Ibanez K5
Pravidla fóra
Ibanez K5
Vlastníte ji někdo? Znáte někoho kdo ji vlastní? Prosím o názory na zvuk, vzhled, prostě všechno. Koupili byste si ji, kdybyste měli peníze? Mě láká (samozřejmě kdybych měl peníze), akortá, nevím, jestli má označený aspoň na vrchu krku lichý pražce pro lepší orientaci. Na hmatníku nemá nic. Pište, díky.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- GeorgeXL
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/georgexl
Re: Ibanez K5
Hodnocení je tady, např. http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... rven~2005/
IBANEZ se mi líbí,
Mám taky jednu, - podobnou (trochu).
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... inec~2006/
IBANEZ se mi líbí,
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... inec~2006/
GeorgeXL
baskytara: IBANEZ BTB 405QM-HS + Fender American Jazz Bass V RW 3TSB, 5-string
kombo: TC Electronic BG250-115, 250 W + Boss ME-50 (multiefekt)
struny: Northern Light Strings ML5 40-125
baskytara: IBANEZ BTB 405QM-HS + Fender American Jazz Bass V RW 3TSB, 5-string
kombo: TC Electronic BG250-115, 250 W + Boss ME-50 (multiefekt)
struny: Northern Light Strings ML5 40-125
-
kůl v plotě
Re: Ibanez K5
Tu recenzi jsem četl, ale spíš by mě zajímaly názory....GeorgeXL píše:Hodnocení je tady, např. http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... erven~2005
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Hm...nemáte někdo jinou recenzi než na tom muzikusu, ta je trochu krátká řekl bych...
Ale víte co nevim? Na pražcích nemá označení těch lichých. M áto aspoň ze strany (zeshora)? To by mi docela chybělo....
Jo má to tam, k7-kytara která je taky signature korn to má dokonce fosforový.KIWI píše:Ale víte co nevim? Na pražcích nemá označení těch lichých. M áto aspoň ze strany (zeshora)? To by mi docela chybělo....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Omylem jsem to napsal do jiného tématu - takže ještě sem. Nevíte jaké má ladění? Normální nebo zrovna o ton dolů jako to má Fieldy? Na ibanez.com to není.
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Já právě takovou viděl...proto se ptám. A třeba ten signature model toho basáka ze Slipknotu je 4strunka, ale vlastně spodní čtyři struny z pětky, tzn. nemá strunu G.Nesst píše:Podle mě bude mít standartní ladění. Ještě jsem neviděl basu, která by byla z fabriky podladěná (kromě toho speciálního Warwicka s tím extra nízkým laděním). Ale nepřijde mi to, jako nějaká zásadní věc...
ladí normálně, akorát je to drop A, takže extra nízko.KIWI píše:Omylem jsem to napsal do jiného tématu - takže ještě sem. Nevíte jaké má ladění? Normální nebo zrovna o ton dolů jako to má Fieldy? Na ibanez.com to není.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
To sem nepochopil...jako zrovna je to dodávaný ADGCF??afektband píše:ladí normálně, akorát je to drop A, takže extra nízko.KIWI píše:Omylem jsem to napsal do jiného tématu - takže ještě sem. Nevíte jaké má ladění? Normální nebo zrovna o ton dolů jako to má Fieldy? Na ibanez.com to není.
znamená to, že když by to měl standart A, tak by musel držet na těch nejtlustších horních strunách power akord klasickým dvojhmatem? a Kdyby měl drop A tak jedním prstem?Dark Axel píše:nechápu proč by to bylo v DROP A, když munky hraje ve standart A a Fieldy odjakživa taky
hádal bych, že ti to dodají ADGCF, přecejen K7, Apexy atd jsou taky hned ve standart A
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jestli myslíš Munkyho, popřípadě Heada, tak to je proto, že ten základní riff Right now se co já vím hraje jen na jednu strunu (mimochodem když se do toho zaposloucháš, tak to tak opravdu zní
)
KoRn hrajou celou svou kariéru na standart A (ikdyž nevím jak na untitled, to je takové CD, že bych si nebyl jistý jestli nejsou výš)
KoRn hrajou celou svou kariéru na standart A (ikdyž nevím jak na untitled, to je takové CD, že bych si nebyl jistý jestli nejsou výš)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nojo ted jsem videl taby i na to a nekde je to na jednu strunu, jinde zase jako power, nicmene, jestli to hrajou na jednu strunu, tak jaky bordel by to musel byt, kdyby to hrali na 2 ??

#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem