Blackheart BH15 112
Pravidla fóra
Re: Blackheart BH15 112
A co VOX Night Train??? ... nevím teda kolik stojí, jen mě to teď napadlo... přepínání mezi 7/15 W... což by šlo použít i u tebe doma, když teď máš 30 W krávu...
já jsem to ještě neslyšel live, ale myslím, že to je něco jak Blackheart 15 W... stejná koncepce ovládání atd...
Jestli ti vadí jenom velký vákon u VC-30, nech si ji upravit. Předevčírem koupil kámoš VC-30-II s přepínáním výkonu a ještě nějakým modem a umí to hrát prý i na 3W.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ocenil bych i trošku jiný attackdalabo píše:Jestli ti vadí jenom velký vákon u VC-30, nech si ji upravit. Předevčírem koupil kámoš VC-30-II s přepínáním výkonu a ještě nějakým modem a umí to hrát prý i na 3W.
jo a VOx Nighttrain je pro mě příliš drahý, navíc bych k tomu musel vzít box
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Myslíš že 3W a 30W mají stejný attack ? Určitě ne.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ale základ zvuku, laney "nosovitost" atd atd budou stejné 
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Ano, to máš pravdu, ten charakter zvuku je furt stejný.
-
noguitarnolife
Ou tak teď jste mě hodně navnadili na Blackheart BH15 112..je za slušnou cenu, ale hlavně mě zaujala ta hlasitost..zvukově by se mi taky hodil..
Je tedy kombo opravdu schopný utáhnout i koncert?
A je lepší koupit kombo a k tomu nějakej externí reprák, nebo rovnou hlavu a reprák?
Jo a poslední věc..něměl by někdo srovnání s VOXem AC15 (slyšel jsem, že je hraje celkem potichu)?
Thanx
Je tedy kombo opravdu schopný utáhnout i koncert?
A je lepší koupit kombo a k tomu nějakej externí reprák, nebo rovnou hlavu a reprák?
Jo a poslední věc..něměl by někdo srovnání s VOXem AC15 (slyšel jsem, že je hraje celkem potichu)?
Thanx
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, nerad bych se ti tady s tou hlasitostí zaručil, nicméně hlasitý je relativně dost.
A hlavu nebo kombo? Pokud to chceš do zkušebny nebo na koncerty, volil bych hlavu + 2x12 box
A hlavu nebo kombo? Pokud to chceš do zkušebny nebo na koncerty, volil bych hlavu + 2x12 box
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Ještě bych doplnil, že jestli to chceš přenášet (třeba z domova do zkušebny a zpět), tak radši kombo. Box se dá časem pro všechny případy dokoupit.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
-
noguitarnolife
dobře..takže asi spíš kombo..každopádně zvukově i hlasitostně by na tom měly být stejně ne?
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Pokud se bavíme o Blackheart kombu vs. jejich hlava s jejich boxem.noguitarnolife píše:dobře..takže asi spíš kombo..každopádně zvukově i hlasitostně by na tom měly být stejně ne?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
- luckyduck
- Kontaktovat uživatele:
Mam tohle kombo asi rok a muzu pridat pozitivni ohlas. Je to moje prvni lampa, takze nemam moc moznost srovnavat, ale zvuk jsem si zamiloval hned a jeste me to nepustilo - jak cisty tak zkresleny
A to jsem zatim nemenil stock cinske lampy.. az je vymenim za neco lepsiho, tak se kvalita zvuku urcite jeste trochu zlepsi.
Konstrukce je spravne robustni a na zadne technicke problemy jsem zatim nenarazil - ve zdravi to prezilo cestu PPL z Prahy i nasledne cesty do zkusebny..
Hlasitosti to ma urcite dost (na 15W), ale na koncerty, aby se zvuk prosadil to bude chtit asi jeste pridat 2x12 reprobox - kombo ma vystup na externi repro.
Minus je, ze je to jednokanal (ale to se da vyresit krabkou nebo citlivym pouzitim volume na kytare) a ze to nema efektovou smycku. Taky vzhledem k jednokanalu a 15W bude horsi udrzet cisty ton pri vysoke hlasitosti.
Celkove za tu cenu vyborny aparat. Doporucuju
Konstrukce je spravne robustni a na zadne technicke problemy jsem zatim nenarazil - ve zdravi to prezilo cestu PPL z Prahy i nasledne cesty do zkusebny..
Hlasitosti to ma urcite dost (na 15W), ale na koncerty, aby se zvuk prosadil to bude chtit asi jeste pridat 2x12 reprobox - kombo ma vystup na externi repro.
Minus je, ze je to jednokanal (ale to se da vyresit krabkou nebo citlivym pouzitim volume na kytare) a ze to nema efektovou smycku. Taky vzhledem k jednokanalu a 15W bude horsi udrzet cisty ton pri vysoke hlasitosti.
Celkove za tu cenu vyborny aparat. Doporucuju
Epiphone Les Paul Standard (1995) ~~ Orange Rocker 30 + Checha 2x12 reprobox // Jensen 15" 18W by mmjuz // Golda 5W by mmjuz
ॐ
ॐ
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Dá se dobastlit. Ale přicházíš o záruku noluckyduck píše: Minus je (...) ze to nema efektovou smycku.
-
noguitarnolife
ok..reprák se dá dokoupit vždycky..
jestli si ji koupím, tak to bude taky moje první lampa..
když nemá efektovou smyčku ta to znamená co?..že nezapojím víc efektů za sebe?
btw. Nero v přehledu píše, že si s efekty rozumí velmi dobře:)
Znamená to, že když budeš chtít mít delay nebo reverb (atd) společně s vyšší zkreslením, budeš mít jen dvě možnosti: Mít hnusný zvuk nebo používat na zkreslení krabičku, kterou píchneš ještě před delay/reverb.noguitarnolife píše:ok..reprák se dá dokoupit vždycky..
Taky přicházíš o možnost hlasitostního skoku na sóla.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
-
noguitarnolife
tak to je škoda..
proč neudělají třeba 20 W verzi tohohle komba i s efektovou smyčkou a dvojkanál?

proč neudělají třeba 20 W verzi tohohle komba i s efektovou smyčkou a dvojkanál?
no každý aparát je prostě nějaký
jinak to, že něco nemá ef. smyčku, bych nebral automaticky jako známku lowendu, ef. smyčky nemají ani některé aparáty, co stojí třeba i 10x tolik co ten Blackheart. Bez smyčky se dá žít celkem rozumně, zvlášť u toho Blackheartu určitě. Jinak to není zrovna aparát, který bych doporučoval do zkušebny. Na nějaký ten rock&roll, indie, blues apod. to může být fajn, ale čistý zvuk zrovna moc nečekej, spíš takový crunch - o tom ale tyhle aparáty jsou.
-
noguitarnolife
jo k indie bych asi chtěl postupem času směřovat:) 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ono je to samozřejmě myšleno tak, že jde o efekty před aparátemnoguitarnolife píše: btw. Nero v přehledu píše, že si s efekty rozumí velmi dobře:)
Protože pak by to byl úplně jiný apecnoguitarnolife píše: proč neudělají třeba 20 W verzi tohohle komba i s efektovou smyčkou a dvojkanál?![]()
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- DL
- Kontaktovat uživatele:
to píše Nero správněnoguitarnolife píše: btw. Nero v přehledu píše, že si s efekty rozumí velmi dobře:)