27. 11. Zimní Masters of rock - Zlín
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
27. 11. Zimní Masters of rock - Zlín
Takže pánové v zimě ve Zlín Mr. Paul Gilbert, vyjímečná příležitost vidět jednoho z kytarovým velikánů naživo.
Ano, jak se již stalo tradicí, letní a zimní Masters Of Rock jdou ruku v ruce, a tak již zítra na festivalu MOR startuje exklusivně předprodej vstupenek na letošní ZIMNÍ MASTERS OF ROCK, a jak jinak, než za super zaváděcí cenu - 550,-Kč! ZMOR se letos uskuteční 27. 11. ve ZLÍNĚ, hale Euronics a již dnes se můžete těšit na německou legendu HELLOWEEN, kteří na ZMOR zahájí své světové tour k nové desce! Leganda PRETTY MAIDS se zase vrací po dlouhých 18 letech do ČR. Svá kouzla se strunami vám předvede kytarový čaroděj z Mr. BIG - PAUL GILBERT a svá koncertní show chystají také FREEDOM CALL a VISIONS OF ATLANTIS. Další jména budou postupně přibývat. Pořiďte si vstupenky co nejdřív, vyplatí se to!
Ano, jak se již stalo tradicí, letní a zimní Masters Of Rock jdou ruku v ruce, a tak již zítra na festivalu MOR startuje exklusivně předprodej vstupenek na letošní ZIMNÍ MASTERS OF ROCK, a jak jinak, než za super zaváděcí cenu - 550,-Kč! ZMOR se letos uskuteční 27. 11. ve ZLÍNĚ, hale Euronics a již dnes se můžete těšit na německou legendu HELLOWEEN, kteří na ZMOR zahájí své světové tour k nové desce! Leganda PRETTY MAIDS se zase vrací po dlouhých 18 letech do ČR. Svá kouzla se strunami vám předvede kytarový čaroděj z Mr. BIG - PAUL GILBERT a svá koncertní show chystají také FREEDOM CALL a VISIONS OF ATLANTIS. Další jména budou postupně přibývat. Pořiďte si vstupenky co nejdřív, vyplatí se to!
- robo.n.x12
- Kontaktovat uživatele:
Re: 27. 11. Zimní Masters of rock - Zlín
Byl jsem tam loni a bylo to dost dobrý takže letos pojedu určitě znovu, hned kupuju vstupenky 
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
Já když se dozvěděl, že je tady Gilbert úplně jsem zaplesal, ale když jsem pak zjistil, že je to v rámci MoR tak mě to zklamalo, na Gilberta si chcu zajít vklidu na sólo koncert...ikdyž na Helloween jsem doslova vyrostl tak na ně dnes už moc zvědavý nejsem, to je vděk co 
- TakJakyhoMeZnas
škoda... fuzz universe bych rád slyšel na živo, jenže zlín je na opačné straně republiky české... a souhlasim s víše uvedeným příspěvkem - akorát, jestli tu gilbert ještě někdy bude 
EDIT: teď koukám - Paul nabízí VIP lesson, sice za 5 táců, ale proč ne
EDIT: teď koukám - Paul nabízí VIP lesson, sice za 5 táců, ale proč ne
"You feel alright then you hear a music ring"
tak zimni mor jeste doplnil STRATOVARIUS luxusss .))
-
Teorge
To zní zajímavě, mít to pro mě smysl, tak bych o tom uvažoval. Musí to být zajímavá zkušenost a vzpomínka. Lepší než třeba jet k mořiTakJakyhoMeZnas píše: EDIT: teď koukám - Paul nabízí VIP lesson, sice za 5 táců, ale proč ne
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
pan Gilbert už teď v sobotu

Zpětně k týhle akci řikám úžasný! Splnilo to moje očekávání a třeba Helloween mě překvapily že asi po 100 letech hráli Ride the Sky
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem jenom na Gilberta a můžu s klidem říct, že to byl výborný koncert, kterému nic nechybělo.