Cort G210 musim tam dat to tremolo?
Pravidla fóra
-
XtreMmmmoooo
Cort G210 musim tam dat to tremolo?
Mam tu kytaru asi jeden mesic... a tremolo sem od te doby ani nezapojil do kytary ani ty pruzinky nechal jsem to v krabici... musim to tam davat.. nebo ne.. ? nechci mit problemy s lazenim..
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cort G210 musim tam dat to tremolo?
Počkej, počkej, počkej. Máš na mysli, že jsi nedal PÁKU do tremola a nepoužil NÁHRADNÍ pružiny ?XtreMmmmoooo píše:Mam tu kytaru asi jeden mesic... a tremolo sem od te doby ani nezapojil do kytary ani ty pruzinky nechal jsem to v krabici... musim to tam davat.. nebo ne.. ? nechci mit problemy s lazenim..
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Nějak nechápu co myslíš, ale tremolo už tam dávno nainstalované je. Jestli máš v krabici pružiny, tak jsou nejspíš náhradní, nebo aby jsi ho mohl "vyřadit" z provozu. A ta páka co ti tam leží s nima se tam zamontuje a pak tremolo funguje. Ale používat jí nemusíš když nechceš. Ale asi bych doporučoval přečíst si něco o uplných základech. Příjdeš mi trochu zmatený.
elektricke-kytary/novacci-popis-kytary- ... t4755.html
elektricke-kytary/novacci-popis-kytary- ... t4755.html
-
XtreMmmmoooo
aha aha tak sem to myslel... paku jsem tam nedal.. xD
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Dávat to tam nemusíš, nech kytaru, jak je, a problémy s laděním mít nebudeš.
A kdyby sis chtěl hrát - snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/p ... 19130.html
A kdyby sis chtěl hrát - snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/p ... 19130.html
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008