zhruba vím kde to je.
Nohow sou teď i v rockmaxové 12
tak vcera sem byl treba v legal baru na sonyk bel, je to tam sice male ale utulne, a naprosto skvela akustikabanana bonus píše:já jsem taky z Opy, ve kterých klubech se hraje? Já krom jednoho (kde bývají ty dětska) o žádném nevím. Napiš kde ješte plz
podělíš se o něj? kdo to má hledat...Amid píše:Pěkný názor na toto téma má Petr Henych a já v podstatě s jeho názory které se týkájí této problematiky souhlasím.
VŽDYCKY vznikal odpad a skvosty. Sedmdesátý léta - to v se v rocku urodilo dost skvělejch alb - byly v ostatních směrech naprosto příšerný. Osmdesátky jen elektronický beaty a v ČSSR to tlačil Michal Davidů a Lucka Bílá (v každé skupině byla samozřejmostí tzv. keytar). Je to pořád stejný, nejde říct, že dřív byla hudba lepší apod.strup píše:Dřív o ně šlo taky, ale to hudba aspoň za něco stála. Z dnešní hudební kultury se mi chce s prominutím blejt.
Tak presne takhle jsem to myslel. Je pravda ze sra**y byly a jsou, ale v porovnani s dnesni dobou. Vadi mi ze nekdo, kdo tomu obetuje fakt hodne, umi to a jeho hudba stoji za to, tak o nem ani neuslysis a nakej borecek s hezkou tvarickou, nebo cuchta co se v kazdym videoklipu svlikne, tak o tech slysis na kazdym rohu od rana do vecera a chrlej lidem ty sra**y jen aby co nejvic vydelali.Amid píše:Jsou prostě lidi, co dělají hudbu pro sebe a jsou lidi, kteří to dělají pro peníze...
Nedavno sem prepinal na telce a zrovinka nekde davali neco jako dokument biografie Justin Beeber. Bylo hezky se koukat jak zpiva falesne na nakym koncertu ale davy fanynek i tak jasaly radosti. Tu a tam sem si vsimnul lidi kteri se o Justina staraj a lidi ktery to vlastne udrzujou v pohybu. jak uz sem psal de o hodne hodne velky tezky penize.Amid píše:Tito lidé vlastně častokrát ani žádní umělci nejsou. Jsou pouze ''loutkou'' těch, kteří se na mainstream zaměřují. Troufám si říct, že u těchto lidí je podstatný pouze vzhled. Úspěch jim obstarává úplně někdo jiný, kdo samozřemě má z toho největší prospěch. Známá věc...
Tak tohle je samozřejmě největší kravina,co může bejtAmid píše:Jsou prostě lidi, co dělají hudbu pro sebe a jsou lidi, kteří to dělají pro peníze...
A ty hudebníci, co se vypracovali až na stadiony, to jsou jen nenažraný neumětelové, že?Amid píše:Jsou prostě lidi, co dělají hudbu pro sebe a jsou lidi, kteří to dělají pro peníze...