A přesně na tohle marketingový oddělení Squieru/Fenderu sází...Pepe.killer píše:přecijen je to by Fender....
Koupím si Škodovku - přeci jen je to Škoda by Volkswagen.
A přesně na tohle marketingový oddělení Squieru/Fenderu sází...Pepe.killer píše:přecijen je to by Fender....
no jo na to jsem zapomněl...no nevím asi to bude fakt nejlepší/jedno z nejlepších (ale nebude to ani dobrýPepe.killer píše:za 3000 a když nechci z bazáče?
Ale prd. Už první krok je pochybnej. Blues? Cokoliv. Strat, tele, LP... To není jazz, že potřebuješ tón kulatej jak ta kulička...60'Rock_N'_Roll píše:Blues..? Lubovka
lubovka..? Víc peněz
víc peněz..? Větší zábava
větší zábava..? Blues...
a takhle furt dokola. Ležatá osmička. Nekonečno.
Tak pak nechápu, proč řešíš nejlevnějšího strata na trhu... Když víš, co chceš, tak proč tím směrem nejdeš?Pepe.killer píše:ani si nedokážeš představit, jak moc byhc chtěl lubovku
No od staggu si raději kytaru nekupuj, nejsou na ně dobré ohlasy a všechny se kterýma jsem měl tu čest byly fakt hroznýPepe.killer píše:protože to bude trvat hrozně dlouho, než na ní vezmu peníze, teď je sice na kytarách http://kytary.cz/stagg-a300-vs/HN004221/ kterou bych bral hned, ale ty peníze momentálně nemám....a squier neni nejlevnější strat na trhu tedy....
asi tak....na začátku toho člověk moc nepozná, stačí když mu na nějakej Stagg zahraje prodavač a už si ho nese domůRJ píše:kup si co chceš, hlavně ať to ladí a nemá to špatný krk. Než se na to naučíš aspoň trošku hrát, tak uteče ještě hodně vody v řekách
No pokud ten člověk naní úplný poleno hluchý tak mu to za měsíc za dva všechno začne docházet, proto je lepší koupit slušnej nástroj už zezačátku, ikdyž se k tomu zezačátku nikdo nemá...protože aby člověk kupoval po chvíli další nástroj je pro mě z mýho pohledu hovadina.whisoure píše:asi tak....na začátku toho člověk moc nepozná, stačí když mu na nějakej Stagg zahraje prodavač a už si ho nese domůRJ píše:kup si co chceš, hlavně ať to ladí a nemá to špatný krk. Než se na to naučíš aspoň trošku hrát, tak uteče ještě hodně vody v řekáchtim chci říct že kluk co si de pro první kytaru vidí že to stojí málo a hrát na to de, tak jí koupí...
ale jestli přemýšlíš o bullet tak affinity už není o moc dražší...
Za to kytara za 3 litry joFlajtr píše:Cena nehraje