jinak pokud k memu prispevku neco mas, v zajmu cistoty fora mi napis zpravu a pokecame ;)
StoneG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StoneG »

...EDGE... píše:
žebrák píše:Až budu moc nějak rozumně psát tak tu vyplodim něco hrozně chytrýho, ale zatim se budu jen chytat za hlavu jakou vědu tady děláte z nejmenších hoven. To klobouk dolu.

Potvrdila se ma osobni teorie ze nechapes mnohe typy humoru, napriklad Red Bulluv tipicky satiricky humor, kterym se vsak nikoho nesnazil urazit (nedejboze treba tebe), jen taktne naznacil, ze pokud nebude poradek, osobne zasahne, coz je jeho prace tady na foru, a je naprosto v poradku kdyz ji dela tak, jak ji dela...jinak pokud k memu prispevku neco mas, v zajmu cistoty fora mi napis zpravu a pokecame ;)
A co nováčci? Já jeho humor chápu, ale jen pro to, protože jsem tu už nějakou tu něděli, jinak bych to opravdu nepochopil kdybych tady psal poprvé.

Moderování adt. je velice složitá záležitost. Nestojím na žádné straně zůčastněných. Pročítám fórum už dlouho a i když moc nepřispívám dozvěděl jsem se zde mnoho zajímavých věcí, ale na druhou stranu je to tu zabordelované jak nikde jinde.

Setjný metr pro každého ať má 2 příspěvky nebo 10000 příspěvků.
A ten tu myslím, že nefunguje. Důkaz dávat nebudu, nemám žádný. Jen to tak cítím z tohoto fóra.

Prostě kdo udělá 2-3 OT tak ban na týden. Jedině přísnější metr na všechny.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

StoneG píše:Prostě kdo udělá 2-3 OT tak ban na týden. Jedině přísnější metr na všechny.
Tohle se mi líbí. Hned bych měl menší potřebu přispívat. :D

(Jen nevím, kdo by to při takovém množství OT asi tak hlídal)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

A to bych dostal ban i za 3x hezky napsaný OT, který má formu, obsah a jeho smysl byl logickým vyustěním diskuse, která tomu předcházela?
Kdo bude určovat tu hranici mezi smysluplným a nesmysluplným OT? Jak bude stanovená míra, konzultačně nebo každý na vlastní pěst?
Bude to samé platit i v UG, pokud ano, proč? Pokud ne, proč?

atd.

Je hezké, když má něco svá řádná pravidla! :lol:
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Na jednu stranu tu říkáte jak je třeba špatné, napsat jednu nebo jendu a pul stranky o proudu co nezabil psa, ale nadruhou stranu to video, nebo či co tam padlo. A kolem toho se diskutovalo. Co je na tom špatného? Představte si, že by se hned založilo téma "pes přežil zásuvku" já si myslím, že konkrétně u těch haluzí je počítáno stím, že se povede diskuze. Napadá mě už dříve zmiňovaný kopec, kde vše bylo obráceně (auta jela jakoby do kopce atd..) Řešilo se to tam také dlouho a nikdo si nestěžoval a proč? Protože to zrovna zajimalo všechny a ty který ne, tak byli ticho, protože oni zase diskutují o tom co zajimá zrovna je. Toť k tomu to.

Teď slavná metallica, plně souhlasím s moderátory a na 100% stojím za Red Bullem. Znám ho moc dobře, takže vím, že není někdo, kdo se předvádí jak je mocnej. A hlavně má pravdu. Proč to nejde v metle jako v jiných tématech? Třeba IM, také je teď hodně aktivní, ale nic se tam neopakuje. Podlemě když se bude řešit oblečení kohokoliv z kapely ať si to řešej, aspoň je to něco nového, ale aby zase padlo Rob je opice, Jason je nejlepší, néé Cliff atd. atd. to už je na palici.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Jasná pravidla jsou pěkná věc, ale nerův názor na ně všichni známe a nic s tím neuděláme.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

...EDGE... píše:Potvrdila se ma osobni teorie ze nechapes mnohe typy humoru, napriklad Red Bulluv tipicky satiricky humor, kterym se vsak nikoho nesnazil urazit (nedejboze treba tebe), jen taktne naznacil, ze pokud nebude poradek, osobne zasahne, coz je jeho prace tady na foru, a je naprosto v poradku kdyz ji dela tak, jak ji dela...jinak pokud k memu prispevku neco mas, v zajmu cistoty fora mi napis zpravu a pokecame ;)
Redbull má smysl pro humor? Kde? Je fakt že tady na fóru "nechápu mnohé typy humoru".

Mi řekněte, znáte nějaký internetový fórum, kde je to tak na palici jako tady? Kde vás nutěj a říkaj vám o čem máte diskutovat? A když se začne o něčem diskutovat, příde někdo mocnej, řekne že je to špatně a začne vyvádět se zamykáním a takovejma chytrostma...

A hlavně mi na to napište "tak sem nechoď, nikdo tě tu nedrží" :)
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Já v tom taky nevidím žádnou "vtipnost" nebo cokoliv jiného, bohužel je to nevýhoda psaného projevu, prostě pokud u toho není nějaký smajlík nebo něco tak se nedá moc vytušit jak to dotyčný myslel...

Souhlasím, že je tam plno stránek kde se mele pořád o tom samém jakoby v cyklech...takže je to Cliff, Jason, Rob, St.Anger, Load atd...což je dost na palici, pak to utichne a za nějakou dobu znova, že se tam řeší věci okolo metallici, jak už je třeba ta podepsaná kytara, nebo nějaký koment pod videem, mě nějak nevadí, protože je jasný, že je to "dočasná" debata...porovnání vlákna metallica a Iron Maiden, je docela zcestný, protože 15 stránek vs 140 je dost rozdíl, to téma taky dřív bývalo objektivní.

S bany souhlasím, zamykání nemá moc cenu, plno lidem včetně mě by dost vyhovovalo si dát od fóra pauzu, protože už to leze na mozek a pak se od toho odvíjí i ty debaty.

RedBullovo chování je dost často přinejmenším divné a arogantní, ale vím, že v ostatních tématech je s ním dobrá a normální řeč, takže to jak jedná je dáno chováním v přislušném tématu...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Z cestné to porovnání není, neboť kdyb se v Metallice smazalo to, co je tam desetkrát a všechno OT a nechali se tam jen věci co mají sílu, jako např když tam Ronn!e, jak už jsem psal, dával spoustu zajimavostí, tak to temá má těch stránek možná 20.

Jestli si někdo potřebuje dát od fora pauzu, tak ať si ji dá. Nikdo ho nenutí, že každý den musí napsat 50 příspěvků. Spíše to dané tím, že si každej myslí, čím víc budu mít příspěvků, tím to ze mě bude dělat krále. A proto je pak spousta kravin co se tu píše.
RedBullovo chování je dost často přinejmenším divné někdy i sprosté
RedBull téma o Metallice založil. On je zakladatel a teď už mu prostě došla trpělivost. Red má o spousta věcech velikej rozhled a ví co mluví. Což se o hodně lidech tady říct nedá. Takže bych jeho chování být tebou opravdu neodsuzoval. A to není narážka na tebe, neboť tvé přéspěvky taky nejsou zcestné. Jen než soudíš, ujisti se, že víš co. :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Žebrák:

Možná sis toho nevšiml, ale dost se vymykáš "místním standardům" a to jak svým chováním, tak svou mluvou.

Toto fórum je úzce zaměrené na konkrétní věci, a proto je na místě jej moderovat tvrdším způsobem a tím vylepšovat nebo alespoň udržovat jeho úroveň. Není to chatroom ani diskuse pod článkem za Živě.cz.

Naprostá většina hudebníků a to jak hudebníků, se kterými už jsem měl možnost se setkat osobně, tak hudebníků tady (myslím), jsou slušní lidé bez nutkání sít kolem sebe prvky anarchie a vulgárností a nemají potřebu chovat se za každou cenu jako dobytek ačkoliv by na to mnozí dokonce měli věk.
To je ten standard, o kterém tu mluvím, a kterého se tu stojí za to držet. Jestli na to máš jiný názor, (jo, napíšu to) klidně si můžeš jít plácat bábovičky jinam.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“