Ibanez s 320

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
RJ
Kontaktovat uživatele:

Re: Ibanez s 320

Příspěvek od RJ »

filo01 : jsi doufal, že kytara za jedenáct tisíc bude dokonalá co ? :-D Ale tak to nefunguje, kytary co visí na krámě jsou v podstatě ještě polotovar, který je třeba seřídit dle svých potřeb ;-) Takže i kdybys sis koupil Gibsona za 150 táců, (tak by jsi ho neseřizoval, protože by ti připadal geniální jak je :-D ) tak bys ho měl ještě upravit, popřípadě nechat upravit .
Sice necháš u kytaráře nějaký peníze, ale ten pocit, že máš seřízenou kytaru za to stojí ;-) Jen je pak blbý, že se člověk nemá na co vymlouvat :-)
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
filo01

Příspěvek od filo01 »

No ... ano, doufal ;-)
I když poměrně ne-mlád, tak jsem furt kytarový "bažant". Měl jsem tu čest pouze s Galaxiskou, kterou jsem tuším v 91' vyměnil za Syrinxku a tu mám dodnes. Do hudebnin jsem páchnul akorát pro struny/trsátka a až tady na fóru zjišťuju, že vybrat novou kytaru nebude pro mě žádná p***l :)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

woro90-1 píše:... A cokoli si uděláš sám ti bude sedět víc než co ti udělá jiný člověk ...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Genyjálňý myšlénka :mrgreen: zkus někdy místo člověka ženskou 8)
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

rain píše:
woro90-1 píše:... A cokoli si uděláš sám ti bude sedět víc než co ti udělá jiný člověk ...
No, dobře, kromě sexu nebo překvapení. Ty snad chodíš souložit s kytarářem?

A ani kvůli překvapení se, pokud vím, ke kytaráři obvykle nechodí. Kytarář je od toho, aby s tou kytarou udělal přesně to, co po něm zákazník chce. A nemůže vědět jaké seřízení komu vyhovuje, pokud nejde o stálého zákazníka, kterému dělá servis už dlouho, a ví, na co je zvyklý.
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

woro90-1 píše:
rain píše:
No, dobře, kromě sexu nebo překvapení. Ty snad chodíš souložit s kytarářem?

A ani kvůli překvapení se, pokud vím, ke kytaráři obvykle nechodí. Kytarář je od toho, aby s tou kytarou udělal přesně to, co po něm zákazník chce. A nemůže vědět jaké seřízení komu vyhovuje, pokud nejde o stálého zákazníka, kterému dělá servis už dlouho, a ví, na co je zvyklý.
Jak hovoří klasik: Rukou si to uděláš, rychlejší to máš. Platí nejen u kytarářů.
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

Já jen odbočkou zpátky ke kytaře:
Je to S, takže hlavní jestli Ti sedne tenkej hmatník do ruky a nevadí Ti celková "lehkost" kytary. Jinak snímače jak vyhovujou Tobě, ale výměna by možná od věci nebyla (na zvážení). Seřízení strun a podobně je u každý nový kytary docela namístě, přizpůsobit si jí, aby se Tě pěkně hrálo (já si třeba dal struny dolu, snížil jeden snímač (byl nesmyslně vysoko), dal jiný struny a podle toho seřídil tremolo). Seřízení nulový polohy ZR je lehký, a pak to drží opravdu fest.
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
Míra

Příspěvek od Míra »

A tak vidím že si zdejší daval sem ji panu Kaizrovi. Jo a na te 320 se mi zdá že sou celkem měké pražce. já mám struny ernie ball slinky 10. A asi tak do dvou tří let to budu muset nechat přepražcovat tvrdšími dráty. Ale jinak se na ni hraje dobře ma dobře uspusobeny krk a tremolo je taky hodně dobré za cely tyden naladím kytaru tak jednou a vždy doladím jenom těma malýma šroubama na tremolu. Mužeš za paku rvát jak chceš a kytara se nerozladí , ale musí byt seřízená. Jo jestli tak tak tady je moje ICQ 568-375-229 tak se o tom mužem pobavit .
IBANEZ S 320
IBANEZ RGDIX7MPB-SBB
Rockwell Red Trip Duo 120 W
Home made portovaná 212
Celestion G12H 100 -sériově- Celestion G12V60
Proměnné množství krabiček "co se vejde"
Akustiky, španělky.........
Míra

Příspěvek od Míra »

Jo ta kytara padne do ruky jak dělaná krk je luxusní da se na něm lechce hrát bare i pauer akordy ale i hodně rychle solovat . a tělo ani skoro nevíš když na ni hraješ že tam je, je celkem dost úzke a přilehne k tělu hráče. A tremolo je jedna báseň nerozlazujue se, ale nic není dokonalé mi se zdá že tam jsou měké pražce teda na mojé hraní a dlouhé vytahování strun. Prostě pod opletenymsa strunama se mi začly oběvovat jemné ryhy po opletu struny, a při mém stylu hraní nevím jak dlouho vydrží ale i kdybych ji měl co 5 let přepražcovat tak je to aspoň pro mě dobrá voba. :D :D :D :D

případné rady ohledně těch pražců pište tady díky :)
IBANEZ S 320
IBANEZ RGDIX7MPB-SBB
Rockwell Red Trip Duo 120 W
Home made portovaná 212
Celestion G12H 100 -sériově- Celestion G12V60
Proměnné množství krabiček "co se vejde"
Akustiky, španělky.........
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“