E||--------------------------------------------------|
B||-----13-15-13----13-15-13----13-15-13----13-15-13-|
G||--14----------14----------14----------14----------|
D||--------------------------------------------------|
A||--------------------------------------------------|
E||--------------------------------------------------|
E E E E E E E E E E E E E E E E
----------------------------------|----------------------------------|
------13--15--13------13--15--13--|------13--15--13------13--15--13--|
--14--------------14--------------|--14--------------14--------------|
mám trsátkem jezdim tam a zpátky nebo jenom jedním směrem?
Plumm píše:A neni to jedno?:) Střídavě je to rozhodně efektivnější, pohodlnější, míň namáhavější a rychlejší.
no tak ono se to hraje dost rychle jsou to šestnáctky a lepší se to budu učit pomalua správnou technikuou než si udělat zlozvyk a hrát to rychle a křivě
no já mám prostě problém hrát rychle tydlety typy prostě rychle přeskakovat struna G a struna H a tak dookola
nevím třeba ta rychlost přijde sama ale prostě když se to snažím hrát rychle tak je to "křive" ale podle mě je nejlepší technika nahoru a dolu ne?
bucenec píše:no já mám prostě problém hrát rychle tydlety typy prostě rychle přeskakovat struna G a struna H a tak dookola
nevím třeba ta rychlost přijde sama ale prostě když se to snažím hrát rychle tak je to "křive" ale podle mě je nejlepší technika nahoru a dolu ne?
Just a little OT: to se za chvíli budou lidi ptát taky na kolik si maj dát volume a tone na kytaře, kterej snímač použít, jestli to maj hrát ráno nebo odpoledne?
Mám pocit, že už některý lidi bez fóra ani nekoupěj trsátko
Sadam.S píše:Just a little OT: to se za chvíli budou lidi ptát taky na kolik si maj dát volume a tone na kytaře, kterej snímač použít, jestli to maj hrát ráno nebo odpoledne?
no to máš sice pravdu, ale když zkoušíš různé techniky a nejde to tak co jako?
a navíc já se kdysi špatně učil a chytnul jsem zlozvyk a je to peklo se to odnaučit
Sadam.S píše:Just a little OT: to se za chvíli budou lidi ptát taky na kolik si maj dát volume a tone na kytaře, kterej snímač použít, jestli to maj hrát ráno nebo odpoledne?
kdyby jsi raději bez zbytečných keců poradil když je ti to tak jasný byl bys pro forum určitě užitečnější než to tvoje Just a little OT
to se za chvíli budou lidi ptát taky na kolik si maj dát volume a tone na kytaře
Vždyť už se ptají Společnost se amerikanizuje se všemi nectnostmi. Jeden manager mne požádal abych mi vybral Fendera, nebyl u toho (neměl čas) Jenom si u mne koupil "lekci", jak tu kytaru "nastavit"
Upozorňuji, že opravdu neměl na mysli seřízení nástroje.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..