ESP LTD MH50 BLK
Pravidla fóra
- Azmodan666
ESP LTD MH50 BLK
Ahoj,
koupil jsem tuto kytaru přes bazar za 5000,- nová stojí 8-9 tisíc jsem s ní maximálně spokojenej, chtěl bych vědět pár názoru na tuto kytaru. Koupil jsem na ní DR struny, zvuk s nima je dobrej, chtěl bych vyzkoušet i jiný, ale nevim jakou jinou kvalitní značku, poraďte prosim. Četl jsem že značka ESP LTD má kvalitní kytary, díky za odpovědi http://www.audiotek.cz/product-24636-ltd-esp-mh50-blk
koupil jsem tuto kytaru přes bazar za 5000,- nová stojí 8-9 tisíc jsem s ní maximálně spokojenej, chtěl bych vědět pár názoru na tuto kytaru. Koupil jsem na ní DR struny, zvuk s nima je dobrej, chtěl bych vyzkoušet i jiný, ale nevim jakou jinou kvalitní značku, poraďte prosim. Četl jsem že značka ESP LTD má kvalitní kytary, díky za odpovědi http://www.audiotek.cz/product-24636-ltd-esp-mh50-blk
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Re: ESP LTD MH50 BLK
Zdar. Ty sis koupil kytaru a teď chceš slyšet, jestli je dobrá?
Trochu s křížkem po funuse.
Jestli jsi s ní spokojený, tak není o čem debatovat. Jen pozor na seřízení tremola.
Struny. Jestli jsi začátečník, tak můžeš zkoušet prakticky vše, co se namane. Já udělal dobrou zkušenost s D'Addario, Ernie Ball, teď mám Elixiry ... Zkoušej taky tloušťky, která ti sedne.
Jestli jsi s ní spokojený, tak není o čem debatovat. Jen pozor na seřízení tremola.
Struny. Jestli jsi začátečník, tak můžeš zkoušet prakticky vše, co se namane. Já udělal dobrou zkušenost s D'Addario, Ernie Ball, teď mám Elixiry ... Zkoušej taky tloušťky, která ti sedne.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- Azmodan666
Dobrá je, já jen jestli jí už taky někdo nezkoušel, pár názorů potěšíDL píše:Zdar. Ty sis koupil kytaru a teď chceš slyšet, jestli je dobrá?Trochu s křížkem po funuse.
hraju na desítky struny to mi vyhovuje. Tremolo je seřízený takže super
Hele, jsi zaregistrovanej dvě hodiny a třicet šest minut, a už jsi založil 3 témata o věcech, které se tady dají vesměs dohledat. Pokud by tohle udělal každý z těch 6892 uživatelů, nemáme tady 15197 témat, ale 20676 a to jen za první dvě a půl hodiny působení každého
Než příště klikneš na tlačítko "Nové téma", zkus se zamyslet a
- Azmodan666
Tak hele sem tu novej a poznávám to tu co a jak a takSadam.S píše:Hele, jsi zaregistrovanej dvě hodiny a třicet šest minut, a už jsi založil 3 témata o věcech, které se tady dají vesměs dohledat. Pokud by tohle udělal každý z těch 6892 uživatelů, nemáme tady 15197 témat, ale 20676 a to jen za první dvě a půl hodiny působení každého
Dneska bud rýpat, co je asi úvodní zpráva pro nový uživatele ? a co je sekce oznámení ? a co je kolonka hledat ? ohánět se tím, že jsi nováček tu fakt nikoho nebere a je to ohraný.
... a co asi znamená ten obrovskej nápis nahoře "FAQ - KDE NAJÍT ODPOVĚDI NA NEJČASTĚJŠÍ OTÁZKY - ČTĚTE"?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No, tak jsme mu vynadali, teď už toho můžeme nechat, protože to nikam stejně nevede.
Co se týče tvých dotazů, ohledně strun již doporučil DL, akorát bych ještě přihodil do návrhů Arkay, a co se týče kytary - je to s křížkem po funuse a kdyby ses mě osobně zeptal před koupí, tak bych ti tuhle kytaru vůbec nedoporučil.
A pokud jde o ESP-LTD a kvalitní kytary, to se jedná o série 400, 4001, 1000 a 1001.
Co se týče tvých dotazů, ohledně strun již doporučil DL, akorát bych ještě přihodil do návrhů Arkay, a co se týče kytary - je to s křížkem po funuse a kdyby ses mě osobně zeptal před koupí, tak bych ti tuhle kytaru vůbec nedoporučil.
A pokud jde o ESP-LTD a kvalitní kytary, to se jedná o série 400, 4001, 1000 a 1001.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Na tvrdší štýl by som spomenul ešte struny Dunlop.
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide