Jo mátlo mě že na Ibanez stránkách má Munky toto a ne K7....chmelda píše:Ještě by stálo za to vyzkoušet tohle :
http://www.guitarshop.cz/CZ/product.asp ... gory=40000
Je to vlastně nástupce K7 a povrchová úprava je taky zajmavá![]()
Jinak co máš na kajtře za snímače ? Já teď budu dávat DiMarzio Evolution, sem zvědavej jak to bude hrát...
Sedmistrunkaři pomoc!
Pravidla fóra
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
njn..nebe a dudyDark Axel píše:taky by mě zajímalo co s tym tremolem![]()
tak jasně...KoRn - brutální hluboký sound, Vai - uřvaná sólovka
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
To tremolo funguje tak, že na něj, místo abys tahal za páku, položíš ruku a zatlačíš.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
To jde i normálně, akorát oni tam maj jakoby rám(nebo stočená páka) nad tím, takže netlačíš do šroubů, ale do tohoto,impact píše:To tremolo funguje tak, že na něj, místo abys tahal za páku, položíš ruku a zatlačíš.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Taxem tam dal ten Evolution a je to absolutly fpoho, konkrétní čitelnej tón, podladění do A zní super, mohlo by to mít víc basů, ale vod toho je f kapele stejně baskytara, takže absolutní spokojenost.... Se stock snímačem se to vůbec nedá srovnávat....
Dean Bloodstorm Tyrant Michael Amott Signature
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
Na Apex jsem nehrál. Nevim v čem je tak markantní rozdíl v ceně. Ty snímače jsou pohodový, zatim jsem je naživo slyšel strčený jenom v Schecteru a Jacksonu, ale obě kytary, byly hodně dobře čitelný, takže i když maj hodně velkej výstup, tak o zahuhlání bych se nebál.sliver20 píše:Přečet jsem si, že jsi hrál na K7. Hrál jsi i na APEX2. Zajímalo by mi to porovnání, protože co vim, tak snad dřevo je stejný, akorát se vyrábějí jinde. Tak kde je ten rozdíl 20 000.- A ještě co si myslíš, nebo myslíte o snímačích EMG 707. Díkyafektband píše:A kolik bys byl ochotnej za ní dát?
Já si mylsim, že APEX2 dělají v Indonesii, K7 jsou přímo z Japonska. Ale je to jen moje myšlenka. Jinak od těch EMG 707 čekám konkrétní zvuk na nezkresleným kanálu.afektband píše:Na Apex jsem nehrál. Nevim v čem je tak markantní rozdíl v ceně. Ty snímače jsou pohodový, zatim jsem je naživo slyšel strčený jenom v Schecteru a Jacksonu, ale obě kytary, byly hodně dobře čitelný, takže i když maj hodně velkej výstup, tak o zahuhlání bych se nebál.sliver20 píše:Přečet jsem si, že jsi hrál na K7. Hrál jsi i na APEX2. Zajímalo by mi to porovnání, protože co vim, tak snad dřevo je stejný, akorát se vyrábějí jinde. Tak kde je ten rozdíl 20 000.- A ještě co si myslíš, nebo myslíte o snímačích EMG 707. Díkyafektband píše:A kolik bys byl ochotnej za ní dát?
Výhoda-větší rozsahHomerda píše:Jaky jsou vyhody, nevyhody sedmistrunych kytar?Jak se na to hraje?Jaky je ladeni?Nikdy jsem na sedmistrunku nehral...
"nevýhody"-širší hmatník, u nízkých tónů potřeba kvalitních snímačů
hraje se na to výborně, když si zvykneš na širší krk.
lezení je různý, většinou Drop A, B, nebo klasický ladění od B, nebo A. Některý maniaci ladí ještě níž.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Dean dělá dobré sedničky http://www.muzikant.cz/kytary-6/kytary- ... -32346.php
já bych osobně bral spíš Ibanez nebo Jakcson tuhle uvádím kvůli tremolu a vzhledu...
já bych osobně bral spíš Ibanez nebo Jakcson tuhle uvádím kvůli tremolu a vzhledu...
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Tušim že APEX2 nemá tremolo.sliver20 píše:Přečet jsem si, že jsi hrál na K7. Hrál jsi i na APEX2. Zajímalo by mi to porovnání, protože co vim, tak snad dřevo je stejný, akorát se vyrábějí jinde. Tak kde je ten rozdíl 20 000.- A ještě co si myslíš, nebo myslíte o snímačích EMG 707. Díkyafektband píše:A kolik bys byl ochotnej za ní dát?
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Nemá, to má Apex.Moleek píše:Tušim že APEX2 nemá tremolo.sliver20 píše:Přečet jsem si, že jsi hrál na K7. Hrál jsi i na APEX2. Zajímalo by mi to porovnání, protože co vim, tak snad dřevo je stejný, akorát se vyrábějí jinde. Tak kde je ten rozdíl 20 000.- A ještě co si myslíš, nebo myslíte o snímačích EMG 707. Díkyafektband píše:A kolik bys byl ochotnej za ní dát?
A já mám doma 12, akustickou hečSaul píše:Proč takhle troškařit. Stephen Carpenter už má i osmičku...