Vox VT30 + efekty

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Lamps

Re: Vox VT30 + efekty

Příspěvek od Lamps »

Ok. Tak teď už se snad jenom dostat do kytar a najít kupce pro VT..
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Lamps píše: Nero: Po těch VHT jsem taky pošilhával, i z videí a různých ukázek zní moc hezky. Jen opět otázka: Je to dost hlasité? Edit: Selhání .. jsem ti ten Classic 6 s něčím spletl :oops: čili jsem ho neslyšel
Hlasitý je to až až, nicméně hraje to dobře i na panelákovou hlasitost. A co se týče spolupráce s efekty, tak je to absolutní pohodička. Hlavní výhoda proti VHT je fakt, že má 12 palcový repro. Jinak k ozkoušení je na kytarách.cz
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Lamps

Příspěvek od Lamps »

Já viděl jen 10 a 8 palcové verze.. v čem je chybka?
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Vox Satchurator
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vox ac4tv je pouze 8 a 10 palců repro. Možná Nero mluvil právě o VHT a tu výhodu 12 palců repro myslel vůči Voxu právě.
Jinak na kytarach.cz jsem byl je to cca 3 týdny zpět a voxe ac4tv sem tam nevidel. Ono to tam bylo vůec zajímave :)) ale to patří jinam...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Lamps

Příspěvek od Lamps »

Se po něm teda zkusím poptat různě po bazarech a tak..
btw: pupacku, ty jsi měnil icq? Že tě mám a nebýváš vůbec online
Vox Valventronix VT30
Vox Satchurator
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

pupack píše:vox ac4tv je pouze 8 a 10 palců repro. Možná Nero mluvil právě o VHT a tu výhodu 12 palců repro myslel vůči Voxu právě.
Jinak na kytarach.cz jsem byl je to cca 3 týdny zpět a voxe ac4tv sem tam nevidel. Ono to tam bylo vůec zajímave :)) ale to patří jinam...
Ano, mluvil jsem o VHT a že jeho výhodou je 12" repro. Nějak jsem to tam zmotal a napsal to dost blbě.
Jinak na kytarách.cz jsem byl o včera a AC4TV tam je jak jako hlava, tak i 8" a 10" kombo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“