Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Sadam.S

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Sadam.S »

žebrák píše:"tak sem nechoď, nikdo tě tu nedrží"
;)
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Wocass, já ale při RedBullovi stojím a ani jsem nic proti nenapsal, ale musíš uznat, že ze všech moderátorů je nejprudší a mě mnohdy jeho slova příjdou arogantní, to slovo sprosté jsem hned smazal, protože to tak není :) Někomu přetíká pohár trpělivosti dřív někomu později a někdo reaguje víc vklidu a někdo prostě ostřeji :wink:

Mimochodem, téma o metallice nezaloži Bull :wink:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Flajtr píše:Mimochodem, téma o metallice nezaloži Bull :wink:
a v tom se mýlíš, protože Paja je Bullův starý profil, který pokud vím nějakým způsobem znefunkčněl :)

+1 k Bummerovu příspěvku, velmi hezké shrnutí :-)

žebráku, pokud ti to vyhovuje na jiných fórech, kde na tebe nebudou mít uživatele a moderátoři takové nároky - prosím. Věřím, že tě tu nikdo držet nebude a od registrace tam tě také nikdo odrazovat nebude - jsi přecejen svobodný člověk a volba je na tobě :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Dark Axel píše:
Flajtr píše:Mimochodem, téma o metallice nezaloži Bull :wink:
a v tom se mýlíš, protože Paja je Bullův starý profil, který pokud vím nějakým způsobem znefunkčněl :)
A jak to mám asi čmuchat :lol: :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

StoneG píše: A co nováčci? Já jeho humor chápu, ale jen pro to, protože jsem tu už nějakou tu něděli, jinak bych to opravdu nepochopil kdybych tady psal poprvé.

Moderování adt. je velice složitá záležitost. Nestojím na žádné straně zůčastněných. Pročítám fórum už dlouho a i když moc nepřispívám dozvěděl jsem se zde mnoho zajímavých věcí, ale na druhou stranu je to tu zabordelované jak nikde jinde.

Setjný metr pro každého ať má 2 příspěvky nebo 10000 příspěvků.
A ten tu myslím, že nefunguje. Důkaz dávat nebudu, nemám žádný. Jen to tak cítím z tohoto fóra.

Prostě kdo udělá 2-3 OT tak ban na týden. Jedině přísnější metr na všechny.
Hele, do nováčků se tady nikdo z modů tímto způsobem nepouští. Staří harcovníci by to už mohli chápat...

Co se týče zabordelovanosti, znám jak mnohem čistší, tak i mnohem špinavější fóra. Problém je v tom, že se tu o to stará několik lidí a nelze přesně nadiktovat, co je OK a co už ne. Těžko nastavit onu hranici.

Netuším, jak dlouho a jak poctivě pročítáš toto fórum, ale je možné si všimnout toho, že periodicky se tu opakují ty samé diskuze, kdy se střídavě nadává na to, že je tu zde moc přísno, nebo naopak se vše nechává plavat. Všem se nikdy nezavděčíš.
mycountry píše:Jasná pravidla jsou pěkná věc, ale nerův názor na ně všichni známe a nic s tím neuděláme.
Teď nevím, co si tímto chtěl naznačit, takže netuším, jak na to reagovat... :)
žebrák píše:
Redbull má smysl pro humor? Kde? Je fakt že tady na fóru "nechápu mnohé typy humoru".

Mi řekněte, znáte nějaký internetový fórum, kde je to tak na palici jako tady? Kde vás nutěj a říkaj vám o čem máte diskutovat? A když se začne o něčem diskutovat, příde někdo mocnej, řekne že je to špatně a začne vyvádět se zamykáním a takovejma chytrostma...

A hlavně mi na to napište "tak sem nechoď, nikdo tě tu nedrží" :)
Hele, třeba takový parkour.cz, to by ses divil, jak to tak chodí a jak je tam čisto. Měsíčně se tam rozdává (nebo minimálně nějakou dobu zpět rozdávalo, teď už tam nechodím) minimálně 10 banů, a to za věci, nad kterýma se zde nikdo ani nepozastaví. Netuším, na jaká fóra chodíš, ale tohle na žebříčku přísnosti rozhodně není nijak enormně vysoko.
Flajtr píše:Wocass, já ale při RedBullovi stojím a ani jsem nic proti nenapsal, ale musíš uznat, že ze všech moderátorů je nejprudší a mě mnohdy jeho slova příjdou arogantní, to slovo sprosté jsem hned smazal, protože to tak není :) Někomu přetíká pohár trpělivosti dřív někomu později a někdo reaguje víc vklidu a někdo prostě ostřeji :wink:

Mimochodem, téma o metallice nezaloži Bull :wink:
Fórum musí mít svého zlého moda :wink: A upřímně řečeno, jdem docela rád, že tu máme Bulla a nemusím jeho práci dělat já, protože to zrovna není můj styl. A u ostatních modů platí to samé.

Jinak ano, Paja je Bullův účet, který přestal kdysi dávno fungovat. Vyčmuchat to samozřejmě nejde, ale je to tak...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Bummer píše:Žebrák:

Možná sis toho nevšiml, ale dost se vymykáš "místním standardům" a to jak svým chováním, tak svou mluvou.

Toto fórum je úzce zaměrené na blablablááááááábalabbaabadrxfř
Promiň že ze sebe nedělám chytrolína a nepíšu jak kniha, píšu jak mluvim a mluvim jak mi huba narostla. Chci si tu vobčas pokecat vo Metallice, vobčas si udělat p***l a prostě mě "štve" jak se to tu zbytečně hrotí.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ono se to hrotí, protože na hospodský způsob vystupování (slušně řečeno) tu většina lidí není zvědavá.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Nero píše:Ono se to hrotí, protože na hospodský způsob vystupování (slušně řečeno) tu většina lidí není zvědavá.
A víš že tahle debata vznikla kvůli locku Metallicy a né kvůli mně?
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

A proč došlo k tomu locku threadu Metallica?

Ptát se administrátora, který si čte každý jeden post na tomhle fóru, proč vznikla nějaká diskuze, je poněkud zbytečné...

PetrPeter 1975 - 2008
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Nero píše:A proč došlo k tomu locku threadu Metallica?
Kvůli OT.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Začala tu poměrně veselá diskuze, tak přispěji svou troškou do mlýna.

Začnu od toho jednodušího - Paja je můj původní účet, který přestal fungovat - pak až vznikl Red Bull. Když se podíváte na datum registrace mého prvního účtu, tak zjistíte, že jsem na tomto fóru poměrně dost dlouho. Pamatuji doby spambotů a dob bez adminských zásahů. Tudíž mi na tomto fóru záleží.

Arogance - nesnažím se psát arogantně, ale věcně - už do moderátorské práce necpu emoce. Je mi celkem putna, když mi někdo na fóru nadává, dělám tu svou práci a dělám ji rád. Jinak jsem spíš ironický než arogantní.

Staré příspěvky - byl jsem divoký kluk a za vším jsem psal -ej atp. až bych se dnes styděl, jsem tu dlouho můj styl vyjadřování, moderování se vyvíjel, tudíž hledat starší příspěvky v metallice atp. je zbytečné - psával jsem v afektu, ale když si všimnete teď tak spíše už jen moderuji a píši minimálně. Ač můj hudební rozhled není zrovna nejmenší, tak jsem se stylizoval do role aktivního moderátora, než velkého rádce a přispěvatele. Snažím se když už radím, poradit co nejlépe. Zaměřil jsem se na kvalitu a ne kvantitu.

Téma o metallice - je tam spousta balastu a naprosto nepřizpůsobivý maniakální skalní fanoušci už ze zásady tvrdých hochů nejsou skoro schopni vést racionální diskuzi. Tudíž navrhuji, že já si užiji tu práci a promažu velmi radikálně vlákno o Metallice s tím, že ty velké nesmyslné OT by jste mohli přesunout na fandovské stránky metallica, protože jsme seriózní fórum a téma ve skupinách se nemá vyvíjet jako téma v UG.

Já a špinavá práce: Vybral jsem si to dobrovolně - a dělám to rád, protože i kontroverzní práce má smysl. Myslím, že byste se celkem divili, co a kdo jsem v reálu - někteří zdejší už měli tu čest. :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Jde vidět, že se umíš postavit problému čelem, což se u moc lidí nevidí, budou raději sprostí a agresivní, to s tou arogancí...prostě někdy to na mě tak působí, že jen "zbrkle" odsekneš a hotovo, ale jak jsem psal, je to nevýhoda psaného slova a taky chápu, že pro nějaké stížností ohledně tvých rozhodnutí je tento thread, takže vlastně neděláš nic špatně.
Varach

Příspěvek od Varach »

Nebylo by lepší než teď promazávat vlákno, zamezit dalším OT?
Jinak Red Bulle-no vidíš i ty jsi byl ''divoký kluk, který psal v afektu'' tak nám to neber :mrgreen:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Varach píše:Nebylo by lepší než teď promazávat vlákno, zamezit dalším OT?
Jinak Red Bulle-no vidíš i ty jsi byl ''divoký kluk, který psal v afektu'' tak nám to neber :mrgreen:
Důležité je byl - poměrně krátkou dobu a hlavně ne takovýmto způsobem buranským způsobem. Navíc to tu bylo bezvládí. Jakmile přišel Nero a jmenoval moderátory, tak jsem byl jeden z nich a kdybych se choval jako Vy, tak bych mohl být těžko moderátorem.

Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Red Bull píše: Já a špinavá práce: Vybral jsem si to dobrovolně - a dělám to rád, protože i kontroverzní práce má smysl. Myslím, že byste se celkem divili, co a kdo jsem v reálu - někteří zdejší už měli tu čest. :wink:
No jo, Bull je ve skutečnoti takovej milej nenápadnej skromnej méďa, víte... :mrgreen:

:wink:

Jinak promazání threadu Metallica mě taky napadlo, nicméně když jsem viděl ty tuny balastu, nechal jsem to radši plavat, protože to bych tu byl 3 dny a nic jiného neudělal. Ale pokud se do toho Bullovi chce, tak proč ne - aspoń uvidíte, jak se najednou daný thread smrskne.

PetrPeter 1975 - 2008
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

taky jsem nad tím přemýšlel - už jen proto, aby dotyční viděli, jaká hromada špíny se tam schovává a o kolik by to téma zhublo :)

jsem tu jen o trochu méně dlouho, než Bull, respektivé Paja. Byla tu jakási období anarchie a upřímně to moc dobrý nebylo
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jo tenkrát to tu bylo fakt divoké - navíc kdysi tu byla první sorta moderátorů, někteří lidé tu pořád jsou jiní nás bohužel museli opustit - tenkrát jsme se alespoň snažili něco změnit. Čím důslednější budeme, tím lepší toto fórum bude. Anarchie je věc zajímavá, ale upřímně řečeno patří pod diskuze k béčkovým článkům atp. Téma o Metallice tedy promažu, to znamená, že bude možná na pár dní zamknuté, protože mam i jiné povinnosti a nemohu to udělat najednou.

Jinak je tu pár lidí co se známe osobně a nestěžuji si.

mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Red Bull píše:Jinak je tu pár lidí co se známe osobně a nestěžuji si.
Samozřejmě, že kdo ho poznal IRL se může řečím o aroganci jen vysmát. :) Podle mě je to spíš jen taková maska moderátora, koště - na vymetání. Konkrétně o threadu Metallicy moc nevím ale jsem téměř přesvědčen, že Red Bull by nedělal rozruch jen tak bezdůvodně. V podstatě můžu potvrdit Wocassova slova.

Mám zkušenost z jiného fóra, kde byl pan zlý hlavní moderátor, který neváhal za blbé kecy banovat. Bylo několik afér s "neposlušnými" uživateli, a teď je ten mod asi rok dobrovolně pryč. Čumím, co je tam teď za bordel - dvanáctiletý děcka si zakládaj o jednom "problému" tři thready, každej na všechno s**e, a ti modi, co zůstali se snaží dělat dělat jenom takovou tu šedomyší prácičku. Takže jak tu už několikrát padlo, vedle hodného policajta je potřeba i ten zlý, protože holt na některé věci jsou ti hodní nevhodní.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Red Bull píše:Téma o Metallice tedy promažu, to znamená, že bude možná na pár dní zamknuté, protože mam i jiné povinnosti a nemohu to udělat najednou.
Zamknutí není třeba, promazání lze zvládnout i za běhu :wink:

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

OK budu to dělat na etapy.

Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“