Jak na cubase?

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Jak na cubase?

Příspěvek od Disasterpiece »

Hodim sem svuj primo debilni dotaz, nema nekdo polopatickej, pro blby navod jak v nem nahravat?
Sehnal jsem Cubase 5 a potreboval bych vedet kam muzu dat par pluginu treba guitar rig a z toho nahravat.
Samozrejme jsem to zkousel i sam, jinak bych to sem nepsal.Diky
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na cubase?

Příspěvek od pavlii »

No a co takhle manuál? :lol: a nechoď na mě s jakýmkoli přístupem k angličtině (v dnešní době).

Pro nahrávání zvuku zpracovaném GR ho musíš vložit do Input Channel, pro nahrávání čistého zvuku, ale poslouchání upraveného GR ho dáš jako Insert efekt do té audio stopy, kam nahráváš.

V obou případech se ti ale projeví latence, takže jánevím - do 10ms je to +/- použitelné, jinak máš smolíka (rytmicky tě to rozhodí).

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

pavlii píše:No a co takhle manuál? :lol: a nechoď na mě s jakýmkoli přístupem k angličtině (v dnešní době).

Pro nahrávání zvuku zpracovaném GR ho musíš vložit do Input Channel, pro nahrávání čistého zvuku, ale poslouchání upraveného GR ho dáš jako Insert efekt do té audio stopy, kam nahráváš.

V obou případech se ti ale projeví latence, takže jánevím - do 10ms je to +/- použitelné, jinak máš smolíka (rytmicky tě to rozhodí).

P.
Anglictinu mam relativne dobrou a RTFM jsem udelal a bohuzel.Delal jsem to stejne jak to pises tady ale zadnej zvuk se me neprehraval a ani nezaznamenaval, pouzivam Asio ovladace a mam nastaveny aby me to bralo signal z line-in.Je to zajimavy, pri stejnym nastaveni me to treba u abletonu nebo mixcraftu funguje ale v cubase ne.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

A máš správnou verzi s aktuálním a zaregistrovaným HW klíčem?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Atkins píše:A máš správnou verzi s aktuálním a zaregistrovaným HW klíčem?
Tak to je podpásovka :mrgreen:
Disaster: Pokud jsi to sehnal tak jak si myslím, tak Cubase nikdy nepracuje moc spolehlivě... Doporučuju Reaper... Většinu toho umí taky a je jednodušší na nastavení
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

2Disaster: :lol: hahaaaaaa! Podpásovka od kolegy je masakr. Každopádně jsi tedy špatně položil otázku!

Přeorientuj se z kradeného SW na legální a odpadne ti skoro 100% problémů (nehledě na morálnost).

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Vycházím pouze z oficiálního vyjádření Steinberga, který krátce po vydání vydal upgrade take doporučení k aktualisaci klíčů, také v souvislosti s Win7.
Takové problémy bývají relativně časté
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Rekneme ze mam trial, Nejdriv si to chci poradne osahat nez si koupim soft za 15klacku :roll:
Stejne bych to nejspis videl na mixcraft, maka bezvadne a cena je taky krasna 2k.
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

nemusíš kupovat za 15, vystačí ti bohatě třeba verze studio, která je mnohem levnější

a řekněme, že trial nemáš, protoře to, co máš, je jen nepovedenej pokus o crack - od tý doby, co všichny H20 sedí, tak od Steinbergu nikdo nic necracknul - navíc mam za to, že někteří H20 pro zmírnění trestu spolupracujou se syncrosoftem (ochrana pro steinberg) takže je to teď prakticky neprolomitelný - resp. se to nikomu nepovedlo....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Rekneme
Nerekneme. Hele sorry ale to je stejný, jako by sis ke kytaře nekoupil struny nebo trsátka. Chceš drahý a vysoce kvalitní software? Zakup si konzultaci u dodavatele! http://www.disk.cz
Myslel jsem si, že se tady po pádu bolševika přestane krást - opak se zdá být pravdou!
Zkus to tady: http://www.cubase.cz
třeba Ti poraděj!

A jenom tak naokraj a nic ve zlém, když se Ti nedaří ani tak základní věc, jako je propojení vstupněvýstupních zařízení, pak jest se mi domnívati, že je pro Tebe takovýto komplexní a mocný nástroj stejně k ničemu.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Atkins píše:
Rekneme
Nerekneme. Hele sorry ale to je stejný, jako by sis ke kytaře nekoupil struny nebo trsátka. Chceš drahý a vysoce kvalitní software? Zakup si konzultaci u dodavatele! http://www.disk.cz
Myslel jsem si, že se tady po pádu bolševika přestane krást - opak se zdá být pravdou!
Zkus to tady: http://www.cubase.cz
třeba Ti poraděj!

A jenom tak naokraj a nic ve zlém, když se Ti nedaří ani tak základní věc, jako je propojení vstupněvýstupních zařízení, pak jest se mi domnívati, že je pro Tebe takovýto komplexní a mocný nástroj stejně k ničemu.
Rekneme ze tu trial verzi fakt mam, pujcil jsem si ze zkusebny elicenser a stahnul jsem si cubas z oficialnich stranek a pouzil jejich trial cd key.
Prosim o lock a delete tohle nema cenu, lidi raci budou delat ze sebe chytraky nez aby pomohli, jdu si koupit mixcraft a je to.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

jdu si koupit mixcraft a je to
Obrázek
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

Disasterpiece píše:Hodim sem svuj primo debilni dotaz, nema nekdo polopatickej, pro blby navod jak v nem nahravat?
Sehnal jsem Cubase 5 a potreboval bych vedet kam muzu dat par pluginu treba guitar rig a z toho nahravat.
Samozrejme jsem to zkousel i sam, jinak bych to sem nepsal.Diky
a máš nastavený VST Connections (F4) a na mixu(F3) přiřazený vstupy a výstupy???
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“