poradí někdo s ekvalizací?
Pravidla fóra
poradí někdo s ekvalizací?
Když nahraju akapelu mám v ní nějaké negativní basy ... Nevím jak to správně vysvětlit ale třeba řeknu slovo: Byl ... a je takové moc basovité,nesrozozumitelné... Když mixuju akapelu s beatem (hip hop) odřežu basy od 100hz, porad to tam je... zeslabim pasmo 300hz stale to tam je, 600-800hz a taky
ja uz normalne nevim jak to hodit do riti... proto se obracim z nouze na vas... jinak jestli to pomuze nahravam ve velmi malem kumbalu a podel zdi mam matrace... provizorka
prosim pomozte
- Jens Ludwig
- Odborník
Re: poradí někdo?
to co myslíš, neni "negativní" bass, ale je to přefouknutej mikrofon - poohlídni se poo nějakým pop-filtru..
... jinak stahni si demo apEQ (www.apulsooft.com) a to je krásnej EQ i se spektrální analýzou - tam přesne poznáš, co tě trápí
... jinak stahni si demo apEQ (www.apulsooft.com) a to je krásnej EQ i se spektrální analýzou - tam přesne poznáš, co tě trápí
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
pop filtr mam ... jinak zkusim to stahnout...Jens Ludwig píše:to co myslíš, neni "negativní" bass, ale je to přefouknutej mikrofon - poohlídni se poo nějakým pop-filtru..
... jinak stahni si demo apEQ (http://www.apulsooft.com) a to je krásnej EQ i se spektrální analýzou - tam přesne poznáš, co tě trápí
tak jsem vyscreenoval to spektrum v casti kdy to "blbne" http://img17.imageshack.us/i/bubm.jpg/
- Jens Ludwig
- Odborník
co máš za mikrofon???
zkus na něj pooužít šprcku, případně dva pop-filtry
a krom obrazový ukázky sem hoď i zvukovou;)
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
mikrofon mám USB mxl studio 1... pop filter mam a na majku mam tu pěnu ještěJens Ludwig píše:co máš za mikrofon???