Guitar Pro 6
Pravidla fóra
Re: Guitar Pro 6
Napsal jsi line in z komba. Přišlo mi to teda jako bys chtěl pro nahrávání použít line in na kombu. Zřejmě myslíš na zvukovce. Ok. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
No, podle mě je "line in z komba" dost jasné, ale můžu nakreslit i obrázek
(Okej, možná jsem tam měl pro sirch přidat předložku "do"
)
Nevermind, když nejde, tak holt nejde. Ručně bych se ale s nějakou písničkou patlat nechtěl.
A nevím, proč by to mělo být nepřesně, když bude dobře laděná kytara, tak si holt program rozkouskuje kmitočtové spektrum na díly "kolem tónů" stejně jak to dělá softwarová ladička a když ho uslyší, tak ho zapíše. Ale je to jenom teorie, už mlčím.
I když tam jde asi o to, že dva nebo nedejbože tři a víc tónů už by si to muselo hodně haluzit..
Nevermind, když nejde, tak holt nejde. Ručně bych se ale s nějakou písničkou patlat nechtěl.
A nevím, proč by to mělo být nepřesně, když bude dobře laděná kytara, tak si holt program rozkouskuje kmitočtové spektrum na díly "kolem tónů" stejně jak to dělá softwarová ladička a když ho uslyší, tak ho zapíše. Ale je to jenom teorie, už mlčím.
I když tam jde asi o to, že dva nebo nedejbože tři a víc tónů už by si to muselo hodně haluzit..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Přesně to si myslím no. A o něčem jako zkreslení, už by nemohla být řeč vůbec.mtmccox píše:I když tam jde asi o to, že dva nebo nedejbože tři a víc tónů už by si to muselo hodně haluzit..
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
cox: videl jsem nejakej soft, kterej spektralne analyzoval (FFT) nahravku a nasledne to ukazal nad klaviaturou... - muzu zkusit pohledat, ale myslim, ze to bylo pro linux (i kdyz zkompilovat pro win by to nemusel bejt problem)
programy "mp3 to midi" jsem uz videl, ale kdyz si zapnes GP6, vypnes oci a budes nekam klikat + obcas zmacknes sipku doprava, vygenerujes ten song presnejc....
programy "mp3 to midi" jsem uz videl, ale kdyz si zapnes GP6, vypnes oci a budes nekam klikat + obcas zmacknes sipku doprava, vygenerujes ten song presnejc....
Hodně budem někde...
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
cox: tak jsem to nasel... sice stale rucne, ale o neco jednodussi.. je to ve wxWidgets tudiz i pro win. http://www.seventhstring.com/xscribe/overview.html
Hodně budem někde...
uz to mate nekdo v plny verzi? ja porad kdyz to chci spustit tak mi naskoci ten uvodni obrazek a hodi to tu chybu odeslat/neodesilat 
Tak si pořiď legální, když musíš mít novou.... $60 není až tak moc
Naposledy upravil(a) Nero dne 2.06.2010 19:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: c
Důvod: c
nebudu za to davat prachy kdyz to muzu mit zadarmo a pojede to uplne stejne
...jako vsechno v pc
kdyz to muzes mit zadarmo, tak co potrebujes? cracknout verzi 6.0 je zatim problem protoze kazdy ma originalni cd-key ktery se pri spusteni kontroluje pres net, byly uz nejaky crackly cd-keye ale jely tak dva dny nez je blokly, mozna nadeje je v offline registraci, ale samozrejmne PC musi byt bez netu jinak je invalid vtu ranuDirty.Pig píše:nebudu za to davat prachy kdyz to muzu mit zadarmo a pojede to uplne stejne...jako vsechno v pc
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
ale ja mam problem s tim ze mi to nejde spustit ..to uz se tu taky resilo
Dalsi podobnou diskuzi budu mazat, nejsme warez forum. A timto napominam Dirty.Piga.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
nepisu nic kde neco stahnout nebo tak, jen jak se resilo na zacatku - nejde mi ani to demo vzdycky spustim a hodi mi to tu chybu a samo se to vypne. Tak jestli to nekdo nejak vyresil...Wohma píše:Dalsi podobnou diskuzi budu mazat, nejsme warez forum. A timto napominam Dirty.Piga.
Jde o to, že pokud ti program vyhovuje a chceš ho používat, je blbost napsat
Neříkám, že já jedu na legál (i když teď se o to na ntb snažím), ale zrovna u toho guitarpro, když jse viděl, že není moc drahý, jsem se nad tím i zamyslel... jenže teď mám objednanej zesík a potom mi nejspíš nezbyde ani korunaDirty.Pig píše:nebudu za to davat prachy kdyz to muzu mit zadarmo a pojede to uplne stejne...jako vsechno v pc
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Sadam.S: tak ono drahy nedrahy, ja sice GP taky sem tam pouziju (a s tucnakama tuxguitar, coz je strasna vec no) ale nakup by pro me znamenal pulrok aktualnich prijmu 
Hodně budem někde...
Já právě teď přemejšlel o koupi, když jsem viděl, že je (na program) tak levný... jenže teď mám objednanej zesík a pak mi asi nezbyde ani koruna...
-
Teorge
A nabízí ta firma, která ho vyrábí, nějaké zvýhodněné upgrady ze starších verzí?
Jo, myslim, že upgrade byl kolem $30
EDIT: http://www.guitar-pro.com/en/index.php?pg=buy tak 40 babek, no
EDIT: http://www.guitar-pro.com/en/index.php?pg=buy tak 40 babek, no
nevíte jestli tam udělají ,aby šlo obejít ladění?
Pěkně mě štve,když některy nástroje(hlavně synthy,smyčce a žestě) musim rozepisovat do dvou stop,protože se nevejdou do jednoho ladění,navíc přenos not z jinak laděnejch nástroju neni moc dobrej.Přepisovat linku kytary o ton podladěne,do synthu laděneho normálně to uplně rozhází
Pěkně mě štve,když některy nástroje(hlavně synthy,smyčce a žestě) musim rozepisovat do dvou stop,protože se nevejdou do jednoho ladění,navíc přenos not z jinak laděnejch nástroju neni moc dobrej.Přepisovat linku kytary o ton podladěne,do synthu laděneho normálně to uplně rozhází
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Olihen: pochybuju o tom. Sestka mi prijde jako pomerne dost nepovedenej kus softwaru, ktera me po ukradnuti nepresvedci ke koupi a spis se pak dam do OS TuxGuitar....
Hodně budem někde...
Ta šestka je strašnej bordel.. i když GP už moc nepoužívám, zůstává v PC pětka..
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator