Nevyžívám, chcu to především na zkreslený sóla ( vím že se tomu v mém podání tak nedá říkat )Bummer píše:ColorSound na zkreslení ne-e (teda jestli se nevyžíváš ve vintage věcích).
R.M. Pickups? Jaký jsou
Pravidla fóra
Re: R.M. Pickups? Jaký jsou
Brácha si dal do Squiera Custom II Tele od RM P90ky - a docela jsem čuměl jak hrály..
Jiný jsem od něj neslyšel, ale tyhle se povedly.
Jiný jsem od něj neslyšel, ale tyhle se povedly.
I´m wheels... movin´wheels
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Tak si vyber, RM. Neck, Color Sound atd. jsou AlNiCo a F4 je keramika. to se musíš rozhodnout
EDIT: Za mě ke krku AlNiCo
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
To je to, ted si vyberDL píše:Tak si vyber, RM. Neck, Color Sound atd. jsou AlNiCo a F4 je keramika. to se musíš rozhodnout
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych dal alnico, takze RM Neck.
Jinak Macho pise na strankach, ze kdyz mu vratis u nej koupeny snimac do jednoho mesice, tak si muzes vybrat jiny. Takze kdyby ti ten RM neck vyrazne nevyhovoval, tak ho potom muzes vymenit za tu F4ku...
Jinak Macho pise na strankach, ze kdyz mu vratis u nej koupeny snimac do jednoho mesice, tak si muzes vybrat jiny. Takze kdyby ti ten RM neck vyrazne nevyhovoval, tak ho potom muzes vymenit za tu F4ku...
Hraju výhradně na šrot.
Dobrý vědět, díkyAbu píše:Taky bych dal alnico, takze RM Neck.
A další dobrá věc u něj je to, že když se ho zeptáš a aspoň trochu specifikuješ na co ty snímače chceš tak ti poradí... R.M. jsou všeobecně povedený snímačeFlajtr píše:Dobrý vědět, díkyAbu píše:Taky bych dal alnico, takze RM Neck.
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Já už od něj jeden snímač mám a fakt supr, někomu by vadilo, že to nemá logo Seymour Duncan, ale na to já nehledím...já mu psal na co to chcu a on mi napsal Dobrý den,
v tomto případě bych Vám doporučil typ F4 Hot Neck, měl by být pro tuto
Ibanez a Vaše požadavky ideální, také pro rozepínání je velmi vhodný,
s pozdravem
Radovan Macho - R.M.pickups
s pozdravem
Let´s do it!Flajtr píše:Já už od něj jeden snímač mám a fakt supr, někomu by vadilo, že to nemá logo Seymour Duncan, ale na to já nehledím...já mu psal na co to chcu a on mi napsal Dobrý den,
s pozdravem
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Půjdu do něho jak budu trochu při penězách, kytara je hroznej žrout peněz
a fakt nevím za co se omlouváš 
Ten Neck mám a je vážně super. Hutnej, kulatej tón, při rozepnutí na singl krásně cinkavej. A je o trochu silnější než SD SH-4 co mám u kobyly (teda měl jsem, kytárka se chystá na změnu majitele)
Bude mi smutno
Bude mi smutno
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
Pročpak prodáváš ?
chcu MusicMana a kupuju jiný kombo. Prodávám vlastně vše, krom pěstěnýho pedal-boardu a záložní kytary (ale super, 28 letej Japonec).
Zkrátka, skok na vyšší metu
Zkrátka, skok na vyšší metu
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Zdravím Vás, měl bych prozbu zeptat se vás jakož to mích kolegů
, jaký RMka dát do mojí Ibanezky (GRG 170DX). První sem měl Stagg ale toho sem rychle nahradil
Ibanezka má 1000x lepší zvuk než ten stagg ale přece jen to není ještě uplně ono... něco bych do toho chtěl investovat ale kupovat SD za nejakých 1500 to je na mě trochu moc
a když sem tady četl o těch RMkách dost mě to zaujalo ale nejsou nikde ukázky. Rozhodl sem se je zkusit. No jenže teď jaké
Sem začátečník ale tak představu mám. Na střed bych si představoval nějaký singl (s opačným vintím) pro čistý zvuk. a ke kobyle něco pro sóla. Já rád hraju rock, punk-rock, grunge ale aji metal rád zahraju. Jestli říkám něco špatně tak se omlouvám ale jak říkám, jsem začátečník
předem děkuji za rady
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Už chybí jenom "nwm"...prozbu jakož to mích sem vintím aji
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
a "xD xD xD"Atkins píše:Už chybí jenom "nwm"...prozbu jakož to mích sem vintím aji![]()
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
za to psaní se omlouvám, už jsem pomalu usínal
který RMka byste mi doporučili 
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
Napiš výrobci, panu machovi, já mám custom alnico, hraju metallicu, panteru slayer a naprosto vpohodě, na jemnější styly taky není problém, nepískají, nevazbí, pohoda, ale tobě on doporučí líp jak my tady, musíš mu akorát napsat co máš za kytaru, co hraješ a co od toho očekáváš, ke krku nebo ke kobylce a vždy ochotně odpoví, většinou do pár minut
Taky mám Custom AlNiCo a na tvrďárny super, má hezky živý zvuk. Bohužel/bohudík je dost silný, takže se s ním hůř dostává čistý zvuk.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Takže sem napsal panu Macho:
Dobrý den,
děkujeme za zájem o naše výrobky.
Na tuto kytaru a vzhledem k Vašemu zaměření bych Vám doporučil toto osazení:
kobylka: F4 Hot Bridge
střed: RS2
krk: F2N
Je to velmi univerzální osazení, pokud byste však nebyl s některým snímačem
zcela spokojen, můžete jej u nás zdarma vyměnit za jiný typ.
ta výměna v případě nespokojenosti mě hodně potěšila
co si myslíte?
Dobrý den,
děkujeme za zájem o naše výrobky.
Na tuto kytaru a vzhledem k Vašemu zaměření bych Vám doporučil toto osazení:
kobylka: F4 Hot Bridge
střed: RS2
krk: F2N
Je to velmi univerzální osazení, pokud byste však nebyl s některým snímačem
zcela spokojen, můžete jej u nás zdarma vyměnit za jiný typ.
ta výměna v případě nespokojenosti mě hodně potěšila
co si myslíte?