Marshall 8040
Pravidla fóra
Marshall 8040
Cau lidi!Co si myslite o tomto kombu? Staci vykonem do zkusebny? Jake kombo a efekt byste doporucovali abych dostal zvuk typu Guns n roses?
Re: Marshall 8040
zdarec, mám teda staršího brášku tohodle kombíčka (8240) ale do zkušebny bohatě stačí, to je jasný... viděl jsem už hodně kytaristů co hrajou i koncerty s jednoreprákový kombíčkem... jde o tebearkanis píše:Cau lidi!Co si myslite o tomto kombu? Staci vykonem do zkusebny? Jake kombo a efekt byste doporucovali abych dostal zvuk typu Guns n roses?
Re: Marshall 8040
do zkusebny naprosto dostacuje, mel jsem ho. pokud chces zvuk gnr tak je nejlepi koupit hlavu slash signaturearkanis píše:Cau lidi!Co si myslite o tomto kombu? Staci vykonem do zkusebny? Jake kombo a efekt byste doporucovali abych dostal zvuk typu Guns n roses?
Qwer, ty si niecim toho valvestate 8040 dokrmoval? Tak ma napadlo, ze ci by nebolo lepsie ho dokrmovat cez efektovy smycku. Aby to prvotne skreslenie este spravila elektronka v predzosilovaci, v koncaku je aj tak tranzistor, takze skreslovadlo v efektovej smycke by vadit nemalo, nie?
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Braniik píše:Qwer, ty si niecim toho valvestate 8040 dokrmoval? Tak ma napadlo, ze ci by nebolo lepsie ho dokrmovat cez efektovy smycku. Aby to prvotne skreslenie este spravila elektronka v predzosilovaci, v koncaku je aj tak tranzistor, takze skreslovadlo v efektovej smycke by vadit nemalo, nie?
nene ja jsem hral tehda jen na jeho zkresleny kanal, kdysi jsem pred to zkousel hodit i krabku, ale bylo to na me uz takove moc brutalni