Přetáčení trsátka

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
charliealpha

Re: Přetáčení trsátka

Příspěvek od charliealpha »

Kamahl píše:
woro90-1 píše:
Dante píše:Česká trsátka Brain.
Potvrzuji. Jsou levná, ze slušného materiálu, a drží jak přibitá. Já je moc nepoužívám právě proto, že na můj vkus drží až moc, často si trsátko mezi prsty různě posouvám, což s těmito nejde tak snadno. A mám radši o něco měkčí variantu nylonu používanou Dunlopem.
Nejde tak snadno? Mně to 'de úplně v pohodičce... Ale je teda fakt, že je mám brutálně ohraný a ohmataný. :)
Jak vznikne ohraný a ohmataný trsátko? To se mi ještě nikdy nepovedlo, jelikož jedno trsátko vlastním vždy maximálně týden :-D I když je pravda, že se mi nedávno podařil zlomit při Slavících z Madridu Dunlop 0.71, tak už je asi možný všechno.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Přesně tak. Slavíci. Ale on dokáže zničit cokoli během pár sekund.

Kamahl: V porovnání s ostatními, jinak to není žádná trága, ale přece jen si rád dopřávám maximální komfort aspoň u trsátek :mrgreen:
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

woro90-1 píše:Přesně tak. Slavíci. Ale on dokáže zničit cokoli během pár sekund.

Kamahl: V porovnání s ostatními, jinak to není žádná trága, ale přece jen si rád dopřávám maximální komfort aspoň u trsátek :mrgreen:
Jj, taky si potrpim na luxus a mám hranice, za který nejdu. Když spát na zemi, tak jedině na koberci; když spát venku, tak jedině na lavičce atd.
MrCoreyGuitarman

Příspěvek od MrCoreyGuitarman »

Doporučuji trsátka Brain... Mají anti-skluzový povrch a jsou parádní tím, že prostě nevyklouznou :)
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

MrCoreyGuitarman píše:Doporučuji trsátka Brain... Mají anti-skluzový povrch a jsou parádní tím, že prostě nevyklouznou :)
Na brain jsem dlouho hrál, ale oproti těm Ibanez je to uplné sklo :wink: Když se ti zpotí ruce, tak ten pot se dostane mezi ty drážky a klouže to stejně. Kdežto ty ibanez mají jemný smirkový papír a i když se zpotíš tak drží.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
MrCoreyGuitarman

Příspěvek od MrCoreyGuitarman »

Nevíš kolik takové trsátko stojí? :) Mohl bych to zkusit...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

MrCoreyGuitarman píše:Nevíš kolik takové trsátko stojí? :) Mohl bych to zkusit...
20 nebo 15 v Hradci v 3D music.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
tomproc

Příspěvek od tomproc »

řikáš že máš dunlop nylon 0.60 a 0.73... no já sem měl dunlopy .88 a 1.0 a s .88 sem přestal hrát protože na mě byla moc tenká a naopak s 1.0 hraju doteďka. Když sem si šel koupit do hudebnin jiný protože sem tamto ztratil tak mě řekli, že ať se vyrábí co se vyrábí 1mm dunlop nylon je pořád nejprodávanější... něco na tom asi bude - bejt tebou bych to zkusil jestli to neni povrchem ale malou tloušťkou
Ibanez RG 270 DX; Jolana Marina; Squier bulletstrat
Blackstar HT-40; Blackstar HT-1; (crate v50)
Musíte být nejlepší, abyste byli nejlepší.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Wocass píše:
MrCoreyGuitarman píše:Nevíš kolik takové trsátko stojí? :) Mohl bych to zkusit...
20 nebo 15 v Hradci v 3D music.
U nás v hudebninách 30,- ale tam je to normální - tam si účtují i za vydýchaný vzduch. Jejich nevýhoda je ta, že prd vydrží narozdíl třeba od tortexu.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Bummer píše:Jejich nevýhoda je ta, že prd vydrží narozdíl třeba od tortexu.
Tyjo, to hraju o tolik míň, než dokud jsem měl tortexa? :oops: :shock: :(
Ten mi vždycky vydržel tejden, 14dní a konec... s tímhle už hraju od začátku června a je pořád ok
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Tak to mě naopak docela držel tortex. A i když jsem ho ohobloval, dalo se s tím po opětovném nabroušení o koberec zas hrát ještě dlouho. Ty Ibanezy do týdne tak, že se s tím hrát nedá ani po nabroušení.
Kdyby nebyly tak drahé, tak by mi to bylo fuk, protože je to špica no... :/
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

xD tak já ti jich 50 nakoupim v hradci po dvaccce a pak ti je pošlu :D:D
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Á, to jseš laskavý :D

Kdepak. Já si teď musím zvyknout na ty kamenný mrchy. :lol:

tomproc

Příspěvek od tomproc »

jen tak zpádky k tomu sand gripu... drží to jo, ale už sem si tim poškrábal kytaru, jo squier bulet neni zrovna nějaká extra kvalita :roll: , ale vy co si takovýhle trsátko chcete opatřit si na to radši dávejte bacha
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

tomproc píše:jen tak zpádky k tomu sand gripu... drží to jo, ale už sem si tim poškrábal kytaru, jo squier bulet neni zrovna nějaká extra kvalita :roll: , ale vy co si takovýhle trsátko chcete opatřit si na to radši dávejte bacha
Taky se mi to povedlo. :D
Ale zas se o to dobře brousí nehty.

Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Hej, mě se občas podaří zavřít ho do ntb... jen čekám, kdy na displeji uvidim vybroušený místo :mrgreen:
tomproc

Příspěvek od tomproc »

:mrgreen: já mam na noutu naštěstí matnej displej , ale trsátka do něj zavírám taky pravidelně (to na nouta by se měli lepit držátka na trsátka ) :-D naštěstí to se sandgripem moc nepoužívám tak se mi to snad nestane
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Jo, matnej mám thxg taky :D
Stejně bys je nedával do držáku... on ten volnej prostor vedle touchpadu prostě tak láká.. :D
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“