Tesla Studiosolo 132
Pravidla fóra
Tesla Studiosolo 132
Víte někdo něco o tomto zesilovači?
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
vlastnim studiosolo 71 , používam to na byskytaru a sem docela spokojenej na to že sem jí sehnal za 6 stovek
.řek bych že je to dost podobný tý tvojí , je to taky 100w a trandák
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Jo mám ho (no půjčenej..) Hraju na něj na basu a řekl bych dost pohoda zvuk. Má spoustu potenciometrů a já polovina nevim na co je
Asi pro kytaru...Ale nevim jakej má výkon, vzadu nejde přečišt 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
ma 100 watu, ale z vlastni zkusenosti vim, ze utahne uplne vsechno. mel jsem do nej zapojenejch pres 700 watu a utahnul to jako nic. proste podstiva ceska prace.
počkej , ty si do něj zapojil 700 watů ????
to je nějaký divný to si asi myslel jinak ( vstupní zařízení do zesilovaču bejvaj v miliwatech) to bys do něj musel poslat sedum těhle zesiku za sebou a počítam že by schořel ještě než by si se dotknul jackem vstupový zdířky

to je nějaký divný to si asi myslel jinak ( vstupní zařízení do zesilovaču bejvaj v miliwatech) to bys do něj musel poslat sedum těhle zesiku za sebou a počítam že by schořel ještě než by si se dotknul jackem vstupový zdířky
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
nevim jestli to pořád ješte chápu ale teoreticky na 10 wattovej zesilovač můžeš připojit třeba kilowattovou bednu a nic se s tim nestane
ale ten 10 watovej zesilovac neni schopnej vybudit ten kilowatovej reprak na plno a tenhle zesilovač vybudil tech 700watu repraky na plno, vim to ,protoze jsem tam pak daval jenom 100 watu a hralo to min nahlas nez tech 700, i pres to, ze zesilovač ma jenom 100w
no tak tohle pořád trochu nestíhám
ale nemění to nic na tom že tesla a tranziwatt nejsou pozadu o proti dnešním
moderním produktům
ale nemění to nic na tom že tesla a tranziwatt nejsou pozadu o proti dnešním
moderním produktům
- uncle sam: revival
cože? co chceš budit na repráku??? já mylel že se tam vytvoří magnetický pole a to pohne membránou, čím slabší signál tím je výchylka menší ale žadný vybuzení, to sem ještě neslyšelvenca.k píše:ale ten 10 watovej zesilovac neni schopnej vybudit ten kilowatovej reprak na plno a tenhle zesilovač vybudil tech 700watu repraky na plno, vim to ,protoze jsem tam pak daval jenom 100 watu a hralo to min nahlas nez tech 700, i pres to, ze zesilovač ma jenom 100w
Sex Love and Rock'n'roll
Právě jsem se vrátil z koncertu, kde jsem hrál jen na toto (bez PA)...měl jsem to na polovině a řval oto dost...chtěl ybch vidět nějakej zahraniční zesák 100W, kterej by to ak utáhl. takže tento zesák mohu doporučit 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
STUDIOSOLO 132
Mam koncaky Tesla studiosolo 130 a 132. Pouzivam ich na normalne ozvucovanie = 2x100w - 4, alebo 2 reprobedne. Neni nad to. Vyborny zvuk, vykon. Mam ale jeden problem. Na tej 132 mi nieco brumi, ale repraky a zosilovaný signal zo zosika to nerobi- z produkovaným zvukom to nema nic spolocne!!!!!. Brumi - drnci nejaka suciastka priamo v zosiku. Domnievam sa, ze je to spústiace relátko. Moze to byť? Je to chyba, alebo si to nemam vsimat - vek zosiku?
relátko to není určitě , když je neco s relátkem tak nefunguje celej zesilovač
ale můžeš to zkusit jít reklamovat ne ?
:
ale můžeš to zkusit jít reklamovat ne ?
Taky mi to někdy drnčí. Ale trochu ten zesák posunu na jiný místo a už nic 
kdyz jsem vez tuhle teslu do opravny tak prvni slovo co elektrikar rek bylo ty vole
, protoze u tehle tesel se nikdy nevi co udelaj, hrajou pekne to je fakt, ale nekdy jsou docela nespolehlivy(nekdy)
Máš pravdu, to se ale dá říct i o slavných značkách (Hartke..) Myslím že Tesla je v poho...venca.k píše:kdyz jsem vez tuhle teslu do opravny tak prvni slovo co elektrikar rek bylo ty vole![]()
, protoze u tehle tesel se nikdy nevi co udelaj, hrajou pekne to je fakt, ale nekdy jsou docela nespolehlivy(nekdy)
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
konektory
a jak se u techhle zesaku vyporadavate s konektorama? prekopavate nejaky ty ruzice atd? vali se mi ve zkusc stotricitka a kdyz sem mel jednou kombo na oprave tak sem si postavil takovej zvlastni rack /
/ - uplne nahore byl behringer 108, to sem pouzil jako krabicku na zkresleni, ze sluch. vystupu sem to poslal do vstupu do tesly solostudio 130 a z toho z hvezdice pres izolackou prilepeny docasny spojeni do bedny. no. a hralo to jak vino
nebylo to tak hlasite jak normalne ale to jen proto, ze chybela plocha repreaku
tema modulatorama vysek a basu nebo co to je se daji udelat fakt divy.. nepusobi to moc duveryhodne ale zvazuju ze to necham na generalni opravu a s MT2 a pres dve bedny to muze byt opravdu masakr!