http://sharpet.rajce.idnes.cz/guitare_a ... G_7867.JPG
(snad uz jo)
a jakou mam dat poistku na primar?
nevim jestli jsem to dobre pochopil, takze ten cerveny drat co vede na tu diodu zrusim, misto toho vezmu + z mustku a napojima ho na 7815 a 7809?a ten druhy kondim tam mam asi nechat ze?lunchie píše:koukal jsem na to tvoje schema a udelal bych to lehce jinak. Ten half-wave usmernovac pro 9V napeti me prijde nedostacuji a pri tom i zbytecny ... normalne si vem ten samy drat, co mas na vystupu mustku a beres to do te 7815. Usetris diodu a taky muzes zrusit ten 220uF kodan ...
1/2 wave usmernovac nema moc dobre vlastnosti -> vice mene ti da polovinu proudu pri srovnani s full-wave usmernovacem .... takze ti to taky muze pekne brumet

nevim to jiste ale pri tomto zapojeni by tam byl zkrat mezi oranzovym a cervenym protoze by se - z mustku spojilo se zemi a navic psal ze tam ten prvni kond mam vynechatcore88 píše:áááá ted to docnaklo i mě takle si to myslel .http://core88.rajce.idnes.cz/junkyard/#planek.jpg

takze ten 220 nebo jak to tam je tam pred tim regulatorem 7809 tam nedamlunchie píše:neni potreba, uz tam ma 4mF pred 15V regulatorem ... tak proc tam cpat jeste jeden ... ale nic se samozrejme nestane, kdyz tam bude (teda muze se stat - kdyz budou mit ty rezervoar kapacitory prilis velkou kapacitu, tak se muze stat, ze tam bude moc velkej rush proud pri zapnuti a muze to odpalit mustek nebo sekundar na trafu ...
ne prave mam vic nez tam ma bytlunchie píše:to by melo byt v pohode, 4 mili farady je hromada ... mozna tam paralelne pridej neco kolem 100-200nF k tomu 4 mili.
Ode mě na víc, protože se v Číně nedostanu k některým materiálům. Třeba Imageshack blokují, stejně jako Facebook a snad všechny americké stránky.vrablc.v píše:tak ted mate ode me 7 dni klid(jestli potkam zraloka tak uz navzdy
)
tak hlavně že neblokujou hudebníforumworo90-1 píše:Ode mě na víc, protože se v Číně nedostanu k některým materiálům. Třeba Imageshack blokují, stejně jako Facebook a snad všechny americké stránky.vrablc.v píše:tak ted mate ode me 7 dni klid(jestli potkam zraloka tak uz navzdy
)

Táta je tu pracovně a když mu to vyšlo takhle přes prázdniny, vzal mě s sebou - prostě jsem do Číny přijel očumovatcore88 píše:tak hlavně že neblokujou hudebníforumworo90-1 píše:Ode mě na víc, protože se v Číně nedostanu k některým materiálům. Třeba Imageshack blokují, stejně jako Facebook a snad všechny americké stránky.vrablc.v píše:tak ted mate ode me 7 dni klid(jestli potkam zraloka tak uz navzdy
)
a co že si jel až do číny nestli se můžu optat .