SD SH-4 + Dimarzio D Activator

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Carvin

Re: SD SH-4 + Dimarzio D Activator

Příspěvek od Carvin »

Ja viem,ze existuje ku krku.Ale pise,ze ma silnejsi vystup,ako SH-4 pri tremole!A snimac pri krku ma preto slabsi out,lebo struny maju vacsi rozkmit a tym aj silnejsi ton!Aj na tvojej PRS je to tak!Ja nehovorim,ze Duncan su naj!Ale vidim,ze kazdy tu uz ten DActivator k tej SH 4 ma,tak si to kludne daj.Ved ked to nesadne tah ho predas za polovicu :lol:
Amid

Příspěvek od Amid »

Pořád s tím rozkmitem strun :roll: . Teorie má daleko od praxe. :)
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Carvin píše:Ale vidim,ze kazdy tu uz ten DActivator k tej SH 4 ma,tak si to kludne daj.Ved ked to nesadne tah ho predas za polovicu
Njn vždy jsou lidi, kteří i něco vyzkouší a jiní, kteří aniž by to vyzkoušeli to zavrhnou. A nebýt těch, co zkoušejí a investují do metody pokus-omyl své prostředky by ti druzí nejspíš žili v lese s pazourky.

A sednou mu nemusí ani všude doporučovaný set a taky by ho prodával se ztrátou.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Teorge píše:
Carvin píše:Ale vidim,ze kazdy tu uz ten DActivator k tej SH 4 ma,tak si to kludne daj.Ved ked to nesadne tah ho predas za polovicu
Njn vždy jsou lidi, kteří i něco vyzkouší a jiní, kteří aniž by to vyzkoušeli to zavrhnou. A nebýt těch, co zkoušejí a investují do metody pokus-omyl své prostředky by ti druzí nejspíš žili v lese s pazourky.

A sednou mu nemusí ani všude doporučovaný set a taky by ho prodával se ztrátou.
Přesně tak +1
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Carvin píše:Ja viem,ze existuje ku krku.Ale pise,ze ma silnejsi vystup,ako SH-4 pri tremole!A snimac pri krku ma preto slabsi out,lebo struny maju vacsi rozkmit a tym aj silnejsi ton!Aj na tvojej PRS je to tak!Ja nehovorim,ze Duncan su naj!Ale vidim,ze kazdy tu uz ten DActivator k tej SH 4 ma,tak si to kludne daj.Ved ked to nesadne tah ho predas za polovicu :lol:
Zbytečně moc velká koncentrace vykřičníků... Ukřičené posty nemám rád :mrgreen:

Tuhle teorii mi vyprávět nemusíš, myslím, že ji znám. A opakuji - silnější výstup lze kompenzovat oddálením od strun.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Carvin

Příspěvek od Carvin »

Teoretik.Neviem,ako mas osadeny snimac pri krku,ale ja ho mam zarovno ramika.Takze velke kompenzacie v oddialeni od strun sa moc nekonaju.Nech to tam osadi,nech skusi.Mozno sa mu zadari.A mozno nie.Nebude ani prvy,ani posledny komu to nevislo.Preto sa tu predava kopec snimacov,lebo vsetko sedi so vsetkym :lol: A si dost nabruseny,tak sa schlad.Si tu asi naj macher
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ach jo...

Kdyby byli všichni zalezlí v konzervách všech možných dogmat a stereotypů, byla by to hrozná nuda...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Nero píše:Ach jo...

Kdyby byli všichni zalezlí v konzervách všech možných dogmat a stereotypů, byla by to hrozná nuda...
:lol: :lol:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
shmootik

Příspěvek od shmootik »

já bych nejdřív zkusil dát ten inf blíž ke strunám co to udělá. krkovej D activator by moh splnit to co chceš, ale to teoretizuju na základě toho co jsem o něm čet, osobní zkušenost s nim nemam
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

shmootik píše:já bych nejdřív zkusil dát ten inf blíž ke strunám co to udělá. krkovej D activator by moh splnit to co chceš, ale to teoretizuju na základě toho co jsem o něm čet, osobní zkušenost s nim nemam
Ty infy nejsou nejlepší mám je taky a prostě když se ti znelíbí ať děláš coděláš nedostaneš to co chceš.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tak nemůžete po obyčejných stock snímačích chtít zázraky. Ale objektivně vzato, pořád ty INFy patří k tomu lepšímu, co se mezi stock modely dá najít.

PetrPeter 1975 - 2008
Ivan.ps
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan.ps »

Zdravím. Nemohli by ste mi poradiť, kde by mohli mať SKLADOM snímače Dimarzio D Activator neck a bridge??? Oba v čiernej farbe, verzia na pevnú kobylku. Totiž objednal som si od jednej firmy spomínané snímače a už 5 týždňov ich niesú schopný dodať a prechádza ma trpezlivosť. Ďakujem...
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Ivan.ps píše:Zdravím. Nemohli by ste mi poradiť, kde by mohli mať SKLADOM snímače Dimarzio D Activator neck a bridge??? Oba v čiernej farbe, verzia na pevnú kobylku. Totiž objednal som si od jednej firmy spomínané snímače a už 5 týždňov ich niesú schopný dodať a prechádza ma trpezlivosť. Ďakujem...
třeba pan Macho je také schopen dodat snímače tzv. "světových" výrobců.
pokud nepočítáme klasické eshopy
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ivan.ps píše:Zdravím. Nemohli by ste mi poradiť, kde by mohli mať SKLADOM snímače Dimarzio D Activator neck a bridge??? Oba v čiernej farbe, verzia na pevnú kobylku. Totiž objednal som si od jednej firmy spomínané snímače a už 5 týždňov ich niesú schopný dodať a prechádza ma trpezlivosť. Ďakujem...
S DiMarziama jsou problémy, taky jsem to zažil - díky skvělému distributorovi ze Slovenska jsem čekal v podstatě půl roku, než mi došly.

Nicméně krkovej D Activator mají na kytarách.cz skladem.

PetrPeter 1975 - 2008
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Nero píše:
S DiMarziama jsou problémy, taky jsem to zažil - díky skvělému distributorovi ze Slovenska jsem čekal v podstatě půl roku, než mi došly.

Nicméně krkovej D Activator mají na kytarách.cz skladem.
shodou okolností jsem se nadávno informoval u R.M. na dostupnost X2N. prý do týdne
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

To mi tvrdili taky - v Musiccenter i na kytarách.cz :mrgreen:

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“