Jako je mi to jedno, klidně se s tim ser, jen si myslim že je to uplně zbytečný
Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
A k čemuže bude to promazání dobrý? Já v tom nevidim nic než ztrátu času...nevim nevim jestli sem někdo příde a začne si to pročítat od první stránky...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No ono to není zbytečné z ohledu na to, že právě teď si to někdo pročíst bude moct.
Spíše je to zbytečné v tom, že během pár dnů to se to zase zas**e stejnejma plkama co se teď smažou.
Spíše je to zbytečné v tom, že během pár dnů to se to zase zas**e stejnejma plkama co se teď smažou.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Bull se evidentně nudí a chce si nahnat nějaké "moderátorské body" (kdyby teda existovaly...), tak ho v tom klidně nechte...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já to Bulloj nevyvracím. Je potřeba protřídit ty kupy a kupy bordelu co tam. Jen jsem chtěl poukázat na to, že prostě se tam ty kupy objeví zaseNero píše:Bull se evidentně nudí a chce si nahnat nějaké "moderátorské body" (kdyby teda existovaly...), tak ho v tom klidně nechte...
Bohužel, ale řekni mi kde ty kupy bordelu nejsou ? To, že ten thread má 140 stránek je věc druhá...
No, ty kupy tam vůbec nemusí být, protože ve chvíli, kdy bude jistý "precedens" (vyčištění veškerého OT), není ani pro ostatní mody problém ten nově vzniknuvší promáznout (nemůže dojít k tomu, že "Proč můj post jste smazali a tamtěch 120 stránek ne?")
+1Sadam.S píše:No, ty kupy tam vůbec nemusí být, protože ve chvíli, kdy bude jistý "precedens" (vyčištění veškerého OT), není ani pro ostatní mody problém ten nově vzniknuvší promáznout (nemůže dojít k tomu, že "Proč můj post jste smazali a tamtěch 120 stránek ne?")
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Nero
- Rádce
Tady nejde o nejake precedentni ukazky, rekl bych, ze pro Bulla jde spis o takovou symbolickou vec. Vyznam pro mody to nema, muze to fungovat leda zprostredkovane na uzivatele, ze se nebudou moc vymlouvat, ze tamhle je OT taky, tak proc by nemohl byt i zde...
Ja bych to neresil, proste to chce Bull udelat, a jestli to je kvuli nejakemu vyssimu smyslu, nebo mu to proste jen prinasi nejakou zvrhlou radost, to je uz jeho vec
Ja bych to neresil, proste to chce Bull udelat, a jestli to je kvuli nejakemu vyssimu smyslu, nebo mu to proste jen prinasi nejakou zvrhlou radost, to je uz jeho vec
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano celé dny nemam co na práci, tak se s tím potřebuji dělat. Někteří nováčkové hodně dají na počet příspěvků, myslím, že je nespravedlivé si přidělávat příspěvky pomocí OT v sekci skupiny - kvůli tomu se počty příspěvků v UG nepočítají. Takže uleví se fóru i některým uživatelům od příspěvků.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Jsem docela zvědavej jak na tom buduRed Bull píše:Ano celé dny nemam co na práci, tak se s tím potřebuji dělat. Někteří nováčkové hodně dají na počet příspěvků, myslím, že je nespravedlivé si přidělávat příspěvky pomocí OT v sekci skupiny - kvůli tomu se počty příspěvků v UG nepočítají. Takže uleví se fóru i některým uživatelům od příspěvků.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
když se promažou posty, tak se příspěvky odečítaj zase jo? Tak to jsem nevěděl
Myslím, že Žebrák bude na nule
Myslím, že Žebrák bude na nule
Wocass: Ee... Žebrák: 254; Varach: 46
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 11.08.2010 19:34, celkem upraveno 1 x.
- Nero
- Rádce
Samozřejmě že se odečtou. To počítadlo je chytrý... 
PetrPeter 1975 - 2008
A tos to jako prolejzal nebo počítáš s tím, že všechny moje příspěvky jsou OT?Prejdák píše:Wocass: Ee... Žebrák: 254; Varach: 46
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Problém je v tom, že se nemaže jen OT, ale i to co je tam milionkrátVarach píše:A tos to jako prolejzal nebo počítáš s tím, že všechny moje příspěvky jsou OT?Prejdák píše:Wocass: Ee... Žebrák: 254; Varach: 46
Zašel jsem si na tvůj profil - klikl jsem na Varach... A provedl jednoduchou matematickou operaci.Varach píše:A tos to jako prolejzal nebo počítáš s tím, že všechny moje příspěvky jsou OT?Prejdák píše:Wocass: Ee... Žebrák: 254; Varach: 46
Celkový počet příspěvků - počet příspěvků v Metallica = ... nový počet příspěvků.
Edit: Ale počet příspěvků je nevypovídající...
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 12.08.2010 16:22, celkem upraveno 1 x.
Nééé prosim neberte mi moje příspěvky, je to smysl mýho života

Stačilo říct ano počítám s tím....Prejdák píše:Zašel jsem si na tvůj profil - klikl jsem na Varach... A provedl jednoduchou matematickou operaci.Varach píše:A tos to jako prolejzal nebo počítáš s tím, že všechny moje příspěvky jsou OT?Prejdák píše:Wocass: Ee... Žebrák: 254; Varach: 46
Celkový počet příspěvků - počet příspěvků v Metallica = ... nový počet příspěvků.
Edit: Ale počet příspěvků je nevypovídající...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Možná to myslel jako srandu. Ale nejhroší je, že takhle to tu má spoustu uživatelů a neví kde všude je nahánět 
Tohle není ani tak stížnost, ale RedBull sem na jednu dobu vrthl, zatočil s tématem o metallice, někdo dostal přes prstíky, bylo z toho velké haló, zařekl se, že thread bude promazán a pořád se nic neděje, respektuju, že má důležitější věci na práci a ani na tom pročistění nějak netrvám, ale příjde mi to blbý, udělat rozruch a zase se vypařit. Snad víte jak to myslím.