jde mi o to ze bych ho rad pridelal na kytaru primo za vstup a ovladal filtr pri hrani. pobere ten aux vubec takhle slabej vystup (primo ze snimacu)? je tam neco jako bypass? popr jestli by to slo nejak modifikovat aby to tyhle veci zvladalo, pry je to vevnitr vsechno uhledne popsane a na mody jako delane
korg monotron
Pravidla fóra
korg monotron
uz ho nekdo zkousel? po jinych forech zatim vidim pozitivni ohlasy, necekam od toho zazraky ale jen kvalitni filtr + generator zvuku
za 1500 mi to prijde jako super vecicka.
jde mi o to ze bych ho rad pridelal na kytaru primo za vstup a ovladal filtr pri hrani. pobere ten aux vubec takhle slabej vystup (primo ze snimacu)? je tam neco jako bypass? popr jestli by to slo nejak modifikovat aby to tyhle veci zvladalo, pry je to vevnitr vsechno uhledne popsane a na mody jako delane
Re: korg monotron
tak jako si dopadol, išiel si do toho? ja nad ním tiež uvažujem, rozhodne ho však nechcem montovať na gitaru, ešte mám v hladáčiku aj kaossilator