FS maji oba na 100%vikicek píše:Tak teď sem fakt na vážkách...ale jestli teda ten vox je ještě lepší, tak ho beru...a koukám že toho Rolanda taky chválej jako o život. jestli si ty commenty nepíšou ty továrny sami
P.S. a mají teda oba FS?
P.S.2 myslíš že je ten rozdíl 5W nějak znát?
ten vykon budou mit podle me hodne podobny...
spis zkus na netu nekde postahovat ukazky zvuku tech kombicek, at vic, co jak hraje...
jinak vox ma asi vyhodu v tom, ze ma 11 prednastavenych zvuku (roland 6), da se rict, ze je to trikanal (roland 2), ma vic efektu, muzes si do pameti ulozit sve dva oblibene zvuky (roland to nema), ktere ti tam zustanou at tocis cimkoli... roland ma vyhodu v tom, ze je prenosnejsi, ma vstup aux, takze do nej muzes píchnout treba kablik z mp3 prehravace a hrat do toho na kytaru, ma ladicku a stoji o 200 kc min...
pokud budes kupovat footswitch, tak si nenech vnutit origo za 1000, kup nejaky napr bespeco za 300-400.
jo a zkus se mrknout tady nekde do historie, 15w voxe si tady ted nekdo kupoval, zkus najit kdo to je a treba mu napis zpravu at ti rekne jak to hraje.. ale nevim, jestli nekupoval uz tu hybridni verzi s lampou (ta stoji 5500)