Je to pěkný dárek hlavně když nevím co je to zač :/ proto přikládám fotky a děkuju za každou odpověď.
PS: struny sem dal nové chtěl sem slyšet jak hraje ,ty staré pořád mám.
hodnotu to má (samozřejmě ne desetitisíce)...není to dlouho co to někdo sháněl na bazaruRodolik píše:Spíše mi pomozte jestli to má nějakou hodnotu![]()
Není vyložen nádherná, ale vypadá strašně zajímavě, přirovnal bych poměry proporcí k hendrixovskému akordu (7#9) nebo jen k velké septimě - prostě příjemná disonance. A vypadá že je pohodlná. Hrozně mě oslovují takovéto nápady, vyloženě praštěné tvary omezené jen ergonomií, a to jen v důležitých místech.Flajtr píše:WORO- tobě se fakt líbí ? Jolana dělala i hezčí jak je tato, ale zajímavá je
Obě jsou produktem "italské invaze". Kytary z té doby jsou téměř všechny "divně pokroucené a ověšené vším možným", jak to trefně vystihla moje sestra.wikxzen píše:Zajímavý tvar, velmi lehce mi připomíná Ichiban od Eastwoodu. Akorát je tvar v opačném směru. No, vlastně toho mají docela málo společného...
Ty rozměry by zajímaly i mně. A možná i další nostalgiky českého bigbítu.Rodolik píše:Bude stačit když ti pošlu jen foto a na ní napíšu rozměry?