Zpěvový aparát za 3000,-
Pravidla fóra
Zpěvový aparát za 3000,-
Zdravím všechny...
Mám takový problém. Potřebuju celkem nutně zesilovač se vstupem na, aspoň jeden, mikrofon na hraní ve zkušebně a mám hoooodně nízký rozpočet. Je vůbec možné sehnat solidní starší aparát za těchhle pár šupů?
Mám takový problém. Potřebuju celkem nutně zesilovač se vstupem na, aspoň jeden, mikrofon na hraní ve zkušebně a mám hoooodně nízký rozpočet. Je vůbec možné sehnat solidní starší aparát za těchhle pár šupů?
no jistě mužu doporučit staré zesilovače tesla (studoisolo ,music...)nebo tranziwatt ty seženeš třeba za tisícovku a sou fakt super mega univerzální .
Dřív sem studiosolo 71 používal na klávesy, někdy na zpěv , na kytaru a tet ho mám na baskytaru
.
Dřív sem studiosolo 71 používal na klávesy, někdy na zpěv , na kytaru a tet ho mám na baskytaru
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
jak zesilovač? pořebuješ mikrák>preamp (mix)>konec>bedny
co přesně za ty prachy potřebuješ? preamp a konec???
co přesně za ty prachy potřebuješ? preamp a konec???
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
a koncovej stupeň taky??? takže powermix?rianonn píše:Mixák, bedny si vyrobím
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
koncovy stupen je proste zesilovac tak, jak ho znaji bezni hifisti a podobna pakaz
Potrebujes ho, abys dostatecne nakrmil bedny (ty pasivni, aktivni maji zesilovac v sobe)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- uncle sam: revival
aha tak si kup behringera , ten má prej mixi slušný narozdíl vod všeho ostatního a hlavně levný
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
no já sice taky ale ty mixi dělaj fakt dobrý , řiká to hodně lidí a já to mám i ze svý zkušeností . To máš jako třeba s Fendrem , elaktriky dělá jedny z nejlepších na svetě ale akustiky sou vod něj strašný. No neřikám že behriger má nejlepší mixi ale zdaj se mi za to cenu slušný
Jestli mas averzi vuci Behringeru, tak ber Phonic nebo Soundking, IMHO to leze ze stejne tovarny = stejna kvalita, do zkusebny hodne pohoda... Uz se to resilo ve Zvukove technice, Behringer mixy se daji
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tak Starších věcí se ani nějak zvlášť nebojím, ale už na strřední nás učiliuncle sam: revival píše:kolem 1000 ti můžu nabýdnou starej velkej studiovej tesla.... stereo ekvalizer na každej z 8 kanálů a podobný srandy.... de o to jestli se nebojíš starších věcí
Tesla = Technicky slabé, tak nevím no, jw to jedna z mála věcí, co jsem si zapamatoval:-D. Né, to byl jen vtip, s mixama nemám žádné zkušenosti, takže nemůžu soudit, ale co jsme ve škole měřili na tesláckých přístrojích, tak to byla hrůza a děs...(a to nemluvím o tom, že se tak půl hoďky zabylo tím, že jsme ten přístroj jenom zahřívali, aby byl vůbec aspoň trochu ppoužitelný..