Original rack pro Hartke HA3500 a umisteni rackove ladicky

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
dzzerza

Original rack pro Hartke HA3500 a umisteni rackove ladicky

Příspěvek od dzzerza »

Ahoj, mam takovyto dotaz.
Mam Hartkeho HA 3500 v te verzi co se delala v drevene krabici s 1U volnym mistem: http://www.samsontech.com/products/prod ... rodID=1795

Rikal jsem si ze kdyz tam mam jednu U vysku volnou dokoupim rackovou ladicku. Jenze kdyz jsme krabici rozdelal (mimochodem ta horni mrizka s velkym napisem Hartke tam je pridelana suchym zipem :-)) zjistil jsem ze uprostred "prekazi" drevena operka ktera je nalepene do horni desky racku. Tu bych jeste dokazal odstranit, horsi je ze krabice ma sice 19 palcu, ale uz nezbyva zadne misto na primontovani ladicky. Proste ta krabice je uzsi o postranni listy do kterych se veci sroubuji. For je v tom ze zesilovac je prisroubovany zespodu skrz krabici, takze nepotrebuje "usi" na pridelani do krabice.

Neresil jste to tady nekdo? Jedine co me napada uriznout ladicce "usi" a prisroubovat ji skrz horni viko ke krabici. Nejak mi porad nejde do hlavy jak tohle inzenyri v Hartke mysleli.
Diky za kazdy napad.
Sterling by MusicMan Ray 35; Hartke HA3500; Fender 410 PRO SL; Korg DTR-1; BBE 382i Sonic Maximizer
permooon

Re: Original rack pro Hartke HA3500 a umisteni rackove ladicky

Příspěvek od permooon »

Inženýři v Hartke na to určitě mysleli ale ten nápis je tam prostě jako reklama která má být vidět.Ale určitě by to šlo nějak vymyslet 8)
Warwick Corvette $$ NT ASH 5str., Harley Benton PJ5DeLuxe
MarkBass LM250 Black, Warwick WCA 210,Warwick BlueCab 60
dzzerza

Příspěvek od dzzerza »

V to prave doufam ze to nekdo uz vymyslel a poradi mi :-)
Sterling by MusicMan Ray 35; Hartke HA3500; Fender 410 PRO SL; Korg DTR-1; BBE 382i Sonic Maximizer
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Mam taky tuhle hlavu. Koupil jsem jí bez kejsu jen vyndanou z racku. Nechal jsem, si tedy od kámoše bubeníka udělat dřevěnej rack 2U přímo jen na tu hlavu. Ríkal jsem si, jestli si nemam nechat udělat víc, abych do budoucna měl prostor. Nakonec jsem se na to vykašlal, protože mám všechno ostatní zatim na zemi.

Vím, že ti tenhle můj příspěvek moc nepomohl, ale tak jsem se aspoň podělil o zkušenost :D

Jinak inženýři v Hartke to moc nedomysleli jak tak koukám. On to vlastně neni rack, ale kejs :wink:
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
dzzerza

Příspěvek od dzzerza »

Tak to vbypada na dve moznosti, uriznout ladicce usi a pridelat ji tam nejak jinak. Druha moznost zahodit tenhle case (jak spravne poznamenal PEPE) a poridit skutecny rack to ale budu muste tomu zesilovaci usi, protoze v tomhle provedeni je nema. Ach jo, a ja mel takovou radost ze budu mit vsechno vyresene.

Bohuzel se zda ze inzenyri z Hartke me trochu zklamali.
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Já to koupil i s ušima a šroubkama, takže to bylo v pohodě. Je to totiž ta černá starší verze bez case. Nejdřív jsem chtěl koupit nějakej originál rack, ale při pohledu na jejich ceny jsem se na to vykašlal a za 3kila mam nezničitelnou "bednu" :)

Uříznout uši se mi nezdá jako nelepší řešení, protože je to takřka nezvratná změna a do budoucna bys to těžko prodával. Je ale možný, že ti nic jinýho nezbude 8)
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“