Plechove dvere
Pravidla fóra
-
Bernard Jenkins
Plechove dvere
Zdarec...prosim vas, potrebovali bychom nejak zatlumit plechove dvere...vim, ze molitam by byl nejlepsi, ale toho moc nemame. Tak se chci zeptat, jestli by bylo i ucine, na ty dvere pridelat na sebe treba pet kobercu nahusto? diky
- Jens Ludwig
- Odborník
Re: Plechove dvere
něco to udělá, ale žádnej šlágr to nebude...
.. molitan taky není terno
... zkus někde sehnat RockWool AirRock - to udělá práce nejvíc a drahý to taky zas tolik nejni..
.. molitan taky není terno
... zkus někde sehnat RockWool AirRock - to udělá práce nejvíc a drahý to taky zas tolik nejni..
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Jj A celou tu "skelnou vatu Rockwool" dobře překrejt něčím NEprodyšným , nebo se v tom udusíte
= Zvukař Gustav
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 3.09.2010 8:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edit barvy textu.
- Jens Ludwig
- Odborník
Gustave, Gustave - co tvá rada, to hodno tesat do mramoru.... AirRock neni skelná vata, ale kamená a ta se chová uplně jinak, než skelná - trochu práší ale jen při řezání.... pokud se s ní nemanipuluje, tak zaizolovaná bejt nemusí - i když jí to přikrytí ničim neuškodí...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
Díky za upozornění "odborný" Já sem tušil že se bude (možná) jednat o tu kamenou vatu,ale dříve jsme studio vycpávali tou žlutou (skelnou) která též je zvukově i tepelně izolující, takže MOJE mýlka = omlouvám se Zvukař Gustav
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 3.09.2010 8:49, celkem upraveno 1 x.
Gustave prosím používej normální text. Není jediný důvod, aby tvé příspěvky byly zvýrazněny a to jakýmkoliv způsobem. 
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801