Opotřebení kláves Casio wk 110
Pravidla fóra
Opotřebení kláves Casio wk 110
Mám dotaz týkající se kláves Casio wk-110. Mám je cca 14 dní a při frekvenci hraní asi hodinu denně mi začínají nejvíce zatěžované klávesy trochu drnčet(klapat). Je to u této cenové kategorie kláves normální nebo důvod k reklamaci? Díky za radu.
Re: Opotřebení kláves Casio wk 110
muže to být třeba tim že do toho moc mlátíš.si začátečník?Yann píše:Mám dotaz týkající se kláves Casio wk-110. Mám je cca 14 dní a při frekvenci hraní asi hodinu denně mi začínají nejvíce zatěžované klávesy trochu drnčet(klapat). Je to u této cenové kategorie kláves normální nebo důvod k reklamaci? Díky za radu.
jako ja když sem mel jeste yamahy PSR tak nikdy nic takovyho nedelali
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
No začátečník jsem, ale myslím, že do toho moc nemlátím... I když otázkou pak je co je ještě normální a kdy je to už moc.Olihen píše:muže to být třeba tim že do toho moc mlátíš.si začátečník?Yann píše:Mám dotaz týkající se kláves Casio wk-110. Mám je cca 14 dní a při frekvenci hraní asi hodinu denně mi začínají nejvíce zatěžované klávesy trochu drnčet(klapat). Je to u této cenové kategorie kláves normální nebo důvod k reklamaci? Díky za radu.
jako ja když sem mel jeste yamahy PSR tak nikdy nic takovyho nedelali
Mám stejný problém u Casio CTK-810 to klapání. Už si to nějak vyřešil? Reklamace? Taky by mě zajímalo co s tím, jeslti se s tím smířit nebo poslat nareklamaci.
Mam Casio CTK4000 nastupce 810 .. a mam to taky ... uz sem to rozebral. Je to jednoduchý mezi klavesama je napatlanej nejakej olej .. vazelina nebo co .. tak staci tam napatlat vazelínu a mělo to být ok .. nejdriv sem tam napatlal takovej ten olej jak mas u vrtacky ale to bylo na nic .. se to jenom zhorsilo a drhlo to jako neco ... ted je to ok ..
chce to bilou vazelinu