Co když nemáte hudební sluch???
Pravidla fóra
Re: Co když nemáte hudební sluch???
Jsem rád, že nejsem sám. Už jsem si myslel, že mi hrabe, když jsem u televize vždycky jen nechápavě kroutil hlavou a rodina tvrdila, že <někdo> přece zpívá dobře.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
btw
Slyšel jsem o nějakem programu,který je na trenování hudebního sluchu,hádání intervalu,přepis melodie do not apod.
Jmenuje se to nějak jako Earmaster.
Nevíte o tom něco?případně neni nějaka trial verze?
Slyšel jsem o nějakem programu,který je na trenování hudebního sluchu,hádání intervalu,přepis melodie do not apod.
Nevíte o tom něco?případně neni nějaka trial verze?
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
Olihen píše:Slyšel jsem o nějakem programu,který je na trenování hudebního sluchu,hádání intervalu,přepis melodie do not apod.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
To mam uplne stejne, staci mit zmapovany hmatnik a pak uz si to najdes, a nebo to rovnou zapisovat do tabu.blackwhite81 píše:Zdravím všechny , možná je to blbej dotaz ,ale existuje nějaký software který by z audio nahrávky vizuálně zobrazil hru na hmatníku kytary ???????? čili já mám nějakej nápad ,zahraju ho na kytaře ,nahraju ho a druhej den si to pustím ale podle zvuku už ho nejsem schopen zahrát znova (asi nemám hudební sluch), proto by se hodil nějaký program ve kterém bych tu nahrávku pustil a on by mi vizuálně zobrazoval hru na hmatníku , asi je to úlet a pochybuji že něco takového bude ,ale přesto díky za názory .Chápu že většina zvás má hudební sluch a když něco na kytaře zahraje a ještě si to nahraje tak podle te nahrávky to zahraje znovu ,mě, to ale pokaždé nejde ,takže mějte pochopení pro kytarového analfabeta jako já . Ale kdyby nějaký takový programek náhodou existoval tak písněte , díky čau Filip
-
woro90-1
Pepe.Killer to na své - teď už mé - akustice vyřešil tak, že si názvy těch tónů napsal pod struny na hmatník. Až vybalím batoh, musím to sundat a vůbec vydrhnout hmatník po čundru.