Jak na nápis na kytaru?
Re: Jak na nápis na kytaru?
Fixou a nechat kytaru zalakovat, samotná fixa by se po chvilce smyla, jinak to nemá cenu a to lakování není žádná hrůza, akorát odstrojí kytaru a zase ji smontuje a připájí
-
Pepe.killer
- Kontaktovat uživatele:
core88 píše:hele zkus si sednout vem si kytaru a podivej se jak oni mas oprenou ruku a ceho cseho se pritom dotykas .Pepe.killer píše:sorry, ale myslíte si, že za těch několik let (3-4 roky) nikdy nebyl v myčce? a že to nikdy nezažilo přažskou zimu a s tim i hoooodně soli ze silnic?
moje kytara to nenim ať si to dělá čim chce![]()
zase ze mě nemusíš dělat dementa...jen píšu, co mu doporučuju za mě a jak bych to vyřešil já, nic víc...propto nevidim důvod abys ze mě dělal debila
Debila z tebe nikdo nedělá
-
Pepe.killer
- Kontaktovat uživatele:
Četl jsem to, nikdo z tebe debila nedělá to jen ty sám
-
Pepe.killer
- Kontaktovat uživatele:
aha, ok dík za názor
a můžeš mi prosím objasnit čím?
že jsem se mu snažil poradit?
Tím, že to o sobě tvrdíš aniž by ti někdo řekl něco špatnýho, mimoto nemusíš být hned tak urážlivý, konec OT teď už jen k tématu tohle nikam nevede a nikoho to hlavně nezajímá
v klidu
dík za všechny nápady popřemejšlim o tom a uvidim ale asi pudu do tý fixy a pak jí přeláknu 
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
-
Pepe.killer
- Kontaktovat uživatele:
- Plumm
- Kontaktovat uživatele:
nejdřív bych tu fixu zkusil mít nezalakovanou, jestli ta barva pude pryč nebo ne, když ne, tak super a ušetříš si tim asi milion možnejch komplikací při lakování:)