Metallica
Re: Metallica
KH-602 je dost slušná, ale je blbost to neporovnat v krámě s jacksonama atd atd, co používali za aparáty fakt netuším, ale vygooglit se dá všechno
-
dfleischer
Vím, že tu to bylo, ale nikdy si neodpustím, že jsem se díval na Machine Head, a nesledoval jsem trika, kde byl James s RObem
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- ultra-violence
V tom Seattlu 89 sem si nikdy nevšiml, jak dobře zní basa...
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
to mě taky dost štve:DJoey01 píše:
Vím, že tu to bylo, ale nikdy si neodpustím, že jsem se díval na Machine Head, a nesledoval jsem trika, kde byl James s RObem
Poslední dobou jsem strašně začal žrát St.Anger(album).Možná, že je to kvůli Some kind of monster(dokument)kterej mi na to album dost změnil pohled...
Nechápu Larse, proč odjakživa dělá to jeho

Varach: To cedlo bude vždy pro mne nejlepší(srdcové), neboť jsem šel s taťkou do půjčovny, jdu do záložky hudba a tam "DRSNÝ!" obal SKOM, a já říkám, to chci, do toho ta drsná hudba a metallica byla moje
Poslouchejte na začátku ty Jamesova slova, on je prostě pro mě Bůh. A miluju, jak se kapely drží a hecují se
A miluju zvuk koncertů, když tam stojím, miluju Ecstasy of Gold, od Sonisphere miluju začátek TWJYL, a miluju ten pocit, na který se vždy těším celý půlrok 

Varach: To cedlo bude vždy pro mne nejlepší(srdcové), neboť jsem šel s taťkou do půjčovny, jdu do záložky hudba a tam "DRSNÝ!" obal SKOM, a já říkám, to chci, do toho ta drsná hudba a metallica byla moje
Poslouchejte na začátku ty Jamesova slova, on je prostě pro mě Bůh. A miluju, jak se kapely drží a hecují se
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
Čumte na to 
Zajímavý
A největší vražda
Zajímavý
A největší vražda
- Skořepný Šokátor
Náhodou to dámy mají těžce v paži
. A ta zpěvačka má hlas celkem jako Hetfield - puberťák, za mě palec nahoru, fakt cool. Jestli se takhle projevuje emancipace, tak jen houšť.
Je to hrozný 
Ta atmosféra na konci...
Sváta trojka alb. Master Of Puppets, Ride The Lighting a Black Album... ty další už se mi moc nelíbili, a ty nejnovější jsou už fakt s****y. Časy s Burtonem byly prostě nejlepší, Newsted byl taky super, ale ten Trujillo mi k nim fakt nesedí. Jeho hra je na úrovni.. ale prostě jim kazí image 
AHOJ.
- Prophet
- Bandzone: http://bandzone.cz/empathia
No jo k ulízlému Jamesovi se nehodí 
-
John M. William
Dlouho jsem čekal a nakonec jsem našel člověka, co můj názor sdílíbukvice píše:Sváta trojka alb. Master Of Puppets, Ride The Lighting a Black Album... ty další už se mi moc nelíbili, a ty nejnovější jsou už fakt s****y. Časy s Burtonem byly prostě nejlepší, Newsted byl taky super, ale ten Trujillo mi k nim fakt nesedí. Jeho hra je na úrovni.. ale prostě jim kazí image

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- Prophet
- Bandzone: http://bandzone.cz/empathia
Nejsmutnější na tom je, že Rob je z nich jako muzikant nejlepší 
-
dfleischer
...a podle čeho to soudíš??Prophet píše:Nejsmutnější na tom je, že Rob je z nich jako muzikant nejlepší
"stare?" - deska vydana pred 5 mesici?:-) nejak se nam ta doba zrychluje:-)Skořepný Šokátor píše:Van Canto? Staré... To druhé? Peetchovina...
- Skořepný Šokátor