Death Angel (thrash)

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Death Angel (thrash)

Příspěvek od Bummer »

Až jsem se podivil, že tu ještě nemají vlastní sekci. Poslední dobou jezdí k nám do ČR poměrně často, copak tu nemají žádný fanoušky? ;)

Abych hnedka něco hodil do placu - tohle jsem vyštrachal: http://www.metalkult.com/videos/deathangel/
Je to dlooouhé interview týkající se celé už poměrně dlouhé existence Death Angel.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Moki

Re: Death Angel (thrash)

Příspěvek od Moki »

Výborná kapelka :) Dozvěděl sem se o nich teprv nedávno když jsem koukal na lineup letošního Thrashfestu, jsem na ně zvědavej :) Act III je skvělá věc...parádní balady a parádní thrash :)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: Death Angel (thrash)

Příspěvek od Bummer »

Protože jsem fanda jejich zvuku a to hlavně z prvního CD, napsal jsem jim ohledně gearu, co používali. Dneska jsem dostal odpověď, tak kdyby to někoho zajímalo, tak tady je:
We used Marshall 2210 amps (100wt) out of Marshall 4x12 speaker cabs. I used my Gibson Flying V and Custom Jackson Starbody guitar (black and white one). Gus used his BC Rich Bitch. We used Pro Co Rat distortion pedals.

Rob
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“