www.muzikus.czchandler píše:ty kluku...já ti mám pocit, že hrajou jen přes ty svý lampáče i zkreslenej sound...mám někde na cd z muzikusu jejich podiový sestavy...kouknu na to....
internetovej archiv
www.muzikus.czchandler píše:ty kluku...já ti mám pocit, že hrajou jen přes ty svý lampáče i zkreslenej sound...mám někde na cd z muzikusu jejich podiový sestavy...kouknu na to....
LP a humbuckery maji vic kulatejsi zvuk, tot pravda, ale melo by to jit trosku "napravit" korekcema na kombu... Jinak jestli se ti libi ten zvuk, tak zacni posilhavat po nejake kytare se singlamaCaggan píše:ja mam prave problem ze na mem kombu sou vsechny zvuky takove moc jakoby "tupé" nebo nevim jak lip to říct, a tohle je zvuk ktery by se mě libil. je to kombem a nebo tim ze mam LP s humbuckerama?
uncle sam: revival píše:kobylkovej HB tone na 10 volume na 10 zkreslení nějak lehčeji víšky na max středy napůl basy na čtvrt a pověz cos vykouzlil
Zkousel jsem LX212 (aspon myslim, tak nejak bylo to oznaceni) a nehralo to spatne, ale jestli chces dosahnout stejnyho zvuku, tak budes muset poridit lampy... Anebo neco, co je hodne dobre imituje, coz AFAIK zadny kombo od Behringeru nedelaCaggan píše: dobry, dekuju uz je to lepsi.......
wohma: ty a hral si na toho behringera někdy??
když vyměníš v behringerovy repráka aodděláš nápis behringer je to slušný komboCaggan píše:dobry kdyz to rikas takto tak to beru, ale vadí mě jak spousta lidi rika ze behringery sou uplne v p*** a pritom na nej vubec nehrali, nerikam ze behringer je nej kombo se super efektama ale co bys taky chtel za ty prachy
Nevím jestli jo to malej zázrak...zvlášt ty zkreslení si mi moc nelíbí...ony jsou tvrdý jako hrrr takovej horznej maglajs, ale přitom to není nijak průrazný...Trao píše:Jako jestli myslíš krabičku, jako krabičku, tak to nevim, jestli teda můžu doporuči něco trošku jinýho...
Digitech RP 80 - malej zázrak, zkreslení z něj jsou tvrdý a přitom čitelný, využiješ i noise gate na odfiltování šumu a cena něco málo přes 2000
Každopádně se ozvěte ostatní, v tomhle oboru nejsem žádnej expert