Možná mě šálí zrak, ale mám pocit, že tohle není humbucker velikosti singlu, ale minihumbucker - do díře po singlu se to nenarveElkesar píše: http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =10&order=
tohle mi přijde ideální a v nejhorším to jde i prodat, kdybys měnil kytaru...či to pak přímo dát na novou. Snímače nejsou jednorázovka...
Levný Telecaster - zvýšení gainu
Pravidla fóra
Re: Levný Telecaster - zvýšení gainu
Právě, že minihumbucker narve do díry pro singl...tenhle je děláný právě na tele. Já mám ve svém stratovi mini pro strat...Sadam.S píše:Možná mě šálí zrak, ale mám pocit, že tohle není humbucker velikosti singlu, ale minihumbucker - do díře po singlu se to nenarveElkesar píše: http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =10&order=
tohle mi přijde ideální a v nejhorším to jde i prodat, kdybys měnil kytaru...či to pak přímo dát na novou. Snímače nejsou jednorázovka...
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Ty máš s line 6 spiderem málo gainu?:-D vždyť na tom hraje každá kytara téměř stejně ať má číny nebo seymour duncany aspoň po mých zkušenostech.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
-
woro90-1
No co, naznačil jsem mu jednak jak neutrácet za další šmejd a jednak že bych o nějakého levného teloucha kdyžtak měl zájemElkesar píše:Dobrý pokus
Tak nějak musím souhlasit, pokud nejseš nějakej prasometalista, což s telecastrem asi nejsi tak tomu moc nerozumím, to že ty snímače můžou bordelovat to je věc jiná, kamarád tohle kombo má takže se mi to nějak nezdá. Tyjo nějak jsem to nepročítal, ale co vlastně konkrétně chceš ? Pokud mýš málo gainu na crunch kanál tak přepni na metal nebo insane ne ? A pokud je to pro tebe už moc tak si pohrej s drivem, nevím no...těžko radit, když nevím co.Mastr píše:Ty máš s line 6 spiderem málo gainu?:-D vždyť na tom hraje každá kytara téměř stejně ať má číny nebo seymour duncany aspoň po mých zkušenostech.
Nezapomeň na Dimarzio. Ten vyrábí bezbrumové jednocívkové snímače.woro90-1 píše:I drahé singly. Singly jako takové nemají žádnou možnost ovlivnění brumu, ten chytají nezávisle na ceně. Proto se dělají snímače s parazitní cívkou, to je asi to, co považuješ za "drahé singly".
BTW, na své Ibanezce mám INf singl a i při větším množství gainu téměř nebrumí. Docela pozoruhodné.
-
woro90-1
Bezbrumový = s parazitní cívkouAmid píše:Nezapomeň na Dimarzio. Ten vyrábí bezbrumové jednocívkové snímače.woro90-1 píše:I drahé singly. Singly jako takové nemají žádnou možnost ovlivnění brumu, ten chytají nezávisle na ceně. Proto se dělají snímače s parazitní cívkou, to je asi to, co považuješ za "drahé singly".
BTW, na své Ibanezce mám INf singl a i při větším množství gainu téměř nebrumí. Docela pozoruhodné.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
A s parazitní cívkou = zákonitě méně výšek.Bezbrumový = s parazitní cívkou
Takže za mne, raději trochu toho brumu.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
zdravim,
abych pravdu řek, mám doma Telecastera od firmy Adonis (žádnej zázrak - nic sem nečekal, stála mě 700,-), ale po seřízení, převrtání kobylky (byla špatná menzura) se na to dá vklidu hrát... kobylkový snímač byl ale moc slabý a neměl žádné basy, takže jsem koupil na bazaru Dimarzio Pre B-1 (1000,-) a teď jsem s tou kytarou spokojený, chtěl jsem jí na blues, rock, rock´n´roll a to teď splňuje dostatečně
abych pravdu řek, mám doma Telecastera od firmy Adonis (žádnej zázrak - nic sem nečekal, stála mě 700,-), ale po seřízení, převrtání kobylky (byla špatná menzura) se na to dá vklidu hrát... kobylkový snímač byl ale moc slabý a neměl žádné basy, takže jsem koupil na bazaru Dimarzio Pre B-1 (1000,-) a teď jsem s tou kytarou spokojený, chtěl jsem jí na blues, rock, rock´n´roll a to teď splňuje dostatečně
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
- CNMartin
- Kontaktovat uživatele:
Stanley06 píše:zdravim,
máme asi doma to samé...ale tenhle snímač už ze sebe skoro nic nevytáhne a Line 6, není to tak co tady všude čtu, prasometalista nejsem, ale v tom je prostě slyšet že ten snímač je slabej..uvažoval sem úplně o nový kytaře kolem 15 000 (hraju tak zhruba 6 let..) a chci do toho investovat, abych tomu nástroji věřil..ale..nevim si přesně rady kterou..ale mám na mysli asi Tele..
Fender Telecaster - Seymour Duncan Hot Rail, Quarter Pounder
Epiphone Dot - ebony
Orange Dual Terror - Orange PPC 412
Fender Squier Chris Aiken PB
Line 6 Spider IV
Epiphone Dot - ebony
Orange Dual Terror - Orange PPC 412
Fender Squier Chris Aiken PB
Line 6 Spider IV
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Podľa toho, čo hráš. Ak sa pohybuješ len vo vodách cleanu a crunchu, tak dajme tomu ... na niečo tvrdšie a skreslenejšie, tak to radšej nie, to by si mal skoro toľko brumu ako užitočného signálu. A nakoniec ... ak si počul noiseless snímače, nie je to rozhodne žiadna huhla a výšok majú primerane dosť, takže tam by som problém nevidel.Atkins píše:A s parazitní cívkou = zákonitě méně výšek.Bezbrumový = s parazitní cívkou
Takže za mne, raději trochu toho brumu.
Momentálne bez kapely, stále hľadám
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Ja by som na tvojom mieste vyskúšal snímače od Šlapáka SBS. Robí aj telecasterovú sadu, dokonca ak chceš, tak urobí aj aktívky. A potom nebude s gainom ani s rušením siete určite nijaký problém 
Momentálne bez kapely, stále hľadám
SBS muzu jen doporucit, je to takovy moderni styl snimacu (pouziva myslim jen keramicke magnety, ale nemaji moc takovou tu typickou tvrdost a pachut ve zvuku jako klasicke keramiky)- mam od nej na stratu 2x noiseless a 1x rails a jsem hodne spokojeny. ten krkovy noiseless (musim to nekdy otevrit abych vedel typ) hraje fakt uzasne, ostatni snimace uz jen "velmi dobre"