O jaky model kytary jde? (Epiphone)
Pravidla fóra
Re: O jaky model kytary jde? (Epiphone)
no takze kytaru uz mam doma:) ten popisek epiphone a special u mechaniky nejsou nalepky jsou snad vyryty dovnitr, rozhodne to nalepky nejsou. Prazce nejsou vydrene a od 12-22 prazce jsou jako nove. Ladeni drzi teda od vcerejska:) uvidim casem. Na puvodni epiphone snimace sem nehral, ale ty od Bacha se mi moc libi, zvuk je pekne citelnej aj pri vysokym zkresleni a je hodne ostrej. Nevim jak bych ho jinak popsal, rozhodne lepsi nez singly na ktery sem hraval driv:) Myslim ze to byl hodne dobrej kup.
- Dif Der
- last.fm: http://www.last.fm/user/DifDer/
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/onpoll
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se setkal s tím, že ty krytky se mění podle roku výroby.
Hanák #00057, Hanák #00028, G&L Asat Classic Bluesboy, Grebeň Customcaster, Framus Diablo Pro, Fender Stratocaster Player, Mesa Boogie Roadster 212, Randal RM4 (Salvation Audio Matchvox, Buddy, Camerock)+ Engl 840/50, Diezel 412 FV
Janecký JB, Zon Sonus RT-K5
Janecký JB, Zon Sonus RT-K5
hej ta kejtra je fake.. už podle tech ostatnich napisu .. prostě uplně srandovní
mam special II a takove napisy to fakt nema..
To jeste neznamena, ze tahle je fakeLukeD píše:mam special II a takove napisy to fakt nema..
-
woro90-1
Přečti si co bylo napsáno dříve. S takovýmito nápisy jsem se už párkrát setkal a byly to originály, jen starší, z 90. let. Mám dojem že Humus má Standarda s podobným značením, ale s jistotou to může říct jen on, dlouho jsem tu jeho kytaru neviděl.LukeD píše:hej ta kejtra je fake.. už podle tech ostatnich napisu .. prostě uplně srandovnímam special II a takove napisy to fakt nema..
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
Fake to rozhodně není. Moje Epiphone Standart z roku 1997 vyrobená tady v ČR (Hořovice) má přesně tuhle krytku Gibson 
"Lots of people talk and few of them know..."