Jaké Kombo (celolampa) od Fenderu

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
RedDragon

Jaké Kombo (celolampa) od Fenderu

Příspěvek od RedDragon »

Potřebuju nějaký Tip jaké kombo se hodí na doma,do zkušebny a na malé koncerty....děkuji...NEJLEPE FENDER :wink: sem schopen do něj investovat 14 000 až 16 000
Maples
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké Kombo (celolampa) od Fenderu

Příspěvek od Maples »

Použitý Hot Rod Deluxe, případně malinko osobitější Blues Deluxe - od 14 000 na hudebním bazaru a jsou to spolehlivý držáky, který nezklamou a hrajou vždycky dobře:) Za tu cenu zvlášť vydařenej aparát, narozdíl od levnej celoflaškovejch marschallů teda...V jednoduchosti je síla,)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

pujc si jeste 4 tisice a vyraz okamzite pro Twina, je na bazaru z roku 1972!!!

genialni aparat, za ty prachy zadarmo, v lepsim pripade uz nikdy nebudes menit...
RedDragon

Příspěvek od RedDragon »

citizen.one píše:pujc si jeste 4 tisice a vyraz okamzite pro Twina, je na bazaru z roku 1972!!!

genialni aparat, za ty prachy zadarmo, v lepsim pripade uz nikdy nebudes menit...
pošli odkaz kámo ;) jinak dík za radu
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

termyx

Příspěvek od termyx »

děvčata, nepotěšim vás...kupuju bluesbreaker od qwera, ale jakkoliv to bude možný a nějak s prachama vyjdu, tak ho (fendera) asi neprodam a inzerát jsem teď stáhl.. :mrgreen:

jinak, co se týče fenderu:

pokud se zvukově nakláníš spíš k tweedu, tak bazarový

pro junior (na příležitostný koncertování a zkoušení asi málo) 8 -10 tis.

blues junior (ten už by nějakýho klidnýho bubeníka utáhnout mohl a má celkem parádní zvuk s vytavenym koncem) +- 10tis.

blues deluxe (ten už utáhne bez problémů všechno + druhej kanál a gain, ale zvukově se mi blues junior líbil víc) - na bazaru moc nejsou 14 tis.

pokud spíš rokenrol

hot rod (čistej ok, ale chybí mu trochu fendrácký koule, mi přijde, drive channel pěkný, more drive jsem nikdy nepoužil, páč mi to přijde už nějak moc) 12-14tis.

deluxe reverb RI ( 22W zábavy) na bazaru byl i za 16tis. ale téměř vůbec se neobjevuje

edit: ještě dodatek: pokud chceš vyzkoušet nějaký fendery, tak v tom ohledu jsou asi nejlepší v praze kytary.cz na děkance, mají všechny výše zmíněné kusy (jen pro juniora jsem tam nikde nenašel) a můžeš to tam vytavit podle chuti :)
to a to a za chvíli zas tohle
M.K.

Příspěvek od M.K. »

Ahoj tak mam po delsi dobe dalsi otravnej dotaz. jak je na tom HOT ROD DELUXE s cistym? Slysel sem ze pry pomerne hodne brzo kresly. Pripadne rozdily mezi verzi s Eminence a ta III s Celestion repro? A jeste Blues Junior neskousel nekdo s jinym repro pripadne da se to pouzit do zkusebny - udajne ano ale da se s tim hrat proti bicim tak abych mel cistej bez kresleni? Co je dle vas lepsi Junior nebo delux? Docela se mi zvuk libi jako R.E.M. U2 neco takoveho. Ci sou lepsi uplne jine aparaty?
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“