Squier začátečnický komplet

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
solid

Squier začátečnický komplet

Příspěvek od solid »

Zdravím,

chci začít hrát na kytaru, tak uvažuju o koupi startovacího kompletu, protože jsem výrazně finančně omezený. Předpokládám, že na níže uvedené odkazy budete reagovat stylem, že za tu cenu je to jedno, ale já bych poprosil a o fundovaný názor či srovnání.

Díky moc

1: http://www.audiotek.cz/product-41636-sq ... ctic-white
2: http://kytary.cz/squier-kytarova-sada-s ... /HN082740/

Ješte jedno moc díky.
Elkesar

Re: Squier začátečnický komplet

Příspěvek od Elkesar »

solid píše:Zdravím,

chci začít hrát na kytaru, tak uvažuju o koupi startovacího kompletu, protože jsem výrazně finančně omezený. Předpokládám, že na níže uvedené odkazy budete reagovat stylem, že za tu cenu je to jedno, ale já bych poprosil a o fundovaný názor či srovnání.

Díky moc

1: http://www.audiotek.cz/product-41636-sq ... ctic-white
2: http://kytary.cz/squier-kytarova-sada-s ... /HN082740/

Ješte jedno moc díky.
Doporučuji bazar. To Kombo u té druhé sady je v pohodě, ale v bazaru stejné pořídíš za 1000-1500kč a tu samou kytaru za 2000 a možná bude i lepší :D...A navíc v sadách nebývají moc dobré kytary...
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Na bazaru je Roland CUBE 20X za 2 tisíce. K tomu kytara za pět (viz mnooooho threadů v této sekci) a kabel za dvě kila (slušný mají tady).
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
solid

Příspěvek od solid »

Díky za radu, já mám ale největší problém právě ty finance, není v mých možnostech dát dohromady jakoukoliv hotovost, proto jsem uvažoval o koupi na splátky a ani tak nemůžu jít vysoko a ty dvě sestavy mi přišly jako lepší možná volba. Ale díky za názory.
kvasna

Příspěvek od kvasna »

solid píše:Díky za radu, já mám ale největší problém právě ty finance, není v mých možnostech dát dohromady jakoukoliv hotovost, proto jsem uvažoval o koupi na splátky a ani tak nemůžu jít vysoko a ty dvě sestavy mi přišly jako lepší možná volba. Ale díky za názory.
Tímpádem bych si radši zašel do hudebnin když už to chceš na ty splátky a vyzkoušel si tam pár kusů kytar a nyk ty komba. Sice jestli jsi uplný začátečník tak asi moc rozdíly ve zvuku nepoznáš ale přece jenom se mužeš vyhnout prohlým krkum a podobným mouchám co tyhle kytary v tyhle cenovy relací mívaj.Jinak bych ti ještě doporučil si koupit kytaru s humbeckrem je to dalko variabilnější zvuk pro více stylu... :arrow:
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
jastud

Příspěvek od jastud »

Ahoj,
přesně jak píše kvasna. Squier Affinity strata pořídíš za 4500 k tomu třeba Crate flexwave za 2500 a do začátku máš pěknou sestavu za cenu toho dražšího setu. Výhoda je, že si můžeš vybrat kytaru která ti bude sedět a nebudou s ní probémy. Pokud nejsi moc zkušený tak si sebou vezmi nějakého kytaristu, určitě se najde někdo kdo ti pomůže vybrat.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Hej,hej hej, čuchám šanci... budu prodávat CRATE Flexwave 15R (dvanáctipalcový repro), jen na něm nejde nakroutit oooooobrovská hala, protože od cca 3/4 reverbu divně hučí... jinak mu nic není - 1400... kdyžtak SZ ;)
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Nooo, Sadáme, když mu to dáš na splátky :lol: :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

No, na splátky ne, ale může si ho kupovat kus po kuse... třeba začít reprákem, potom ucho, čepičky na poty... :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“