Gibson SG farba heritage cherry..

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Slimy
Kontaktovat uživatele:

Re: Gibson SG farba heritage cherry..

Příspěvek od Slimy »

Newt píše:nevim jak Vás ale mne by ta druhá fotka spíš odradila...tady to SG vypadá jak plastový...a hlavně si myslím, že to je dělaný na kompu...podle toho stínu...
Ten stín je opravdu zvláštní. Hlavně stín výřezu na levo. Na druhou stranu kdyby to dělal někdo na PC - grafik, tak když už takhle vymodeluje celou kytaru, tak by odflákl takhle důležitou věc? Myslím, že ne... spíš to bude jen nasvícením ;)
Newt píše:
Farrell píše:
Newt píše:LOL...tak toho jsem si nevšim...písmena jak kráva le já si toho nevšimnu...k***a :D
Ty jsi slepoň :mrgreen: .
OT: Jinak zítra Ti koupím v kytarách ty věci na kytaru, ale nevím, kdy se dostanu do Šárovcovi Lhoty/Bělohradu
"Lots of people talk and few of them know..."
Newt

Příspěvek od Newt »

Já si myslím, že to SG stáhnul z netu a vložil to tam...
Here are two true verdicts...
1.Hip Hop IS DEAD

2.Gibson IS BEST
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Newt píše:Já si myslím, že to SG stáhnul z netu a vložil to tam...
A proč by to proboha dělal? Neřek bych, že má potřebu si něco dokazovat

Vlastní vyjádření:
Regular John píše:k původnímu tématu: Je to o světle při focení. Mám červené SG doma a občas žasnu nad tím, jak ta kytara dokáže měnit vzhled podle nasvětlení
Tady máš příklad, na všech fotkách je identický kus, jen je to foceno jinými způsoby s jiným světlem.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Newt

Příspěvek od Newt »

Jo klidně to může bejt pravda ale mne se to nezdá... koukni na ten stín toho levýho "rohu"...
1.Hip Hop IS DEAD

2.Gibson IS BEST
Newt

Příspěvek od Newt »

vlastně celej ten stín je nějakej divnej... ale to neřešme...jsme tady kvůli kytarám a né kvůli pravosti fotografie...:D
1.Hip Hop IS DEAD

2.Gibson IS BEST
Moleek

Příspěvek od Moleek »

DYštak ať se John vyjádří sám :wink:
Stín je zvláštní, ale při světle směrem cca od poťáků lehce zezhora to možné je.. I kdyby to bykl počítačový model, tak tam stín vypočítává počítač a jeho tvar by byl také realistický
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Newt: Mel jsi nekdy SG v ruce? Ten stin je celkem normalni, z urciteho uhlu. Vyrez na SG je ostry, ale takrka o tloustce tela ;)
Gobak

Příspěvek od Gobak »

Není to model ani retuš, podívejte se, kde až je stín u zapasování krku. SG má dost šikmo zapasovaný krk a když se položí, tak je část s přechodem tělo - krk dost vysoko. Hodně nízké světlo pak udělá z výřezu, který má rovnou hranu, takhle divně hranatý stín. Ověřeno na vlastním SG.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
kubog

Příspěvek od kubog »

Presne ten kus čo má John bol kedysi môj, asi 3 roky či dva dozadu a môžete si byť istý že je to ta gitara na fotkach. Je tam len blbe svetlo
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Docela mě pobavilo, jaké spekulace tady vyvolala ta jedna fotka. Ne, opravdu se nejedná o žádný 3d model a ani o nějak extra retušovanou fotku. Stačilo jen velké zrcadlo a externí blesk :) Mimochodem, stín je tak divný, protože kytara neležela přímo na zemi, ale měla pod tělem podložku, aby nemusela být hlavice tolik zatížena... A aby někteří uvěřili, tak přidávám tu fotku + ještě pár dalších z toho focení, aby šlo vidět, jak moc se mění světlo... :mrgreen: :roll:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“