SHÁNÍM MANUÁL k RANDALL RH50T
Pravidla fóra
Re: SHÁNÍM MANUÁL k RANDALL RH50T
No přesně to jsem si taky myslel.
Ibanez EX EMG 81-ENGL FIREBALL E 625-RANDALL RA 412 CV,BEHRINGER PB 600-ROCKTRON REACTIVE DIGITAL DELAY-HB TU100-HB EQ100-BOSS DS2.Line 6 spider III,Line 6 studio GX
Ale přesto moc nechápu v čem máš problém ....
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-cla ... opad~2003/
Přečti si tento článek ten by ti mohl trošku pomoci.
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-cla ... opad~2003/
Přečti si tento článek ten by ti mohl trošku pomoci.
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Problém ani tak nemám,jen jsem si myslel že se dá tá smička vypnout foostvitchem,ale asi né,toď vše,všem děkuji za přízpěvky.
Ibanez EX EMG 81-ENGL FIREBALL E 625-RANDALL RA 412 CV,BEHRINGER PB 600-ROCKTRON REACTIVE DIGITAL DELAY-HB TU100-HB EQ100-BOSS DS2.Line 6 spider III,Line 6 studio GX
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak si na webu Randall stáhni manuál. Je tam jasně popsáno, co ten 4 tlačítkový switch dělá - přepíná kanály, Gain 1 a Gain 2 na druhým kanálu, boost (ten je snad na prvním kanálu) a reverb. Efektovou smyčku neovládá. A to tlačítko na zadní straně u FX Send a Return je přepínač úrovně efektové smyčky kvůli přebuzení vstupu některých efektů.xaero píše:On sice vyjmenoval všechny přepínače na FS ale zapoměl na důležitou věc. A to že místo "Reverb On/Off", je tam "REVERB/EFFECTS On/Off" a tuto tlačítko by podle mě mělo fungovat jako vypínač efektové smyčky nezkoušel jsem to protože jsem neměl jak ale ten FS mam doma tak vím co je na něm napsané.
Vůbec nezáleží na tom, co se píše na FS, ale na co je konfigurován apec.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
To mi je jasné ale přesto mi přijde trošku škoda že se smyčka nedá jednoduše vypnout .... ten footswitch co mám je od mého starého RH150G3 tak teda předpokládám že dělají jeden FS pro všechny modely bez rozdílu a REVERB/EFFECTS vypíná/zapíná efekty na G3 PLUSNero píše:Vůbec nezáleží na tom, co se píše na FS, ale na co je konfigurován apec.
Každopádně třeba u EVH 5150 je efektová smyčka footswitchem nejspíš vypínatelná ....

"The footswitch contains four Carling-style buttons assigned to channel selection and control of the effects loop. A colored LED identifies the channel selection (matching a colored light on the head) as well as status of the effects loop."
Jediný důvod proč jsem zareagoval byl abych zjistil jestli nějaký aparát vůbec umožnuje ovládání smyčky Footswitchem.
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
------------
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ano, jsou aparáty, které to umožňují. Ale RH50T to není.
Randall samozřejmě dělá univerzální FS s jednotným popisem. Důvod je ten, že u některých aparátů ten 4. switch slouží k přepínání reverbu a u některých k přepínání smyčky. U jiných třeba i k něčemu jinýmu, to z hlavy nevím.
Jinak z Randall aparátů vypnutí smyčky umí třeba V2 a T2 hlavy, ty se ale myslím ovládají pomocí MIDI.
Randall samozřejmě dělá univerzální FS s jednotným popisem. Důvod je ten, že u některých aparátů ten 4. switch slouží k přepínání reverbu a u některých k přepínání smyčky. U jiných třeba i k něčemu jinýmu, to z hlavy nevím.
Jinak z Randall aparátů vypnutí smyčky umí třeba V2 a T2 hlavy, ty se ale myslím ovládají pomocí MIDI.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008