LINE 6 SPIDER 3 15W alebo RANDALL KH15
Pravidla fóra
Re: LINE 6 SPIDER 3 15W alebo RANDALL KH15
Áno
to co napsal Nero je přesně to co jsem myslel
A k tomu rolandu taky áno.
- Hendrix-1023
JA VSETKYM VELMY PEKNE DAKUJEM.. SOM ROZHODNUTY PRE LINE6 SPIDER IV. AKO SOM ZISTIL SPIDER III UZ NEVYRABAJU.. TAKZE VRALE VDAKA ZA VSETKY PRISPEVKY... ZATIAL SKUPINU NEMAME. HRAME DVAJA KAMOSI DOMA.. A TAK MYSLIM ZE NAM POSTACI.. KAMOS MA IBANEZ 30W A NIJE TO NIC MOC. TAK HADAM SA K NEMU ZARADIM. PACI SA MI ZE MA 4 EFEKTY, ALEBO 6? NEVIEM PRESNE. PVIDEL SOM AJ VIDEO A MNE SA PACI. MYSLIM ZE NA KYTARY.CZ JE AJ TO VIDEO POD LINE6 SPIDER III ALEBO IV.
- Hendrix-1023
A CHCEL BY SOM VEDIET AKO SA K NEMU PRIPAJA FOOTSWITCH??? NA INYCH KOMBACH SOM VIDEL ZE SA PRIPAJA CEZ NORMALNY KITAROVY JACK. ALE TU SA MI ZDA ZE CEZ NEJAKY VSTUP AKO INTERNET BO CO DO PC ALEBO CO

No tak když chceš toho line 6...rozmlouvat ti to nebudu
, ať hraje, footswitch je na všech kombech připojovanej stějně a to kytarovým neboli 6,3mm jackem
- Hendrix-1023
jasne v pohode dakujem za rady.. no je sa len preto pytam lebo ked som si prezeral line 6 tak som videl ten vstup tak som sa cudoval. bol na prednom ovadacom paneli. ale ten 6,3 je asi vzadu
Mě to nedá...fakt chceš toho Spidera ? Roland je fakt lepší... 
- Hendrix-1023
ja neviem.. lakaju ma tie 4 kanaly, tremolo, reverb a tak.. ten rolland nepoznam tak neviem

Ber to tak, že ten line má plno kroutítek, ale to není vše, kdyby ten line6 neměl kamoš tak bych to netvrdil, ten roland má taky plno simulací a to povedenějších, jestli nemá nějaké echo nebo reverb na to kašli, můžu upřímě říct, že tyhle efekty rovnou v kombu nejsou skoro použitelný...prostě pokud to není efekt zvlášť tak to není jak ovládat a kvalita efektů taky nebývá valná, nesnažím se tě nějak demotivovat, jen se snažím ukázat na to, že jde dokonce levněji o pár stovek pořídit zvukově lepší kombo 
- Hendrix-1023
vedel by si mi dat nejaky odkaz na nejake video??? lebo vrvim videl som video: http://www.youtube.com/watch?v=uvlZHn0J7RA alebo http://dolphinmusic.co.uk/?utm_source=y ... ubesidebar tak sa mi to pacilo ale mozno zmenim nazor
Ta 4tá serie je vychytanější, pokud se ti líbi tak ji klidně vem ať to nemá průtahy, důležitý je co ty chceš a co se ti líbí, takže sorry, že jsem tě strkal do rolanda
MYSLÍM TO VÁŽNĚ
- Hendrix-1023
myslis to vazne alebo myslis ze to uz nema zmysel
jesne v pohode vdaka
Jen jsem si tak říkal, že strkat někoho do nečeho není příjemný, rolanda evidentě asi nechceš tak co to vybírání komba dělat složitější...můj názor, že roland je celkem o dost lepší, ale nemá kroutítka už znáš a potvrdí ti to skoro každej na tomhle foru a teď už musíš vědět sám co chceš víc
- Hendrix-1023
no asi mas pravdu.. no potreboval som ho pocut
Skus najít víc videí toho rolanda, to firemní mi prijde aji docela nepovedený 
- Hendrix-1023
jasne .. vdaka.. potom ti dam vediet.. kazda rada stoji za to.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
To je úplná blbost. 6,3 mm Jack se sice používá nejčastěji, ale není to jediný typ zapojení. Používají se třeba pětikolíky DIN, MIDI, u některých šíleností třeba i ethernetový konektor, případně i nějaké atypické konektory.Flajtr píše:No tak když chceš toho line 6...rozmlouvat ti to nebudu, ať hraje, footswitch je na všech kombech připojovanej stějně a to kytarovým neboli 6,3mm jackem
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
A i u toho 1/4 jacka je rozdíl mono - 2xmono - stereo ...
Tak se fakt omlouvám, vždycky jsem zatím viděl 6,3 jackaNero píše:To je úplná blbost. 6,3 mm Jack se sice používá nejčastěji, ale není to jediný typ zapojení. Používají se třeba pětikolíky DIN, MIDI, u některých šíleností třeba i ethernetový konektor, případně i nějaké atypické konektory.Flajtr píše:No tak když chceš toho line 6...rozmlouvat ti to nebudu, ať hraje, footswitch je na všech kombech připojovanej stějně a to kytarovým neboli 6,3mm jackem
pokud se nechystáš s tím kombem bourat baráky, tak je line 6 plně dostačující, efekty téměř nepoužívám, sice to neznamená že jsou na nic, ale taději než pár efektů bych na něm třeba ocenil nastavitelný rozsah středů, to udělá se zvukem fakt hodně, jinak můžeš si nakroutit svůj zvuk a pak ho do komba "uložit", popisovat ti to tady nebudu, všechno bys měl mít v návodu, na tvrdší hudbu paráda, clean je moc sterilní ale zkreslenej kanál, resp. kanály jsou na domácí hraní víc než dostačující, na rolanda jsem nehrál, takže nemůžu přímo srovnat, jinak nevím jak u IV ale u III má přepínání mezi kanály drobny zpoždění, ale vzhledem k tomu že IV má výstup na footswitch, tak si myslím že bude mít zpoždění minimální, ne li žádné, pokud si line 6 koupíš a budeš něco potřebovat, stačí říct, se vším rád poradím. 
Naposledy upravil(a) vlk44 dne 16.08.2010 14:51, celkem upraveno 1 x.
BAch levoruký explorer, line 6 spider III 15w, pro případ distorzní nouze johnson EQ distortion, španěla amada, a obrovská hromada trsátek
Getcha Pull !!!
Getcha Pull !!!