http://ripfest.cz/
Ozzy Osbourne
Korn
Nazareth
Ken Hensley & the Live Fire
Deborah Bonha,
Cocotte Minute
The switch
Gate crasher
Votchi
Navostro
haleluja

asi jsouhodne zoufali..ale dobre jim tak, preditm ta cena byla silenacore88 píše:lístky sou do pondeli 13.8 do 9:00 hod jen za 777kc silver zona nebo 999kc gold zona
nevěříte věřte !http://www.ripfest.cz/

ale ja to nemyslel o comebacku nijak zle. ja to myslel tak ze bude zalezet natom jak to celí bude sehraný a jak Ozzakovy nechaj volnou ruku pri improvizaci . aby to pak nedopadlo jako sou na nove takovy tyrádoby zábavný pořady vod 8-10 vecer.John M. William píše:Trochu mně užírá názor o Comebacku. Já si o tom myslim, že je to skvělá komedie, jeden z nejlepších seriálů co tady kdy byl. Ozzák může pro fanoušky Ozzyho představovat něco nemožnýho, ale kdo neni zaujatý fanoušek, tak srandu chápe. Mně se líbí, že se stal Comeback tak úspěšným seriálem, i když kvalita nových dílů upadá. Mně osobně to teda nenapadlo, možná je to tim, že nejsem Ozzyho velký fanoušek a že od něj posloucham jen Blizzard of Ozz, Diary of a Madman a Randy Rhoads Tribute, protože Zakka Wylda moc nemusim. Nemam rád Ozzyho kvůli nestabilnosti hráčů. Možná mně deska Scream osloví, kdo ví.. Každopádně je tohle jen můj názor, na který není nutno reagovat názorem vašim..

Já to nemyslel na tebecore88 píše:ale ja to nemyslel o comebacku nijak zle. ja to myslel tak ze bude zalezet natom jak to celí bude sehraný a jak Ozzakovy nechaj volnou ruku pri improvizaci . aby to pak nedopadlo jako sou na nove takovy tyrádoby zábavný pořady vod 8-10 vecer.John M. William píše:Trochu mně užírá názor o Comebacku. Já si o tom myslim, že je to skvělá komedie, jeden z nejlepších seriálů co tady kdy byl. Ozzák může pro fanoušky Ozzyho představovat něco nemožnýho, ale kdo neni zaujatý fanoušek, tak srandu chápe. Mně se líbí, že se stal Comeback tak úspěšným seriálem, i když kvalita nových dílů upadá. Mně osobně to teda nenapadlo, možná je to tim, že nejsem Ozzyho velký fanoušek a že od něj posloucham jen Blizzard of Ozz, Diary of a Madman a Randy Rhoads Tribute, protože Zakka Wylda moc nemusim. Nemam rád Ozzyho kvůli nestabilnosti hráčů. Možná mně deska Scream osloví, kdo ví.. Každopádně je tohle jen můj názor, na který není nutno reagovat názorem vašim..
jinak comebacku drim palce ad se drzi a udelaj neco u kvalitou. taky my meni moc po chuti když do nekdo pomlouva.
Mluvim hlavně o komentáře na super.czTak nějak jsem čekal, že ho tam budou cpát..
Tohle mně prostě vytáčí....na co si to pořád ten dejdar hraje? asi mu to pořád dost vynáší se maskovat v parukách a hrát si na rockera přitom tomu rozumí jako koza petrželi
Jak se na tohoto "umělce" a na tu kravinu, může někdo dívat?
To se z něj pan Osbourne pobleje!

Taky to nevidim jako nutnost. Nejsem žádný skalní fanoušek ozzyho, mam rád jeho dráhu, když jeho kytarista byl Randy Rhoads. Nevidim na tom nic špatného, jde jen o to, jak na to bude koukat ozzy..B.Mikey píše:John M. William - Jééé, tak jinak..proti Comebacku nic nemám, jen mi přijde trapný ho tam cpát. A to si piš že tam bude nejvíc skalních fanoušků a jak jsi sám uznal, tak ti ho fakt nemusí..

I nato pořadatelé pamatovali, gold byla víc pod kopcem a proto když tam byl liják jak blbec, tak nám tam steklo vody více a tím pádem jsme měli bahno bahnovatější.Crowley píše:ehm taky vtipný,.. lístky do goldu a bahna jsme měli stejně jako v silverutak kde je ta spravedlnost
charv píše:I nato pořadatelé pamatovali, gold byla víc pod kopcem a proto když tam byl liják jak blbec, tak nám tam steklo vody více a tím pádem jsme měli bahno bahnovatější.Crowley píše:ehm taky vtipný,.. lístky do goldu a bahna jsme měli stejně jako v silverutak kde je ta spravedlnost
sory ale to je tvoje blbost ze jsi snad cekal od kornu solocharv píše: Korn to byla pro mě velká bída, kytaristi umí hezky skákat, házet hlavou, ale aby předvedli pořádný sólo ( ne šmudlání maximálně pěti tónů ) nebo alespoň co dává smysl to ne. Přišlo mi, že to táhne jenom bubeník. No alespoň ty jejich hustě podladěný kytary ze mě setřásly bahno.
Já od nich nečekal nic, protože jsem od nich neslyšel snad žádnou písničku v kuse, jenom takový výlevy z mobilů. Navíc jsem tam nešel na ně, takže co moje blbost... blbost pořadatelů, že mi kazí ušiMcKozias píše:sory ale to je tvoje blbost ze jsi snad cekal od kornu solo