LINE 6 SPIDER 3 15W alebo RANDALL KH15
Pravidla fóra
- Hendrix-1023
LINE 6 SPIDER 3 15W alebo RANDALL KH15
Tak ktore???
LINE ma 4 kanaly, RANDALL ma 2 , .Poradte. ktore hra lepsie, cistejsie a vobec co vydrzi?? VSTKYM DAKUJEM 
Re: LINE 6 SPIDER 3 15W alebo RANDALL KH15
Pokud ti mám poradit mezi těmito dvoumi, tak určitě Line 6
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- Hendrix-1023
vrela vdaka... aj ja som mal k nemu blizsie
Neber to, 15W je žalostne málo. V skúšobni budeš plakať, že nepočuješ nič. To je tak na doma, kde je zasa do obývačky tých 15W až príliš.
Zober Spidera 50W, Vox VT-50 alebo V-Ampire 1x12. Tie aparáty majú zvuk, dostatočný výkon aj na hranie s bubnami, a vedia pekne hrať aj potichu, takže doma si budeš môcť cvičiť pri kvalitnom zvuku.
Zober Spidera 50W, Vox VT-50 alebo V-Ampire 1x12. Tie aparáty majú zvuk, dostatočný výkon aj na hranie s bubnami, a vedia pekne hrať aj potichu, takže doma si budeš môcť cvičiť pri kvalitnom zvuku.
Momentálne bez kapely, stále hľadám
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Třeba to chce na doma, kam je 15W v tranzistoru akorát. A třeba nemá peníze na dražší.
Hendrix-1023: Kup si tohle, zůstaň v pohodě a nech věci náhodě:

Btw řekneš, že 15W Spider je na doma moc a předhodíš mu 50W?
Hendrix-1023: Kup si tohle, zůstaň v pohodě a nech věci náhodě:

Btw řekneš, že 15W Spider je na doma moc a předhodíš mu 50W?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Z těhle dvou ani jedno, sehnat lze mnohem lépe.
Pár nápadů bys mohl najít zde - komba-zesilovace-reproboxy/to-zakladni- ... ml#p336847
Pár nápadů bys mohl najít zde - komba-zesilovace-reproboxy/to-zakladni- ... ml#p336847
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Hendrix-1023
Toho line six trojkovýho má kamoš, na doma by to šlo, kupodivu se to dá celkem vytočit, ale od vyšších hlasitostí to ztrácí na hlase, zvuk jde lidově řečeno doprdele
Mě na těch malých kombech vadí, že jsou to digitály, na zvuku se to sakra podepisuje a kór když je to tranzistro, kterej sám o sobě je taky "chemičtější", ale zas ber to tak, že prostě za ty prachy nedigitál těžko seženeš, navíc na doma na vyblbnutí se hodí efekty co tam jsou a i ta simulace recta a jiné nejsou špatné...mluvím o domácím cvičení, kdy ty zvuky jsou použitelné, má to 8 palcovej reprák, což není žádná sláva a při 15Wattech to z tebe hadry nesundá, takže s kapelou by sis neškrtl, ale ruku na srdce až budeš hledat kapelu, dávno budeš mít jiné kombo. Takže na doma je to celkem slušná volba ikdyž se dá sehnat o něco lépe, doporučovaný roland nebo crate fw, kdyby jsi nehrál rock ale jen věci se spíš čistým zvukem tak zas fender frontman, suma sumárum ber rolanda pokud se chystáš vařit rock nebo metal, pokud jsi na blues, grounge, rock atd tak zas fender, ale počítej, že z toho komba nic tvrdýho a drsnýho nevytáhneš. Randalla vynech, to je chrchlák hadra 
Za mě taky ten line 6. Za ty peníze hraje moc hezky, a na doma ideální 
Za mě ne, pro mě by to byl buď roland nebo fender, ale jde o to co by hrál za hudbu, dá se pořídt líp jak line6, ale taky říkám, že na doma stačí a není to úplná katastrofa...
Na Spidera jsem nehrál a na Rolanda jo a je super, takže jsem taky pro něj, protože s ním chybu neuděláš. 
Jak vidíš, tady je to co člověk, to názor. Takže zajdi do nějakých většich hudebnin, kde ty aparáty mají, vezmi případně někoho s sebou a společně je omrkněte. Lepší jedna osobní zkušenost než tisíc názorů těch druhých. To platí i o prodavačích, kteří jsou ti schopní nabulíkovat hory doly a dát ještě slevu, jen aby ten výrobek prodali (rozumněj - aby se ho zbavili).
Jak vidíš, tady je to co člověk, to názor. Takže zajdi do nějakých většich hudebnin, kde ty aparáty mají, vezmi případně někoho s sebou a společně je omrkněte. Lepší jedna osobní zkušenost než tisíc názorů těch druhých. To platí i o prodavačích, kteří jsou ti schopní nabulíkovat hory doly a dát ještě slevu, jen aby ten výrobek prodali (rozumněj - aby se ho zbavili).
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Já sám mám doma fendera frontmana 15GFlajtr píše:Za mě ne, pro mě by to byl buď roland nebo fender, ale jde o to co by hrál za hudbu, dá se pořídt líp jak line6, ale taky říkám, že na doma stačí a není to úplná katastrofa...
Chtěl vědět, ketrý z těch dvou komb
Bohužel ani jedno, ale kdybych měl na výběr jen z těch dvou a nic jinýho se nevyrábělo tak Line6JohnyWM píše:Já sám mám doma fendera frontmana 15GFlajtr píše:Za mě ne, pro mě by to byl buď roland nebo fender, ale jde o to co by hrál za hudbu, dá se pořídt líp jak line6, ale taky říkám, že na doma stačí a není to úplná katastrofa...
no šak tak sem to myslelFlajtr píše:Bohužel ani jedno, ale kdybych měl na výběr jen z těch dvou a nic jinýho se nevyrábělo tak Line6JohnyWM píše:Já sám mám doma fendera frontmana 15GFlajtr píše:Za mě ne, pro mě by to byl buď roland nebo fender, ale jde o to co by hrál za hudbu, dá se pořídt líp jak line6, ale taky říkám, že na doma stačí a není to úplná katastrofa...
Ne já tě chápu
ale stejně...
to že vybral z těch dvou komb neznamená, že vybral definitivně a rád se podělím o osobní "zkušenost" s danou věcí 
Jasně , od toho tu to fórum jeFlajtr píše:Ne já tě chápuale stejně...
to že vybral z těch dvou komb neznamená, že vybral definitivně a rád se podělím o osobní "zkušenost" s danou věcí
- Nero
- Rádce
No, moje uši tvrdí, že Line 6 jsou tak digitální, že je poznáte poslepu na 30 metrů (ano to přesně se mi onehdá stalo, v hospodě jsem jen sluchem poznal, že jde o Line6 Spider kombo, do kterého kytarista cpal signál ze svého Fender strata). Proto bych si ho ani omylem nekoupil.
Roland Cube bude mnohem lepší volba.
Roland Cube bude mnohem lepší volba.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
dobře tyNero píše:No, moje uši tvrdí, že Line 6 jsou tak digitální, že je poznáte poslepu na 30 metrů (ano to přesně se mi onehdá stalo, v hospodě jsem jen sluchem poznal, že jde o Line6 Spider kombo
- Nero
- Rádce
Když to country / folkové skupiny strčíte Line6, tak to prostě slyšet je... V jiném stylu by se to ztratilo, ale jakmile se hraje na čistý zvuk, je to prostě poznat.
PetrPeter 1975 - 2008