Vox Bulldog distortion
Pravidla fóra
Vox Bulldog distortion
Zdravím ,chci si nechat udělat zdroj u Smrčky do pedalboardu,nevíte někdo kolik má tenhle efekt s lampou odběr?nějak to nemůžu nikde najít,jinak používám k tomu obyč. adaptér z elektra 9V 600mA.

Re: Vox Bulldog distortion
všude píšou 16-20 Hodin na 4 AA baterky . jestli si to nechas postavit u pana Smrčky .tak mu proste napis a zeptej seho .luka7 píše:Zdravím ,chci si nechat udělat zdroj u Smrčky do pedalboardu,nevíte někdo kolik má tenhle efekt s lampou odběr?nějak to nemůžu nikde najít,jinak používám k tomu obyč. adaptér z elektra 9V 600mA.![]()
![]()
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
U Cooltronů se udává spotřeba 95 mA.
Opraveno - jsem to vůl, Jestere díky.
Opraveno - jsem to vůl, Jestere díky.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Psal jsem panu Smrčkovi mu a řikal že sám neví ,výrobce to nikde neudává,že nejlépe to bude změřit
.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak samozřejmě nejlépe změřit. Nicméně u těch Cooltronů, u kterých to Vox udává, je spotřeba těch 95 mA. Střeva jsou ve všech dost podobná, takže bych neočekával nějaké velké rozdíly.
A když vezmeš, ne NiMH AA baterie bude mít něco kolem 2000 mAh či trochu více, tak se přepočtem zhruba k té stovce dostaneš.
A když vezmeš, ne NiMH AA baterie bude mít něco kolem 2000 mAh či trochu více, tak se přepočtem zhruba k té stovce dostaneš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Doporučuju ti to nechat trochu předimenzovat (klidně na těch 500mA, zkušenost s Mesa Botle Rocket).. Kolik si za to Smrk řekne?